Wkanl

Hoe er goed uitzien voor de middelbare school

Uniformen, beleid, regels en docenten allemaal zet beperkingen op uw stijl. Dit artikel zal u tonen hoe u de regels te buigen en er goed uitzien voor school hoe dan ook, zonder ze te breken.

Stappen

Hoe er goed uitzien voor de middelbare school. Zorg ervoor dat je jezelf niet veranderen te snel.
Hoe er goed uitzien voor de middelbare school. Zorg ervoor dat je jezelf niet veranderen te snel.
 1. 1
  Zorg ervoor dat je jezelf niet veranderen te snel. Je moet alleen veranderen een paar dingen tegelijk, want het zou ergeren je leraren en vrienden.
 2. 2
  Start de avond ervoor. Scheren (of was, zo u wilt) je benen en oksels (nooit je armen). Borstel je haar net genoeg om eruit te komen knopen van de dag of vlechten om het wat mooie golven geven.
 3. 3
  Zorg ervoor dat u de producten voor je haar. Leave-in conditioner of leave-in spray kan helpen ontwarren je haar en haaraccessoires kan een leuke stijl toe te voegen voor je haar.
 4. 4
  Begin de ochtend met douchen. Zelfs een snelle douche voel je je beter en verfrist.
 5. 5
  Heb een pluizige, warme handdoek of een badjas om rond te wikkelen en te troosten jezelf.
 6. 6
  Get gekleed, zorg ervoor om leuke en comfortabele kleding te dragen. Zorg ervoor dat de temperatuur controleren voor de dag, zodat je uiteindelijk niet dragen iets aan u te warm of te koud te maken. Speel wat muziek terwijl je dat doet. Upbeat liedjes en genres zijn goed voor het wakker jezelf in de ochtend, maar je moet luisteren naar wat je wilt.
 7. 7
  Pimpen. Als uw school kunt u sieraden te dragen, doe dat dan! Blijf weg van felle kleuren. Als uw huid een lichte kleur, ga dan voor verzilvert, als je een donkere huid hebt, ga voor goud. Deze niet opvallen zo veel, maar ze echt klasse toe te voegen! Ringen, armbanden en kettingen zijn allemaal geweldige dingen om te hebben, maar ze niet allemaal tegelijk te dragen.
  • Als een suggestie, dragen twee eenvoudige zilveren armbanden (niets te dikke) en een dunne zilveren ketting met een klein hangertje. Vasthouden aan een stijl om het samen te binden.
 8. 8
  Make-up aanbrengen. Ga nooit over de top met het, want het maakt je kijkt plastic-achtige en nep. Natuurlijk is de weg te gaan, vooral in de zomer. Sommige concealer, een vleugje blush of bronzer, en wat lippenbalsem of lipgloss werkt goed. U kunt een beetje eyeliner toevoegen als u wilt de aandacht vestigen op uw ogen, maar blijf weg van alles wat te dik. Het toepassen van eyeliner om de strakke lijn (of bovenste waterlijn) van uw ogen kan uw wimpers er voller en uw oog meer gedefinieerd, plus het is meer natuurlijk. Het toevoegen van een beetje mascara kan je ogen open of gewoon krullen je wimpers kan hetzelfde doen.
 9. 9
  Blijf ruiken schoon. Gebruik altijd deodorant, en proberen een zomerse fruitige parfum of body spray krijgen. Wees voorzichtig over hoeveel je gebruikt, als je aan veel ruikt het geeft dezelfde invloed als niet baden helemaal.
 10. 10
  Zorg ervoor dat uw tanden en adem zijn schoon. Zorg ervoor dat (als je bretels) is er geen voedsel gevangen in je haakjes.

Tips

 • Reinig uw make-up als je thuis komt. Geef je gezicht een kans om te ademen.
 • Gebruik fruitige body lotion of body wash voor de zomer.
 • Onthoud altijd de beste accessoire: een glimlach!
 • borstel je haar en maken het er netjes en opgeruimd
 • Wakker worden iets eerder klaar te zijn.
 • Snel weer het water koud na het douchen, net voordat je uit. Het kan een beetje ongemakkelijk, maar het is echt verfrissend!
 • Met de zomer komt zwemmen, dus zorg ervoor dat u de behandeling of was je haar na het zwemmen, omdat het chloor kan wat schade doen aan het!
 • reukstof na het douchen in de ochtend
 • Krultangen en stijltangen worden vaak gebruikt om een ​​stijl te perfectioneren.
 • Neem een ​​compacte spiegel en wat lipgloss naar school voor touch-ups!
 • ook proberen om lip gloss op je lippen om aandacht te grijpen
 • Wees je zelf!
 • Wees nooit bang om op te vallen!
 • Een zomerse kleurtje ziet er altijd mooi uit, maar om veilig te blijven en te voorkomen dat huidkanker, probeer dan met behulp van looien lotion in plaats daarvan!
 • Voor de vette wortels, das een sjaal om je haar-een instant pick-me-up!