Wkanl

Hoe maak je een goede vrouwelijke hygiëne gebruiken voor tienermeisjes

Oke, we weten allemaal hoe het verzorgen van onszelf, en hoe om te douchen en dergelijke te nemen. Maar ik zal je eens zeggen voor het geval het gleed je geest.

Stappen

Hoe maak je een goede vrouwelijke hygiëne gebruiken voor tienermeisjes. Vergeet niet je nagels!
Hoe maak je een goede vrouwelijke hygiëne gebruiken voor tienermeisjes. Vergeet niet je nagels!
 1. 1
  Verzorg uw haar. Zoek een shampoo die goed werkt voor je haar. Borstel het elke ochtend als je wakker wordt en elke avond voordat je naar bed gaat. Niet rechtzetten of krullen het elke dag zonder gebruik van een soort van warmtebehandeling.
 2. 2
  Verzorg je gezicht. Vind een goede cleanser om je gezicht te wassen met. Elke ochtend en avond, brengen vier minuten masseert je gezicht ermee. Krijgen rond je neus en tot aan de haarlijn van je voorhoofd. Je gezicht afspoelen met warm water, vervolgens met koud water om je nu-schone poriën te sluiten. Dep je gezicht, en toe te passen puistje crème als dat nodig is. Altijd hydrateren na om je huid zacht en soepel te houden!
 3. 3
  Vergeet niet je nagels! Elke dag, het bestandssysteem van uw nagels, zodat ze niet onverzorgde krijgen. Reinig ze een keer per week met een spijker scrubber. Als nodig, clip ze. Als u wilt, kunt u uw nagels polijsten of ga naar een nagelsalon. Dit geldt ook voor teennagels, ook!
 4. 4
  Eet gezond. plaats van het vullen op junk food, eet fruit en groenten. Eet drie maaltijden per dag, met een aantal gezonde snacks tussendoor. Nooit overslaan ontbijt! Het overslaan van de belangrijkste maaltijd van de dag resulteert in een trager metabolisme, wat sneller gewichtstoename veroorzaakt. Probeer uw maaltijd laatste ten minste 20 minuten te maken. Eten langzamer vertelt u wanneer u genoeg hebt en moet stoppen. Probeer niet te eten wanneer u een tv, tenzij het is gezond. Breng een fles water overal met je mee. Het houdt je gehydrateerd en spoelt gifstoffen uit je lichaam.
 5. 5
  Oefenen. Probeer 60 minuten lichaamsbeweging per dag te krijgen. Zet hem op! Hoeft niet elke dag hetzelfde doen saaie routine. Uw lichaam zal moe van het krijgen en je zult niets te doen, maar te vervelen. Dus probeer touwtje springen op een dag en zwemmen de volgende.
 6. 6
  Probeer elke dag douchen. Niet alleen staan ​​onder het water! Schuim uw lichaam met een body wash. Was je haar een keer om de andere dag met een shampoo die is ontworpen voor uw type haar. Houd de conditioner in voor een tijdje. Als u nodig hebt om te scheren, verspreiden een laagje scheerschuim of body wash op het gewenste gebied en scheer voorzichtig en langzaam. Gebruik geen zeep te scheren, want het droogt je huid. Lotion nadat je uit.
  • Niet scheren je onder de armen elke dag. Dit kan roodheid en irritatie veroorzaken, en zijn zeer oncomfortabel. Scheren elke 2-3 dagen wordt gericht.
 7. 7
  Poets je tanden. Tandenpoetsen is belangrijk voor een goede tandheelkundige gezondheid. Skipping op poetsen kon je vertrekken met stinkende adem, en misschien gele tanden, en uiteindelijk leiden tot gebitsproblemen. Borstel twee keer per dag gedurende twee minuten elk. Gebruik ook een tong schraper om zich te ontdoen van slechte adem en je tong schoon te houden. En vergeet niet over het mondwater en floss!

Tips

 • Warm water opent de poriën; koud water hen sluit.
 • Vervang je tandenborstel als de haren beginnen te hangen (3-4 maanden)
 • Neem een ​​douche na het krachtige activiteit.
 • Zorg ervoor dat deodorant dagelijks om je oksels passen.
 • Verander je kleren voordat je gaat slapen en na het wakker worden.
 • Draaien van het douchewater koud tijdens de laatste vijf minuten zal eigenlijk maken je haar glanzen meer als het droog is.
 • Probeer niet om te dragen hetzelfde shirt meerdere malen op rij zonder het te wassen, je kan niet ruiken, maar het shirt zeker wel.

Waarschuwingen

 • Scheren nooit wanneer je benen droog zijn. Proberen om moisturizer toe te passen voordat je een scheermes te nemen om uw huid, of scheren onder de douche wanneer uw huid is de zachtste en minder gevoelig voor irritatie en bloedingen.
 • Heb parfum niet gebruiken als dekmantel voor verdachte geur. Houd altijd deodorant bij de hand, of zorg ervoor om deze toe te passen in het begin van de dag.
 • Niet obsederen over uw persoonlijke hygiëne, zoals het onwezenlijke spanning kan veroorzaken en of neem een ​​tol op je vrije tijd en emotionele welzijn.
 • Niet inslikken tandpasta of mondwater in grote hoeveelheden. Als je toevallig zo per ongeluk doen, bel Vergiftigingen of 911.