Wkanl

Hoe kunt u uw snor te verwijderen (voor meisjes)

Toen mama zei dat je "kiemen" in een mooie jonge vrouw, dit was waarschijnlijk niet wat je in gedachten had. Te verbergen of te verwijderen bovenlip haar, gebruik een van de volgende methoden.

Stappen

Hoe kunt u uw snor te verwijderen (voor meisjes). Kies een crème bleekmiddel voor gezichtshaar.
Hoe kunt u uw snor te verwijderen (voor meisjes). Kies een crème bleekmiddel voor gezichtshaar.

Bleach methode

 1. 1
  Kies een crème bleekmiddel voor gezichtshaar. Crème bleekmiddel geschikt is voor verlichting haren die niet helemaal zwart, maar donker. Het duurt maximaal 2 weken. Zorg ervoor dat u alleen kiezen bleekmiddel dat wordt aanbevolen voor gebruik op het gezicht, omdat de huid hier is zo gevoelig, je moet extra voorzichtig zijn om irritatie te voorkomen.
  • Indien van toepassing, kies dan een crème die past bij uw huidtype (ex. droog, vet, enz.).
 2. 2
  Spot-test de crème. Breng een klein beetje een gevoelige maar veilig gebied (zoals de huid van je innerlijke pols) om ervoor te zorgen dat je niet reageert. Laat het de aanbevolen hoeveelheid tijd (lees de doos voor instructies), weg te wassen grondig, en wacht tenminste nog eens 10 of 15 minuten om ervoor te zorgen dat u niet jeuken of rood.
 3. 3
  Was je gezicht.
 4. 4
  Breng de bleekwater om uw snor gebied. De crème moet komen met een applicator, maar als dit niet het geval, gebruik dan een popsiclestok of op handschoenen en gebruik een vinger. Wees erg voorzichtig om het niet te krijgen op je lip zelf, of in de buurt van de tere huid in je neusgaten, die kan ertoe leiden dat uw huid om te reageren.
 5. 5
  Wachten de meeste van de aanbevolen tijd, dan veeg een kleine hoeveelheid om te testen of het heeft gewerkt. Gebruik een Q-tip of wattenschijfje om de crème weg te vegen (veeg uit de buurt van je neus / mond, niet naar hen) en controleer of het haar is licht. Zo niet, een beetje langer wachten.
  • Idealiter zou bleken crème niet gebruikt worden op de huid voor meer dan 10 minuten omdat het zo hard op de huid. Als je crème adviseert meer tijd dan dit, test het op de 10-minuten toch, maar als het heeft gewerkt, verwijder de rest.
 6. 6
  Veeg de resterende crème weg. Nogmaals, gebruik wattenschijfjes of iets dergelijks om veeg de room en het niet krijgen op alle gevoelige gebieden.
 7. 7
  Uw huid grondig afspoelen. Spoel meer dan je denkt dat je nodig hebt om, zodat er geen residu zal uw huid irriteren.

Wasmethode

 1. 1
  Kies een wax die geschikt is voor gezichtshaar is. Waxen verwijdert haar geheel en kan thuis worden gedaan met een kit gekocht bij een drogisterij. U kunt u smeerbare was en stroken of kant en klare strips die al was toegepast (dat is de optie netter).
  • Waxen is alleen mogelijk als de haren lang genoeg zijn om de was aan te slaan. Als je niet bereid bent om je haren groeien lang genoeg om dit te doen, ofwel zoeken naar een korte-hair wax (sommigen beweren te kunnen waxen zo weinig als 2mm van de groei, maar de doeltreffendheid varieert) of gebruik een andere optie genoteerd hier (zoals het bleken).
 2. 2
  Neem een warme douche, stoom je gezicht boven een kom, of je gezicht wassen in warm water. Hoe warmer je huid, hoe meer open je poriën - en hoe makkelijker het zal zijn om haren te verwijderen.
 3. 3
  Verwarm de wax indien nodig. De meeste wassen moet worden opgewarmd, maar wax strips zijn soms de uitzondering. Lees de instructies op de doos voor expliciete informatie.
 4. 4
  Verspreid was over de snor gebied indien nodig. Gebruik de applicator die wordt geleverd met de kit om het voorzichtig uit, het vermijden van de tere huid op je lippen.
 5. 5
  Breng een strip over je snor omgeving. Begin aan een kant en glad het stevig over het gehele gebied, het vermijden van plooien en luchtbellen.
 6. 6
  Wachten de aanbevolen tijd.
 7. 7
  Snel rip de strip af op een beweging. Het zal de wax en je haar mee te nemen, maar wees gewaarschuwd dat het bijna zeker de eerste paar keer dat u probeert het zal pijn doen. Niet rip it off langzaam of in verscheidene moties, dit zal nog erger.
 8. 8
  Uw huid grondig afspoelen. Zorg ervoor dat er geen residu achter.
 9. 9
  Handmatig plukken alle haartjes je gemist. Als je bovenste lip is nog steeds pijn van het waxen, wilt u misschien een tijdje wachten voordat je dit doet.

Ontharingscrème methode

 1. 1
  Kies een ontharingscrème die geschikt is voor gezichtshaar is. Epileren pijnloos veroorzaken haren uit te vallen uit de wortel, maar omdat de chemische stoffen die betrokken zijn bij dit proces zijn hard, het is best om een ​​crème ontwikkeld voor de gevoelige gezichtshuid selecteren.
 2. 2
  Spot-test de crème. Breng een klein beetje een gevoelige maar veilig gebied (zoals de huid van je innerlijke pols) om ervoor te zorgen dat je niet reageert. Laat het de aanbevolen hoeveelheid tijd (lees de doos voor instructies), weg te wassen grondig, en wacht tenminste nog eens 10 of 15 minuten om ervoor te zorgen dat u niet jeuken of rood.
 3. 3
  Spreid een dikke laag crème op je bovenlip. U kunt dit doen met handschoenen als u wilt, maar sinds de crème heeft tijd nodig om effect te nemen, kunt u ook gebruik maken van je blote handen en vervolgens grondig wassen met water en zeep.
 4. 4
  Wachten de meeste van de aanbevolen tijd, dan veeg een kleine hoeveelheid om te testen of het heeft gewerkt. Indien mogelijk, is het beter om het te gebruiken voor minder tijd om uw huid te voorkomen dat geïrriteerd. Als het niet klaar, een beetje langer wachten.
 5. 5
  Veeg de resterende crème weg. Gebruik een papieren handdoek of wattenschijfjes.
 6. 6
  Uw huid grondig afspoelen. Spoel meer dan je denkt dat je nodig hebt om, zodat er geen residu zal uw huid irriteren. Als sommige haren niet gemakkelijk loskomt, gewoon proberen wrijven ze voorzichtig met water. Als dat niet werkt, een bad nemen. De stoom uit het bad moet komen moeilijke haartjes komen op hun eigen.
 7. 7
  Handmatig plukken alle haren de crème gemist.
 8. 8
  Daarna gelden een zachte crème (optioneel). Aan de ene kant kan het gebied droog en in de behoefte van een beetje TLC te voelen, maar aan de andere kant, zou het gebruik van teveel product op de reeds geïrriteerde huid de poriën te verstoppen. Kies op basis van hoe comfortabel je huid voelt als het proces voorbij is.

Epilator methode

 1. 1
  Kies een epilator die geschikt is voor gezichtshaar. Een epilator is een hand-held apparaat dat haren trekt door de wortel toen verplaatst over de huid. Het plukken hoofden op een lichaam epilator zal zijn te omslachtig om te gebruiken op de bovenlip, dus je zult moeten om te shoppen voor een slanke model ontworpen voor gezichtshaar, touchups, en andere kleinschalige werk
  • Epileren is alleen mogelijk als de haren lang genoeg zijn om de epilator te vangen. Als je niet bereid bent om je haren groeien lang genoeg om dit te doen, gebruik een andere optie hier vermeld (zoals het bleken).
 2. 2
  Neem een warme douche, stoom je gezicht boven een kom, of je gezicht wassen in warm water. Hoe warmer je huid, hoe meer open je poriën - en hoe makkelijker het zal zijn om haren te verwijderen.
 3. 3
  Verberg je lippen door ze samen te drukken. Dit zal niet alleen de huid boven de lip gemakkelijker om toegang te krijgen, maar ook uw delicate lip huid weg van de epilator.
 4. 4
  Lopen langzaam de epilator over de huid boven je bovenlip. Tenzij je erg gewend aan het plukken deze haren, worden gewaarschuwd dat het waarschijnlijk zal pijn doen. Je zult wennen aan dit met de tijd, maar in het begin zal het ongemakkelijk zijn.
  • Begin met de laagste snelheid. Totdat je de knie krijgen van het epileren, alleen niet vergeten dat gemakkelijk doet het.
 5. 5
  Handmatig plukken alle haartjes je gemist. Als je bovenlip is pijnlijk, wilt u misschien een tijdje wachten voordat je dit doet.

Elektrolyse of laser verwijderen methode

 1. 1
  Weeg de voordelen van elke methode. Beide hebben het potentieel om permanent oplossingen (na voldoende behandelingen) en kunnen mensen met lippenhaar komt door hormonale onevenwichtigheden, bijvoorbeeld helpen.
  • Tijdens de elektrolyse wordt een klein naaldje ingebracht in de haarfollikel, waar het creëert een stroom die de wortel van het haar doodt. Het is een vervelende, een-haar-op-een-time proces - dat moet vele malen herhaald worden - maar sinds de bovenlip is een klein gebied, zal dit niet zo veel uit.
  • Tijdens laser-ontharing, wordt een laser gebruikt om vele haarzakjes zappen in een keer en vermoorden haar bij de wortel. U hoeft minder sessies dan bij elektrolyse, maar het is aanzienlijk duurder. Omdat de lasers zijn best op richten donkere haren die afsteken tegen een lichte huid, het is niet ideaal voor een donkere huid of licht-haired mensen.
 2. 2
  Zorgvuldig onderzoek locaties, beoefenaars, en prijzen. Sommige plaatsen hebben betere machines, meer gekwalificeerde specialisten (altijd voor zorgen dat ze een vergunning), en gelukkiger reviews dan anderen. Kies nooit een locatie op basis van hun getuigenissen.
 3. 3
  Realistische verwachtingen hebben. Terwijl laser ontharing en elektrolyse permanente effecten en wonderen voor sommige mensen kan hebben, kunnen ze ook pijnlijk zijn en worden niet gegarandeerd voor iedereen. Bovendien kan de behandeling pijnlijk en duur. Indien mogelijk, praat met andere mensen die hebben het gedaan had voor hun inzichten.

Tips

 • De beste tijd om zich te ontdoen van je snor is voor het slapen gaan. Op die manier uw huid heeft de hele nacht te krijgen over eventuele roodheid, irritatie, zwelling, etc.
 • Niet scheren!
 • Gebruik een zak ijs achteraf om irritatie te kalmeren.
 • Het is een goed idee om een ​​stopwatch of een timer gebruiken bij het bleken of het verwijderen van de haren. De meeste mobiele telefoons hebben ze.
 • Het trekken van haar door de wortel doet heel veel pijn in het begin, maar je went er wel aan. (Denk maar aan hoe veel makkelijker het plukken je wenkbrauwen kreeg na verloop van tijd.)
 • Laserbehandeling kan permanent haren verwijderen, maar het kan erg prijzig. Het is misschien makkelijker om gewoon de was elke maand.
 • Threading is een geweldig alternatief voor mensen met een gevoelige huid, omdat het niet je huid rood en vlekkerig dagenlang zal verlaten. De beste manier om dit te doen is om naar de salon, maar zodra je het concept van threading te begrijpen, is het gemakkelijk om zelf te doen met de enige kosten die thread.
 • Ga niet in de zon om 24 uur na het ontharen op je bovenlip te voorkomen van het krijgen van een donker pigment.

Waarschuwingen

 • Niet scheren je bovenlip. Omdat de haren terug groeien op dezelfde lengte, is het resultaat niet alleen voelt stoppelbaard, maar geeft ook de illusie van een groei terug dikker (net als een nieuw, zelfs kapsel maakt je haar dikker lijken omdat alle uiteinden zijn kluitje naast elkaar).
 • Wees voorzichtig van bepaalde producten voor ontharing. Velen kunnen niet worden gebruikt op het gezicht, omdat ze kunnen bijwerkingen veroorzaken. Sommige die kunnen worden gebruikt op het gezicht zal nog uw huid irriteren.
 • Gebruik nooit crème voor langer dan voorgeschreven, omdat dit kan ernstige verbranding van de bovenlip veroorzaken.
 • Ontharingscrème werkt niet op erg dik haar.