Wkanl

Hoe te eng uitzien in een ruige buurt


Veel mensen leven in een ruig gebied waar willekeurige mensen zullen proberen en je gedoe. De beste manier om dit te voorkomen is op zoek eng.

Stappen

Hoe te eng uitzien in een ruige buurt. Erachter te komen hoe eng u wilt weergeven, moet je niet gaan over de top of je gewoon kijken dom.
Hoe te eng uitzien in een ruige buurt. Erachter te komen hoe eng u wilt weergeven, moet je niet gaan over de top of je gewoon kijken dom.
 1. 1
  Erachter te komen hoe eng u wilt weergeven, moet je niet gaan over de top of je gewoon kijken dom.
 2. 2
  Leg je hoofd naar beneden, zodat je kunt zo ongeveer zien de voeten van de mensen voor je.
 3. 3
  Uitzoeken hoe groter zijn dan je werkelijk bent, rijzigheid en zijn gespierd zijn nuttig bij het ​​schrikken mensen af. Te kijken tall hebben een goede houding en rechtop staan, laarzen of schoenen die zijn opgevoed helpen een goede hoeveelheid. Te kijken gespierd of in ieder geval groter dan je bent draag een grote jas, zou een leren jas goed werken, of een grote capuchon.
 4. 4
  Laat uw armen slap opknoping langs je lichaam of plak ze in je zakken als je ze hebt.
 5. 5
  Handelen als niemand anders is er de meeste van de tijd, maar als iemand botst tegen je of alleen komt te dicht bij je dan langzaam omhoog kijken naar hen en geef ze een koude blik voordat duwen langs hen.
 6. 6
  Neem grote vertrouwen stappen wanneer je loopt, maar niet stomp je voeten. Zware bestrijding laarzen zijn goed voor het maximaliseren van deze kracht, doch niet noodzakelijk. Lopen vol vertrouwen - maar niet branie. Swaggering zal worden gezien als een uitdaging.
 7. 7
  Overweeg een capuchon. Een jack met capuchon zal onthullen minder gelaatstrekken, en houd je identiteit meer discreet. Als je iemand uit de rug dragen van een kap, je hebt geen idee wie ze zouden kunnen zijn.
 8. 8
  Niet doen.
 9. 9
  Overwegen om jezelf te kijken een beetje groezelig of vuil - Wanneer het proberen om die eng kijken, kijken onrein helpt. Wrijf wat vuil op je gezicht of op je handen, laat geen kneuzingen of snijwonden je hebt laten zien. Als je acne hebt dat lijkt op open zweren, littekens of een soort road rash, laat het en probeer niet om het te verdoezelen. Het voegt aan het zijn eng en ongenaakbaar.
 10. 10
  Oefen shifty oogbewegingen, en twitchiness alsof je constant op je hoede. Beweeg je vingers over aan wilde ritme en ruk je nek rond.
 11. 11
  Praktijk. Als je van nature helder en vrolijk, dan is er niet veel kans dat je het goed krijgt. Je moet op zijn minst een zekere mate van een frons dragen.

Tips

 • Vergeet niet in een echt slechte buurt, de mensen zijn bezorgd over de gemeenschap. Als je het lezen van deze gids, je bent een absolute outsider. Als je niet iedereen in het gebied dat je in weet, probeer jezelf zo onopvallend mogelijk te maken - als iemand zich afvraagt ​​waarom je in de kap en eigenlijk u benadert, de gevolgen waarschijnlijk niet goed zijn.
  • Denk na over wie je wilt schrikken, bijvoorbeeld oude mensen of jonge kinderen zou kunnen krijgen flipte en dit kon geven u een slechte reputatie.
  • Soms wat donkere kleding en een frons zal genoeg zijn, maar meestal zul je uiteindelijk uitzien als een poser.
  • Vertel uw vrienden en iedereen dicht bij u voordat u begint met handelen anders of ze kunnen denken dat je depressief bent of zelfs je dumpen.
  • Dit nooit doen in aanwezigheid van je ouders, omdat ze misschien denken dat je een soort van persoonlijkheidsstoornis.
  • Proberen en kijken een beetje ruw gemaakt, misschien draag iets gescheurd of vuile kleren maar ga niet over de top.

Waarschuwingen

 • Het nemen van deze stappen zal je niet goth / emo / punk.
  • Als u zeker weet dat iemand gaat je aanvallen of volgt u vervolgens van heeft voordat je handelt, als ze groter lijken dan je gewoon terloops helling af en ga naar een plek waar je ze makkelijk kunnen verliezen, als een drukke straat.
  • Als je niet erg dapper in het gezicht van gevaar wilt u misschien overwegen om een ​​aantal vrienden met u in het geval je iets overkomt.
  • Laat niet over-vertrouwen krijgen in de manier van veiligheid, zelfs als je een hekel aan politie aarzel dan niet om 911 te bellen als de boel smerig.
  • Als u hebt geprobeerd loopt dan niet bang om op te staan ​​en te vechten. Hier zijn een paar tips over dit:
  • Gebruik je handen aan je gezicht en nek te beschermen.
  • Korte jabs en trappen zijn goed, maar als je ze ernstig gewond dan kon je in grote problemen komen.
  • De eenvoudigste manier om weg te komen is het hebben van een blikje pepperspray.
  • Denk na over de mensen die je in de buurt bent en hoe ze zullen reageren, proberen te koud, maar niet agressief lijken, onthoud: je wilt dat ze je met rust laten.