Wkanl

Hoe om te leren muay thai

Heb je ooit wilde om je vijanden te domineren in een staking? Heeft u verlangde voor onvoorstelbare macht die zelfs de zwaarste tegenstanders in een mum van tijd kunnen bedwingen? Lees verder en ontdek voor jezelf, de kunst van het Muay Thai.

Stappen

Hoe om te leren muay thai. Zoek een muay thai gym.
Hoe om te leren muay thai. Zoek een muay thai gym.
 1. 1
  Zoek een muay thai gym. Er zijn verschillende percepties van Muay Thai en je zult waarschijnlijk merken dat er verschillende ideeën die je ofwel zouden kunnen interesseren of maak je plassen in je broek. Geen grap, sommige Muay Thai Sensei's (leraren / trainers) Geloof in fanatisme en kan soms leiden tot uw eigen ondergang. De beste Muay Thai gym te zoeken is een met een strikte Warm-Up plan en immense conditietraining. Bijvoorbeeld: een Muay Thai gym in Aruba, biedt onderdak aan een 2 uur durende training regime dat van die 45 minuten is gewijd aan warming up en conditietraining, 15 minuten voor stretching en flexibiliteit training, 30 minuten voor de techniektraining en pads, en vervolgens de laatste deel is gewijd aan Sparring en / of Circuit training.
 2. 2
  Leer het jargon en de geschiedenis achter muay thai. Er zijn verschillende artikelen op het web die een uitgebreide en brede kijk op Muay Thai bieden. Kijk veel films en documentaires en zoals ook als ze een uitgebreide bron voor techniektraining. Thai boksers zoals Ramon Dekkers en Buakaw Por Pramuk zijn uitstekende voorbeelden van techniek heren. Films zijn Ong-Bak, en de kick bokser serie met Jean Claude van Damme.
 3. 3
  Sparren vaak. Sparring kan gevaarlijk zijn en soms eng zijn, maar nogmaals, als je bang bent, moet je waarschijnlijk niet zelf hebt gekregen in deze sport. Sparring ontwikkelt uw eigen stijl en als je eenmaal bent bedreven, vechten in de ring of zelfs buiten de ring zal veel gemakkelijker voor u zijn. Veel mensen die de praktijk Muay Thai liever hun tegenstanders te verpletteren in de eerste ronde. Vermijd dit te doen. Dit zal het ergste wat je ooit hebt gedaan zijn. Over het algemeen, als je jezelf uitputten op de eerste ronde en je niet aan je tegenstander neer, beschouw jezelf dood vlees. Geloof me een normaal gevecht is 5 ronden van 3 minuten. Je zal veel meer uitgeput dan je denkt en je tegenstander kunt u verpletteren vanwege je eigen zwakheid.
 4. 4
  Aandoening zo veel als je kunt lopen, maar niet jezelf ondertraint. Wanneer je naar de sportschool, oefenen lichte gewichten maar veel herhalingen. Weerstand opleiding gaat om uw beste vriend zijn als het gaat om Thaise muay.

Tips

 • Never give up. De meeste van de tijd tijdens de meest intensieve training die je zal lijden. Suck it in en toon uw dominante zijde.
 • Conditionering, conditionering, conditioneren. Stamina is je beste vriend. Lange uren van hardlopen en andere vormen van duurtraining zullen allemaal bijdragen aan een optimale prestatie tijdens die intense 3-minuten rondes in de ring.
 • Oefenen en rekken zo veel mogelijk
 • Muay Thai is een geweldige krijgskunst voor zelfverdediging. Als je traint voor slechts deze reden, moet u een vorm van worstelen en leren. BJJ is goed voor dit.
 • Gebruik Muay Thai alleen uit zelfverdediging.

Waarschuwingen

 • Elke staking gericht op het hoofd of nek heeft het potentieel om te doden.
 • Muay Thai is een traditionele kunst met een koninklijke geschiedenis aan het, misbruik het niet op geen enkele manier.
 • Respecteer je trainer en uw sportschool.
 • Gebruik niet de stakingen leer je in de sportschool in de straten.
 • Op de meeste plaatsen, zijn elleboog stakingen verboden. Gebruik die in de ring.

Dingen die je nodig hebt

 • Zelfvertrouwen
 • Wat werk out plan
 • Agressiviteit