Wkanl

Hoe je iemand groter dan je vecht

Vechten sommigen die hoger is geen probleem. Als wat voordelen hen is ook een zwakte, kunnen zij willen hun hoogte te gebruiken en te bereiken om u te verwonden, maar ze moeten dicht genoeg om contact te maken zijn. De meeste groter tegenstanders weten niet hoe ze hun hoogte gebruiken in hun voordeel.

Stappen

Hoe je iemand groter dan je vecht. Als je een stuk kleiner, beseffen dat ze naar beneden te bereiken.
Hoe je iemand groter dan je vecht. Als je een stuk kleiner, beseffen dat ze naar beneden te bereiken.
 1. 1
  Als je een stuk kleiner, beseffen dat ze naar beneden te bereiken. Dit zal hun evenwicht beïnvloeden, omdat ze zullen zich moeten verlagen tot dezelfde hoogte of dicht bij het welke weg de hoogte voordeel neemt. Ook zullen zij n neiging naar voren leunen. Dit laat ze open voor uppercuts en invloed hebben op hun algehele balans.
 2. 2
  Voorkomen vechten. Beide partijen zullen waarschijnlijk worden gewond en het is niet een goede manier om te handelen, dus het vinden van een afstand niet te vechten is de beste manier. Praten is een betere uitweg of het maken van afstand of ruimte dus is het moeilijker voor hen om je aan te vallen is altijd beter dan het gebruik van je vuisten.
 3. 3
  Als dit niet een optie en je bent gedwongen om jezelf te beschermen, gebruiken zelfverdediging of vechtsporten. U moet hebben dit geleerd in een klasse en hebben veel tijd besteed doen het tot je voelt en begrijpt dat de strijd tegen iemand groter, kleiner of groter maakt niet uit, het is allemaal gewoon angst om gekwetst of gedood en dit is normaal.
 4. 4
  Eerst moet je "size-up" van je tegenstander. De meeste groter vechters zijn niet in staat om echt te "vechten tall ', of echt profiteren van hun hoogte. scan je tegenstanders gezicht en ogen. Kijk naar hun houding (voet positie), lichaamstaal en de afstand van je af. Is je tegenstander nerveus? Boos? Als u verhuist in agressief doet de tegenstander instinctief verschuiven of heen en houd afstand? Zo niet zijn ze waarschijnlijk niet bewust van hoe ze hun lengte te gebruiken. U kunt dit gebruiken om jezelf een kans om ze te verrassen geven.
 5. 5
  Het doel in elke straat gevecht is eerst overleven. Je moet beweging naar de andere vechter die je niet wil geen problemen - zelfs als een strijd op handen is. Doe dit door je handen door je gezicht, de handpalmen naar buiten, in een rug weg motion - zwaaien je handen lichtjes. Dit is de eerste opgericht om toe te slaan. Vertel hem dat je niet wilt geen problemen - en ongeacht wat ze zeggen of doen bereid je voor op een gevecht.
 6. 6
  Staking eerste bloed. In elk straatgevecht - vooral tegen een groter of groter tegenstander moet je ze eerst. Het oude gezegde "nooit eerste swing" is niet van toepassing. Gebruik de open hand gebaar boven een verrassing eerste klap ofwel naar de keel of neus (nooit de kaak raken - dit kan worden opgevangen door de meeste sterke mannen en kan je handen pijn doen) te lanceren. Snelheid is daarbij essentieel. Een punch is goed, maar meer stoten zijn beter. Een combinatie van aanvallen of snelle stakingen zullen meer schade doen dan een enkele staking, dus als je je tegenstander kunt raken met meer treffers, doen. Echter niet laat jezelf open voor een tegenaanval. Lanceer je snelste staking mogelijk en meteen een stap terug en het rendement van uw handen aan je gezicht gebied voor bescherming. Terwijl een stap terug, cirkel rond je tegenstander.
 7. 7
  Beweging van het hoofd en defensieve GUARD - Na de eerste opvallend, ofwel je tegenstander naar beneden en je kunt draaien en uitvoeren voor de veiligheid (waardoor de beëindiging van de strijd), of ze nu bozer (hoewel misschien meer respect van uw vermogen om ze te kwetsen). Als je tegenstander nog actief is moet u ervoor zorgen dat u uw handen te houden door je gezicht te allen tijde. Dit zal u toelaten om uw handen, ellebogen en schouders gebruiken om stoten en stakingen van je tegenstander af te buigen, omdat ze stakingen kunnen starten vanaf een afstand. De meeste vechters die zijn onvolwassen of onervaren zal proberen om het hoofd gebied 90 hit procent van de tijd. Gebruik dit in uw voordeel door het houden van de handen omhoog en het bewegen van je hoofd en de schouders van links naar rechts en op en neer in een dobberende en weven soort beweging. Je tegenstander zal weg schieten op je hoofd uit gewoonte - maar zal verbinden op veel minder van zijn stakingen. Je zal moeilijker te raken en verwarrend te verdedigen wanneer je stakingen van je eigen te lanceren. Al die tijd bent u klaar om shuffle zijn achteruit, in een cirkel beweging, op de voeten om ruimte, terwijl ze van tevoren te maken tussen jou en je tegenstander.
 8. 8
  DE bum-rush - Als je tegenstander stakingen van hun eigen gooit moet je moeilijk te raken zijn, bewegen en dompelen, en intensivering in een cirkelvormig patroon weg van de aanval. Je tegenstander zal op je af komen met een combinatie of een aanval van een soort en als je eenmaal vermijden, of blokkeren, zal je een moment merken als ze terug te trekken voor een instant en hergroeperen voor een nieuwe aanval. Zodra je tegenstander de laatste van hun stakingen heeft gegooid in een bepaalde aanval moet u onmiddellijk stap in hun persoonlijke ruimte - dicht bij hen - en aanval venijnig. U krijgt close-in op hen waar hun bereik wordt genegeerd. Met behulp van snelheid en een close-in de aanval zal hen dwingen zich terug te trekken of terugtraprem. Gooien met snelheid en felheid - NIET PANIEK - zo veel schoten op hun gezicht en blootgestelde gebieden mogelijk. Vlak voordat uitputting u stap buiten hun bereik - niet alleen een stap terug - maar twee of drie stappen terug en weer uw kracht en uithoudingsvermogen. NIET koppeling of pak je tegenstander als ze een aanzienlijke grootte of kracht voordeel. Dit zal alleen blijken slecht voor je. Deze close-in aanval benadering is de regel voor de bestrijding van groter kerels. U kunt wachten tot ze een aanval, zoals gezegd af, of u kunt ze krijgen door ze te verslaan om de punch als ze komen inch Hoe dan ook je moet de kloof te dichten en krijgen in hun lange bereik om schade aan te richten.
 9. 9
  THE COUNTER STRIKE - Wanneer je tegenstander instelling die u voor de aanvallen en gooien hun stakingen u kunt merken een paar patronen die ze weer aan het doen zijn over en weer. Dit is belangrijk om te zoeken naar, omdat je deze patronen kunt gebruiken om je tegenstander te kwetsen met een counter strike. Laten we zeggen dat je tegenstander is altijd het gooien van een lange jab punch en dan laten hun handen naar beneden vallen om hun taille alvorens terug te keren hun vuist om hun gezicht gebied. Je zou kunnen wachten tot de timing is recht op hun volgende jab en, nadat je vermijden, gooi een power punch rechts over de top van hun uitgestrekte arm (zoals het haar neerzetten om hun taille begint) en raken ze vierkant in het gezicht. Of als je een wilde, winging power-punch uit hun rechterhand je het kon bukken en gooien een contra-punch combo van je eigen. Deze teller stakingen zijn dodelijk, omdat ze meestal combineer je kracht met de dynamiek van je tegenstanders om ze slecht kwetsen extra!
 10. 10
  WERKEN DE HOEKEN - De makkelijkste om te doen, om kansen te creëren om binnen het bereik van uw groter tegenstander is om hoeken te werken. Hoe doe je dit? Je moet gewoon stap schuin naar een kant, terwijl komen - zodat je naar je tegenstander, klaar om aan te vallen - maar je bent niet direct voor hen. U bent in een hoek - en dus de gebruikelijke instinctieve indicatoren die wij gebruiken om een ​​doel te oordelen zijn iets minder effectief dan hier voor je tegenstander. Ook zult u nieuwe mogelijkheden ziet om zwakke punten te raken in je tegenstanders verdediging van deze hoeken. Ook merken dat u bij voorkeur zou moeten werken hoeken die je positie weg van hun macht. Dus als je tegenstander is het gooien van harde rechtse kruisen en haken, moet u werken hoeken die je positie ten opzichte van hun linkerhand - weg van de macht.
 11. 11
  GEBRUIK UW JAB - Een goede jab is essentieel voor elke ervaren vechter. U moet uw combo's en stakingen door het gooien van een stevige prik. Elke prik gegooid vereist een stap voorwaarts met de leidende voet. Gebruik meerdere prikken achter elkaar met uw stap voetenwerk, om te sluiten op uw groter tegenstander en smoren hun lange bereik. Krijgen diep in hun persoonlijke ruimte door ze met de jab en druppel power shots om hun ribben toen ze hun verdedigende hoede brengen om het gezicht te beschermen.

Tips

 • Let op je gezicht, handen omhoog te houden ten alle tijden.
 • Houd een lage stand voor een laag zwaartepunt, zal dit verder gebruik maken van uw gebrek aan hoogte, waardoor je moeilijker te raken, en harder af te nemen van uw voeten.
 • Krijg comfortabel rijdende in zeer, zeer dicht op een groter vechter. U misschien dichterbij dan u vertrouwd bent met zijn - maar je zult een groter of grotere tegenstander niet verslaan zonder waden in nauw. Deze jam van hun bereik en macht - Opnieuw lessen zijn zeer geschikt voor het leren van deze vaardigheid.
 • Kappen hun bomen. Hit hun benen met schoppen tot ze te vertragen en de staking van een afstand. Ga voor de binnen-en buitenkant van de dij - Het vermijden van de knie of hoge scheenbeen die benige zijn.
 • Beweeg je hoofd en lichaam voortdurend. Taller vechters hebben de neiging om een beetje langzamer. Gebruik constante beweging te profiteren van deze. Het veranderen van het niveau van je hoofd is tijdens een bezoek aan schijnbewegingen en ontwijken kan toestaan ​​in de buurt van te krijgen zonder het gooien van een punch te vroeg.
 • Hou je ogen open. Vaak strijders hun ogen sluiten wanneer instinctief aangevallen. Krijg je gebruikt om geraakt met stakingen terwijl je je ogen open - Boren in een georganiseerde klasse zijn zeer geschikt voor dit.
 • Uw defensieve guard moet idealiter - Handen beschermen gezicht en elleboog punten beschermen ribben. Houd uw ellebogen in en tegen de ribben terwijl schrap de handen tegen de kaak. Als uw ellebogen of handen drijven weg van het lichaam van de effectiviteit van uw hoede gaat drastisch omlaag.
 • Toen boog zich voorover, beweeg snel omhoog. Grijpen hun schouder en klop ze af hun voeten om ze te krijgen op de grond voor een uitje of om nog meer schade aan te richten.

Waarschuwingen

 • Vechten zal veroorzaken verwondingen aan beide partijen, dus alles moet worden gedaan om niet te vechten in de eerste plaats, wetten en de politie zijn er om je te beschermen, als je moet vechten ervoor te zorgen dat het de enige optie en niet alleen voor je ego, voor bijvoorbeeld schelden, etc.
 • Taller tegenstanders zijn een belangrijke uitdaging, zodat je comfortabel sparring en bestuderen van een krijgskunst voordat je probeert te nemen op een groter of groter tegenstander.