Wkanl

Hoe te vechten vies en win

Nodig hebt om jezelf te verdedigen? Advies willen van een man die vroeger mager en niet zo stoer? Ik gebruikte om ritme te krijgen. Dan, op een dag, kreeg ik wat advies en geleerd hoe te voegen aan het. Mijn militaire ervaring hielp ook veel uit. Nu, de mensen niet rond mess with me.

Stappen

Hoe te vechten vies en win. Ga niet op zoek naar gevechten.
Hoe te vechten vies en win. Ga niet op zoek naar gevechten.
 1. 1
  Ga niet op zoek naar gevechten. Doe alles wat je kunt om ze te vermijden.
 2. 2
  Ken je eigen beperkingen. Als je dertig seconden niet kan gaan zonder te stoppen naar adem begin te werken en krijgen van een aantal duurtraining. Je moet in staat zijn om een ​​goede 3 minuten van vaste vechten / grappling / worstelen duren.
 3. 3
  Vechten alsof je leven ervan afhangt. Niemand vecht om de andere persoon te krijgen om te dienen. Je vecht om mensen te kwetsen. Wil je pijn doen of naar huis veilig te krijgen?
 4. 4
  Blijf op je voeten. Tenzij je een kooi vechter en je kunt vechten op de grond, vermijd het. We zullen ingaan op dit later.
 5. 5
  Verdedig je gezicht en lichaam met je armen. Houd uw ellebogen in en je vuisten in de buurt ooghoogte van uw gezicht naar de andere kant aanvallen te blokkeren.
 6. 6
  Sta met je voeten iets breder dan schouderbreedte, sterke voet naar voren en iets naar buiten, zwakke kant aan de achterzijde en buiten.
 7. 7
  Buig bij de knieën.
 8. 8
  Buig naar voren.
 9. 9
  Als je uitgeput van alle vormen van onderhandelen en de strijd is zeker gaat gebeuren, bewegen in. Krijg dicht bij uw doelgroep. Niet los te staan ​​breedte arm's van target. Dat is waar de punch het meest zal kwetsen. Get dicht. Probeer dit, bijvoorbeeld: loop naar een muur, zet je vuist ongeveer 2 centimeter afstand en pons de muur. Niet slecht, niet dat je gelijk vermoorden? Nu, een stap terug en slaan de muur zo hard als je kunt met een volle verlengstuk van je arm. Je deed het niet, wel? Het zou pijn doen als de hel.
 10. 10
  Grijp / bijten oren. Ze komen af ​​met een beetje kracht. Het psychologisch effect van het hebben van een oor afgerukt stopt de meeste gevechten.
 11. 11
  Jab ogen. Als ze niet kunnen zien... goed, je krijgt het punt.
 12. 12
  Pons de keel. Als je niet kunt ademen je niet kan vechten.
 13. 13
  Vergeet niet je knieën en ellebogen in nauwe kwartalen. Ze kunnen moeilijker te beheersen en hebben kortere afstand, maar ze zijn sterk, moeilijk voor een tegenstander te grijpen en pack ze veel kracht.
 14. 14
  Hair is vrijwel waardeloos. Trek niet aan het haar, omdat een, je bent niet je lichaam te beschermen, vandaar dat ze in staat om u punch-out, en twee, konden ze duw je naar de grond, want met je armen in de lucht en alle beweegt u niet stabiel. Trouwens, wie wil er een lame gevecht waar er haren trekken zien?
 15. 15
  Gewrichten. Niet degene die je rookt, maar degenen in je lichaam. Als u een extremiteit kan breken bij de verbinding, kunt u van plan op een strijd die meer dan recht toen en daar.
 16. 16
  Voeten. Een stevige voet stampt op de bovenkant van je tegenstander voet zal resulteren in de onmiddellijke breken van botten en je zal bijna zeker leiden tot hun voet te zwellen tot het punt van no return.
 17. 17
  Handen. Als je kunt, pak een hand te nemen een greep van het en draai het in een grote cirkel en draai het 180 graden. Eenmaal in die positie kunt u de arm manipuleren en gemakkelijk breken.
 18. 18
  Sleutelbeenderen. Uw sleutelbeen heeft de kracht van die fluitspeler in de fanfare... Is het zwak. Ongeveer 7 kilo druk zal een sleutelbeen breken en de hele arm zal dalen als een lading aardappelen.
 19. 19
  Lies. Het is een veel voorkomende misvatting dat lies aanslagen zijn alleen effectief bij mannen. Op zowel mannen als vrouwen, zal dit leiden tot ernstige pijn. Als het niet neem je tegenstander neer, het zeker zal hun gevechten efficiëntie verminderen. Echter, pas op voor je tegenstander lies aanvallende je terug.
 20. 20
  Ribben. Een beetje moeilijker te breken, maar wanneer ze dat doen... dit is echt eindigt een gevecht.
 21. 21
  Armen. Proberen om een ​​greep van een arm grijpen, als je het hebt, gebruik je onderarm of handpalm om een ​​soort omgekeerde punch te gooien. Probeer uw slag te landen op de zwakkere onderzijde van de arm, waar je aders en slagaders zijn. Als je je handpalm gebruiken, houd je vingers naar boven wijzen.
 22. 22
  Mond. Veel mensen willen bijten als ze vechten. Slechte call. U kunt een willekeurig aantal ziekten te vangen. Als u moet gebeuren om iets te krijgen op je vingers, kunt u letterlijk rippen de onderkaak af van een aanvaller met uw eigen kracht. Stel je voor je vingers wordt gebeten van de zijkant, met betrekking tot uw kleinste vingers. Manipuleer je hele hand in de mond van de aanvaller (dit zal ook werken op honden) en duw je vingers naar beneden in de bedding van de tong. Dat alleen al zal een aanvaller te laten gaan rechtvaardigen. Laat ze niet. Graaf je vingers onder hun tanden in het kleine zakje je tong verbergt inch Trek naar beneden en naar de zijkant. U zult merken dat ze vergat vechten en proberen wanhopig om je hand te krijgen uit hun mond. Vaak zullen ze beide handen richten op uw ene kant trekken. Gebruik uw vrije hand om een ​​vuist vol testikel of een oor grijpen. Als u scherpe schokken kan geven in een neerwaartse beweging en buiten, stuwkracht weg van hun gezicht. De onderkaak zou kunnen om drie van die voordat het unhinges verwerken.
 23. 23
  De hals. Niet de beste plek om aan te vallen, maar het is een voorkeur van achteren. Als u een greep van de nek van de aanvaller kan krijgen, pak voor lieve leven en stop niet knijpen tot ze flauwvalt.
 24. 24
  De wervelkolom. Een milde klap voor de onderkant van de rug in de buurt van de gordel lijn zal tijdelijk een aanvaller uit te schakelen. Een server klap op dezelfde plek zal ze permanent onbekwaam vanaf dat punt naar beneden op hun lichaam.
 25. 25
  Neus. Als je de neus kunt grijpen, doe het. Klik deze aan de kant. Punch het recht in de hersenen. Maak je geen zorgen, zul je niemand vermoord. Dat verhaal van een oude Wive. Ook zal een scherpe lijnen van de palm in een neerwaartse beweging hetzelfde effect hebben.
 26. 26
  Als u geaard bent, pak een handvol aarde, zand of grind en stamp het in de ogen van je aanvaller. Snel handelen, zal je niet vechten ze af te lang met slechts een hand.
 27. 27
  Als je met een drankje voor het gevecht plaatsvindt en je weet dat de strijd gaat beginnen, neem een slokje dan spuug het in uw tegenstander gezicht om wat tijd te kopen. De drank die u gebruikt zal verschillende effecten op de ogen (dwz als je sterke drank spuug in de ogen, zal je meer tijd dan wanneer je gebruikt gewoon water hebben) hebben. Als je pruimtabak gebruikt, kan hetzelfde effect worden bereikt door spugen pruimtabak in je tegenstander ogen.
 28. 28
  Snel te bestrijden. Vechten alsof je leven ervan afhangt. Wees je bewust van je omgeving.
 29. 29
  Gebruik alles wat logisch als wapen. (Dwz een nietmachines, stenen, flessen, aeresol deodorants of sprays) lijkt misschien onschuldig, maar alles kan ernstig letsel veroorzaken indien goed gebruikt.
 30. 30
  Buiten of ergens neem nooit een gevecht. Dit geeft de tegenstander de overhand te sucker-punch u. Als het gevecht begint daar, daar het eindigt.
 31. 31
  Gebruik alles wat je kunt je handen op, zoals flessen, gebroken glas, asbakken.
 32. 32
  Als je ze op de grond, houd ze op de grond.
 33. 33
  Pons de tempels. Dit is een zeer effectieve techniek, die mogelijk kan leiden tot een schok.
 34. 34
  Schop de knieën zo hard als je kunt - Ze zijn makkelijk te breken.
 35. 35
  Altijd sloeg eerst, en hard geraakt. Wel wat mee doen.
 36. 36
  Als je geraakt wordt, niet stoppen, je doorzettingsvermogen zal vernietigen uw aanvaller.
 37. 37
  Als je ooit geslagen in de neus, weet je hoeveel pijn het doet - Het maakt je bloeden en je ogen verscheuren. Als je tegenstander een bloedneus, zult u daarna tijd om stoten te gooien.

Tips

 • U krijgt een adrenalinestoot voelen als een confrontatie begint. Dit is normaal. Verwar dit niet met een angstreactie. Het is gewoon je lichaam bereidt zich voor op actie door het vrijgeven van een chemische stof in je bloedbaan.
 • Als je toevallig de winnaar van een gevecht te zijn, niet rond te hangen. Verlaten en gedeisd. Het is moeilijk voor een politieagent om iemand te arresteren, als ze er niet zijn en als niemand weet u.
 • Oefening baart kunst. Heb een vriend met u op. Doe geen kwaad je vriend, dat wel.
 • Bij de toepassing van een nek stikken zorgen dat het midden van uw onderarm dat je trekken in hun luchtpijp, als ze hun kin in je elleboog kunt u moeite hebben om de KO te krijgen.
 • Leren van de basis worstelen gooit uit opstaan, kunt u 4-5 mannen in 7-8 sec gooien, zullen ze daar blijven, ga niet op de grond staat, tenzij u slechts 1-2 tegenstanders, achter naakte vernauwing is van een moord. KO is niet. Leren lever trap vanaf linkerbeen.
 • Gaan en te leren kickboksen, boksen, judo, karate of tae kwon do. Ze helpen veel naast de bovengenoemde stappen.

Waarschuwingen

 • Gebruik makend van deze informatie is alleen ter zelfverdediging en mag niet worden gebruikt om op te treden uit gevoelens van agressie. Dit zijn een paar van de dingen die ik voel me comfortabel te delen. De rest van de dingen die ik weet is met betrekking tot het doden van mensen, niet vechten. U, samen met alle andere levende wezens op de planeet heeft de mogelijkheid om te doden... Gebruik je hoofd en zorg ervoor dat het geweld is het laatste redmiddel voor uw veiligheid.