Wkanl

Hoe om te vechten tegen meerdere tegenstanders

In tegenstelling tot wat wordt weergegeven in de films, vechten meerdere aanvallers is bijna altijd een verloren stelling, en de schade die je gezicht is waarschijnlijk ernstiger dan wanneer alleen geconfronteerd met een enkele tegenstander. De kansen zijn zeer tegen je in een veel-versus-een scenario, en zelfs ervaren strijders zijn vaak verslagen in deze situaties. Toch moet je jezelf in deze situatie, kan de onderstaande stappen helpen met het minimaliseren van uw verwondingen en ontsnappen.

Stappen

Hoe om te vechten tegen meerdere tegenstanders. Stoppen of te voorkomen dat de strijd voor het begint.
Hoe om te vechten tegen meerdere tegenstanders. Stoppen of te voorkomen dat de strijd voor het begint.
 1. 1
  Stoppen of te voorkomen dat de strijd voor het begint. Conflict begint lang voordat er een gevecht ontstaat. Positieve en assertieve interactie met de groep kan off-set geen geweld. Probeer je best niet om iets dat zal de andere partij in te gaan tegen u of een wrok doen.
 2. 2
  Draaien. Tenzij je een ervaren vechter of zijn in een situatie waarin je niet kunt ontsnappen, uw beste inzet is om snel weg te lopen,. Hoofd om ergens publiek en om hulp roepen. Hardlopen is waarschijnlijk ook uw aanvallers te scheiden, waardoor het meer kans om te kunnen om ze individueel te confronteren. Echter, bij het uitvoeren, extra voorzichtig zijn, omdat ze een val kunnen voor u ingesteld en uiteindelijk je omringen.
 3. 3
  Gebruik een wapen als je ervaren bent met het. Het tekenen van een wapen kan de strijd te beëindigen voordat het begint, het is ook een manier om dingen te egaliseren wanneer nummers zijn niet aan uw kant, of als de andere kant is ook gewapend. Als je niet zeer ervaren, weten dat je wapen kan uiteindelijk worden omgezet tegen u, wat leidt tot de dood of ernstig letsel.
 4. 4
  Ga achter de leider. Veel groepen van aanvallers hebben een iemand afgifte bevelen. Proberen deze persoon te trekken in een een-op-een gevecht of eerste aanval hem.
 5. 5
  Wees strategisch in hoe u uw plannen.
  • Probeer te voorkomen dat gevangen in een driehoek tussen meerdere aanvallers. Deze situatie vrijwel zeker betekent dat je zal verliezen, en snel. Reden hiervoor is dat wanneer je naar iemand aan te vallen, dan is een andere persoon kan gemakkelijk je aanvallen als je ze, die gemakkelijk kunnen leiden tot je niet vermoeden krijgt fysiek gekwetst en het zetten van uw leven in gevaar is.
  • Het houden van je tegenstanders in een lijn (bijvoorbeeld door een back-weg van hen) kan u toestaan ​​om een ​​persoon aan te vallen zonder te worden blootgesteld aan aanvallen door anderen.
  • Van plan om agressief te gaan in de aanval. Niet bedreigen of weggeven je intenties als je eenmaal hebben zich gecommitteerd aan het vechten.
  • Als u binnen bent, van plan om zalen, deuropeningen of andere voorwerpen te gebruiken om.
 6. 6
  Blijven bewegen. Zodra u wordt geplant op een locatie, is het makkelijker om je heen.
 7. 7
  Eerste aanval. Het is bijna onmogelijk om te verdedigen vanuit meerdere invalshoeken, moet je de eerste aan de beurt.
 8. 8
  Staking scherpzinnige klappen. Je nodig hebt om je tegenstanders 'numerieke voordeel te verminderen met alle middelen nodig. Richten op zwakke plekken, zoals de tempels, lies, knieën en solar plexus. Zelfs de neus kan nuttig zijn, zal deze blinde en disoriënteren voor een korte tijd. En, als je weet hoe om drukpunten te gebruiken, zorg ervoor dat je ze kunt gebruiken om uw volledige voordeel.
 9. 9
  Gebruiken goedkope schoten. Er is geen schande in het gebruik van uw tanden, knieën en of nagels op elk gewenst moment. Pride kost je je leven.
 10. 10
  Voorkomen wordt geflankeerd ten koste van alles. Zodra een of meer tegenstanders hebben hun handen op je, je bent diep in de problemen en niet in staat te zullen zijn
 11. 11
  Ontsnappen zodra je in staat bent. Dit is minder waarschijnlijk gaat om een ​​strijd die je gaat om te winnen, en zal meer waarschijnlijk een strijd die je gaat te hebben om te ontsnappen. Als ze niet in de buurt van vluchtwegen, volg dan deze vechttechnieken.

Tips

 • Ga nooit op de grond. U zult overweldigd worden en stampte tot onderwerping binnen seconden als je dat doet. Blijf op je voeten en blijven om terug te vechten ten koste van alles.
 • Maken lawaai. Je bent niet zo waarschijnlijk worden aangevallen als iemand anders weet wat er gebeurt.
 • Probeer te luisteren naar wat er achter u en op uw zijden en om je heen.
 • Als u uiteindelijk op de grond, is het waarschijnlijk dat ze zullen proberen te stampen of te schoppen u herhaaldelijk. Dit is moeilijk te stoppen en zeer gevaarlijk, dus probeer je hoofd te beschermen door het plaatsen van je armen er omheen in de brace positie.
 • Als je gaat naar de grond, bedek je hoofd en romp en maak je weg naar je voeten. Dan pak iemands been en neem ze naar beneden.
 • Leren.

Waarschuwingen

 • Al het bovenstaande is zeer gevaarlijk en je moet deze situatie te vermijden indien mogelijk. Blijf uit de problemen gebieden vooral 's nachts als je door jezelf.