Wkanl

Hoe aan te sluiten op school

Als je verlegen bent en vinden het moeilijk om vrienden te maken of uw collega's zijn te cliquish voor u zich prettig voelt, lees dan dit artikel en je zult op school passend in in geen tijd!

Stappen

Hoe aan te sluiten op school. Begin met het vriendelijk zijn om al uw collega's, zijn vrolijk en blij de hele tijd, glimlach bij iedereen als je loopt langs hen en gebruik elke kans die komt langs om een praatje.
Hoe aan te sluiten op school. Begin met het vriendelijk zijn om al uw collega's, zijn vrolijk en blij de hele tijd, glimlach bij iedereen als je loopt langs hen en gebruik elke kans die komt langs om een praatje.
 1. 1
  Begin met het vriendelijk zijn om al uw collega's, zijn vrolijk en blij de hele tijd, glimlach bij iedereen als je loopt langs hen en gebruik elke kans die komt langs om een praatje.
 2. 2
  Onthoud altijd dat de leerlingen van de middelbare school zijn niet in dezelfde groep. Sommigen kunnen dit, en sommige kunnen dat. U moet de groep die geschikt is voor u te vinden.
 3. 3
  Vertrouwd te raken met je klasgenoten en andere mensen in uw school. Figuur uit de school dynamiek - zijn mensen erg veroordelend of zijn ze open voor nieuwe mensen te verwelkomen?
 4. 4
  Probeer zitten aan verschillende groepen tijdens de lunch en als je hebt gezeten bij elke groep die u geïnteresseerd bent in een deel van het kiezen van een groep die u het meest genieten van het gezelschap zijn. Niet alle groepen zal je aanvaarden; zitten bij een groep en kunnen zij u uitnodigen om bij hen zitten. Als ze dat niet doen, gaan omhoog en stel jezelf voor. Als ze niet lijken te willen, of zijn gemiddelde of negatief naar u toe, ze zijn het niet waard om vrienden te maken met en u kunt vinden betere mensen om mee te babbelen.
 5. 5
  Zitten met deze groep tijdens de lunch en praat met hen, maken gesprekken met iedereen en gewoon ontspannen en jezelf zijn. Je hoeft niet altijd te passen in een 'groep,' je kunt hangen met een of twee, of 'zweven' in veel verschillende groepen.
 6. 6
  Probeer te praten met 1 of 2 personen in een tijd omdat je vindt dat de gesprekken zijn meer ontspannen en als je een verlegen persoon die je zult beginnen te voelen zich meer comfortabel rond deze mensen.
 7. 7
  Niet te hard proberen. Dat zou vervelend zijn. Gewoon casual, cool, en relaxed.
 8. 8
  Een van de belangrijkste regels is niet veranderen voor een groep mensen die lijken echt cool. Wees jezelf, want als je je veel gelukkiger en succesvoller zal maken, niet te minder gestresst over altijd gedraagt ​​zich als iemand anders noemen.
 9. 9
  Na een paar weken op het krijgen van deze mensen kennen, nodigen een paar van hen over voor een slaapfeestje, om te gaan winkelen of gewoon om net bum rond thuis.
 10. 10
  Probeer bewegen opnieuw naar verschillende groepen en als je meer geluk hebt in het maken van een aantal nieuwe goede vrienden. Of u kunt proberen te praten met de groep en vraag hen waarom ze niet zal u of nodigen u uit om te plaatsen met hen.
 11. 11
  Als je het gevoel alsof je net CANT aansluiten bij een van de groepen op uw school, beginnen te praten met kleine groepen, maar net als 2 personen. Er zijn waarschijnlijk een paar anderen die niet kunnen vinden een aantal goede vrienden. Je zou kunnen proberen opknoping met hen.

Tips

 • Als je nog steeds proberen om mensen beter te leren kennen, niet nodig hen over meteen op hun eigen. Wacht tot u zowel comfortabel om elkaar heen te voelen, anders kan het heel ontmoedigend zijn voor jullie beiden.
 • Gewoon ontspannen, jezelf zijn, en laat mensen intimideren. Probeer niet zenuwachtig te voelen.
 • Wees zelfverzekerd, trots op jezelf en laat je niet meningen en opmerkingen van mensen invloed hebben op hoe je je voelt binnen, want het enige advies dat over jou toe doet is aan jou!
 • Overhaast het niet-passend in kost enige tijd.
 • Zodra u uw vriendschap, gebruik het. Praat met hen. Niet alleen zitten er of fungeren als een tag-along.
 • Het starten van een gesprek kan moeilijk zijn. Probeer het over het weekend, televisie, school, Gebruik geen aankomende evenementen, enz. niet praten over het weer of constant klagen over dingen, zal dit alleen maar vervelen iedereen om je heen en zullen ze niet willen je te leren kennen.
 • Heb een leuke garderobe. Als je een meisje bent, zal de Europese Adelaar / Hollister jeans prima doen met een basic shirt. Vergeet niet om een ​​beetje van je eigen gloed, toevoegen als uw favoriete ketting, haar accessoire, etc. Als je een man, en willen andere jongens te praten, het maakt eigenlijk niet uit, tenzij je kleren zijn super unhip.
 • Wees een leider, niet een aanhanger. Echter, je moet naar de mening van anderen te luisteren ook.
 • Als je tevreden bent met het, zijn een eenling of een floater, iemand die losse relaties met mensen in plaats van een hechte groep. De beste plek in de school sociale structuur is geen plaats. Je hoeft niet naar een "groep" vinden of hebben een pak geest. Sommige mensen gewoon liever leren dan doen.

Waarschuwingen

 • Als uw nieuwe groep is druk je in dingen die je niet wilt doen, ofwel opkomen voor uzelf of vinden andere mensen die uw waarden delen.
 • Als uw collega's zijn te cliquey, vinden sommige mensen die geen deel uitmaken van een kliek en maak uw eigen groep.
 • Niet constant zitten met nieuwe groepen elke lunch periode. Mensen zou kunnen worden gefrustreerd met u, en u misschien ook tegenkomen als onveilig.
 • Probeer niet te hard om te passen bij mensen; mensen zouden kunnen denken dat je te hard probeert en aan je denken als een verliezer.
 • Lieg niet om uw leven klinkt interessanter. Uiteindelijk zullen de mensen erachter komen dat je gelogen en je zult geen vrienden te hebben.
 • Als u probeert om iemand die je niet bent, zullen de mensen niet willen zijn uw vrienden. Je zou kunnen proberen te doen alsof je bent de coolste kind ooit, maar als je niet aardig, is niemand gaat willen je vriend zijn.