Wkanl

Hoe om gelukkig te zijn (als een tienermeisje)

Een meisje tienerjaren gaat om te verblijven met haar voor de rest van haar leven. Volwassenen die nauwelijks kunnen herinneren wat ze zei twee weken geleden zijn in staat om belangrijke of memorabele gebeurtenissen die zich toen ze tieners waren herinneren. Als je wilt terugkijken op vreugdevolle tijden, in plaats van periodes van ellende en wanhoop, dan is het duidelijk dat je moet een ding te volbrengen; gelukkig zijn. Maar gelukkig zijn is niet zo eenvoudig als het lijkt, vooral als een tiener is geen gemakkelijke taak. Als je een tiener op zoek naar geluk, dit is het artikel voor je.

Stappen

Hoe om gelukkig te zijn (als een tienermeisje). Geniet giechelt met je beste vrienden door te logeerpartijtjes, feesten en evenementen te gaan samen.
Hoe om gelukkig te zijn (als een tienermeisje). Geniet giechelt met je beste vrienden door te logeerpartijtjes, feesten en evenementen te gaan samen.
 1. 1
  Wees jezelf. Je kan niet echt gelukkig zijn, tenzij je weet dat de persoon die u probeert te gelukkig te maken (jij dus!). Breng wat tijd alleen te denken over wie je bent en wat je doel in het leven is, zodat u kunt gebruiken als een leidraad in je leven.
 2. 2
  Maken vrienden. Communiceren. Met je vrienden chatten over alles, van films en muziek, mode en jongens. Omdat het een (tiener) meisje moet leuk, spannend en vol nieuwe verrassingen!
 3. 3
  Geniet giechelt met je beste vrienden door te logeerpartijtjes, feesten en evenementen te gaan samen. Probeer om te gaan winkelen, vooral in het weekend, of kijken naar een nieuwe film samen als groep. Probeer ook om nieuwe vrienden te maken, en uitbreiding van de groep mensen die je vrienden bij bent!
 4. 4
  Voel je comfortabel over je lichaam. Als je groot bent, begin je onzeker voelt over jezelf. Je uiterlijk en je lichaam zijn je enige focus ineens. Vergeet niet dat curven zijn de must have accessoire, dus geen dieet, omdat je "vrienden" je vertellen dat je, of omdat je ziet airbrushed beroemdheden, of gewoon omdat je jezelf als een beetje mollig. Vergeet niet om veel water te drinken elke dag, probeer en eet veel groenten en fruit, en oefening voor ongeveer dertig minuten per dag. Het hebben van een lichaam dat je graag zal helpen brengen van uw vertrouwen.
 5. 5
  Vind wat je liefde. Of het nu jazz muziek, volleybal, dansen of zingen in uw gescheurde haarborstel, iedereen heeft een passie die maakt ze lachen. Oefen doen wat je liefde, met je vrienden, of vliegen solo.
 6. 6
  Quality time doorbrengen met je moeder. Misschien is het een film samen kijken, of gewoon met een meisje roddels! Moeders zijn als je beste vriend, behalve dat ze er altijd voor u en niet oordelen. Ook praten met de rest van je familie! Chatten met vrienden, en blijf in contact met vrouwelijke neven en tantes.
 7. 7
  Weet dat u en u alleen uw ideeën. Niet alleen laat ze zitten in de achterkant van je geest, deel ze met de wereld! Het is de enige manier om uw stoutste dromen waar.
 8. 8
  Kies je vrienden verstandig. Als je merkt dat een persoon of een groep mensen die je kunt vertrouwen, plezier hebben met, praat persoonlijk met, en ze maken je blij als je om hen heen, dan hebt u waarschijnlijk gevonden goede vrienden. Als je vrienden je proberen te verleiden tot het doen van slechte dingen of dingen die je niet wilt doen, niet doen. Je hoeft niet op te geven inch Als ze sterk bent druk je om slechte dingen te doen, vinden van nieuwe vrienden. Vergeet niet dat u zich de mensen die je rondhangen met. Als je hangen met slechte invloeden dan zul je worden zoals zij. Als je hangen met goede beïnvloed mensen dan zul je worden zoals zij. Wees een goede rechter van karakter.

Tips

 • Als mensen over je heen lopen, laat ze niet, ook al zijn ze familie. Het wordt alleen maar erger naarmate de tijd vordert totdat je je stem kwijt. Het kan jaren duren om het terug te krijgen.
 • Doe de dingen die je liefde, ongeacht wat iemand anders zegt! Niet vermijden het alleen maar omdat iemand zou uitlachen! Als u voorkomen dat het doen van de dingen die je het meest houdt, zult u verder te groeien en verder weg hen, en dat zal niet goed zijn voor iedereen.
 • Wees een tiener nu het nog kan! Zing, dans, lach, de wereld is je tienerjaren speeltuin. Veel plezier met je jeugd. Zingen, dansen, en neem elke kans om plezier te hebben en doe je best!
 • Wees vriendelijk, beleefd en aardig voor iedereen, en ze zullen aan u.
 • Onthoud de gouden regel; Behandel iedereen de manier waarop de manier waarop u behandeld wilt worden.
 • Gebruik logica dan emotie in elke situatie. Hoeft geen beslissing te maken, alleen maar omdat het goed voelt. Zorg ervoor dat het zinvol is.
 • Weten dat soms, je moet je eigen beste vriend zijn.
 • Afwijzing is wreed. Als u wel eens afgewezen, maar zeg tegen jezelf: "Het is hun verlies," '. Het helpt vaak om je vrienden helpen omgaan met de afwijzing.
 • Als je religieus bent, manieren vinden om je spiritualiteit te voeden. Het zal de moeite waard op het einde.
 • Geef altijd 2 kansen en leren om anderen te vergeven.

Waarschuwingen

 • Als je vrienden bent druk je in de dingen die je niet bereid bent om te doen of weet je niet moet doen doen, vinden van nieuwe vrienden. Sommigen van jullie denken "een stuk makkelijker getypt dan gedaan", maar het is beter om te gaan door een paar lastige dagen dan gepakt worden iets wat je misschien niet in staat om uit te komen doen.
 • Mensen denken vaak van geluk als het onmiddellijke resultaat van het hebben van goede vrienden en het doen van leuke activiteiten. Een dergelijke opvatting is niet erg verstandig als het beperkt leven aan wat je kunt pakken van het. Een dieper gevoel van geluk is vaak te vinden als mensen vinden hun 'doel' in het leven en streven naar dat doel te bereiken, zelfs ten koste van de onmiddellijke bevrediging.
 • Als je wordt gepest, niet klop jezelf. Vertel een vertrouwde volwassene, en opstaan ​​om de pester. Wees zelfverzekerd en lopen hoog, omdat ze het kinderachtig degenen.
 • Als iemand je pijn doet fysiek, iemand te laten weten en jezelf te verdedigen. Als iemand heeft harde woorden of opmerkingen heeft, kom terug op hen rustig met intelligentie.