Wkanl

Hoe op de hoogte blijven laat stiekem

Veel tieners willen opblijven. Het is zo gewoon dat het vaak wordt genoemd trekt een 'hele nacht'. Hele nacht te leren worden meestal gedaan in het weekend en op logeerpartijen of alleen, maar voor deze, moet je een manier om te laat opblijven zonder je ouders of het krijgen van gevangen vinden. Meestal kunnen ouders vinden het prikkelbaar of vervelend voor hun kinderen om zo laat opblijven. Maar soms, tieners zijn gewoon niet moe 's nachts.

Dus je wilt laat opblijven, hè? Het is niet zo moeilijk! Wees gewaarschuwd, hoewel, misschien krijg je in de problemen als je niet voorzichtig bent. Na deze voorwaarde stappen leiden u over hoe u op de hoogte blijven laat stiekem zonder gepakt.

Stappen

Hoe op de hoogte blijven laat stiekem. Voor het slapen gaan, dingen klaar.
Hoe op de hoogte blijven laat stiekem. Voor het slapen gaan, dingen klaar.
 1. 1
  Voor het slapen gaan, dingen klaar. Snacks nodig zou kunnen zijn, omdat je honger in het midden van de nacht kon krijgen. Door stiekem kleine snacks op uw kamer de hele dag en verbergen ze in je kast, zult u ervoor zorgen dat u niet hoeft te sluipen door de koelkast en risico wakker je ouders.
  • Get drankjes, ook. Energy drinks zijn niet gezond, maar u kunt ze wilt proberen als je een harde tijd verblijft op. Anders stok met flessen water of een frisdrank. Niet iets dat zou moeten worden bijgevuld, zoals een glas water of sap te krijgen. Ook, wakker blijven bovenverdieping is het beste, en wat te drinken kan gemakkelijk vlek tapijt, dus wees voorzichtig! Zorg er ook voor dat je de regels van drinken en eten boven. Als je gepakt wordt, zal het gemakkelijker zijn om te worden betrapt met een glas of flesje water in plaats van een kopje tomatensap. Wees voorzichtig niet te morsen!
  • Je moet niet drinken en eten suikerhoudend voedsel om jezelf voor te bereiden, omdat zij zal u doen crashen.
  • Open blikjes frisdrank op voorhand geen geluid.
  • U kunt drankjes tussen de ruit en het scherm te houden. Het is koud 's nachts, dus het glas zal hen koel te houden.
 2. 2
  Ga naar bed op uw reguliere tijd als je normaal zou doen. Niet vroeg naar bed of haasten rechtstreeks naar bed als je nooit doen, want je ouders misschien iets vermoeden. Ga je gewoon naar bed wanneer ze je aan of om 9:30 of 22:00 vertellen.
 3. 3
  Rustig wachten totdat je ouders naar bed door het lezen, luisteren naar een iPod of mp3-speler, of tv kijken met een koptelefoon. Als u uw deur op slot, op slot. Gebruik dat in je voordeel, zodat ze niet uw kamer licht zien op. Zet het niet uit, tenzij je ze hoort opstaan. Het uitschakelen van uw slaapkamer licht verhoogt productie van melatonine, waardoor je meer kans om vermoeid te krijgen en in slaap vallen maakt. Op dit punt, kunt u eten wat van de hapjes je verstopt, maar bewaar wat voor later, ook!
  • Als uw slaapkamer is op dezelfde verdieping als je ouders ', zet een blad of klein deken op de bodem van uw slaapkamer deur te blokkeren het licht van iedereen die zou kunnen zien in de hal.
 4. 4
  Luister voor als je ouders uit bed te komen. Als ze vertrekken hun kamer, alles laten vallen en in bed te krijgen meteen. Als je een paar seconden, vul de dingen onder het bed of je kussen.
 5. 5
  Als je een baby zusje / broertje met een babyfoon be quiet! Het kan halen geluiden!
 6. 6
  Als je op je iPhone, iPod of iPad, dempen het hele systeem, want dit kan nogal een beetje lawaai maken!
 7. 7
  Zorg ervoor dat iedereen in slaap voordat hij. Je kan hebben om een ​​beetje wachten, misschien zelfs een uur, om er helemaal zeker van je ouders zijn snel in slaap. Spelen op een draagbare game-speler, zoals een DS of PSP.
 8. 8
  Sneak beneden en films kijken of doe dat huiswerk dat te wijten is morgen! Dit is het leuke gedeelte!
 9. 9
  Als u van plan bent om je kamer te verlaten, hebben een excuus klaar als je gevonden uit bed. Als je wakker wordt ontdekt, zeggen dat je gewoon naar de wc of krijgen een glas water. Echter, als je betrapt gaat voor een drankje meerdere malen in een nacht, je ouders zullen iets vermoeden. Natuurlijk kan je gewoon vertellen dat je niet kon slapen. Als u doet alsof hij een drankje 5 of 6 keer, de volgende dag, of de dag ervoor nodig hebt, doen alsof ziek te zijn.
 10. 10
  Probeer leuke dingen om je wakker houden die zijn rustig, maar houd je hersenen gaan, zoals woord zoeken, sudoku, enz.
  • Als je een Wii en je wilt spelen tijdens de nacht, een koptelefoon of zet het volume helemaal omlaag. Wees voorzichtig, hoewel, de Wii-afstandsbediening maakt geluiden en trilt, dus zorg ervoor dat u niet vergeten om de Wii-afstandsbediening trillingen draaien en geluid uit.
 11. 11
  Gebruik het buddy-systeem! Als je een broer of zus of een vriend de nacht doorbrengen, vraag hen om mee te doen. De nachtelijke uren kan lijken echt lang als je niemand om mee te praten. Als je vriend niet voorbij kan komen, praat met hen en krijgen ze eens te proberen en blijven de hele nacht met jou in hun huis en vervolgens de tekst hen de hele nacht, als je een gratis sms-plan. Als u niet beschikt over een gratis sms-plan, dan niet volgen omdat dan je ouders zullen moeten veel geld betalen, en je zult gepakt worden, tenzij je een echt goed excuus voor sms'en zoveel.
  • Als u niet broers en zussen of een vriend slapen over hebt, dan krijg je hond of kat om je gezelschap te houden. Gewoon je ouders vertellen dat je het wilt met je naar bed die nacht en dat u de hond nemen als hij naar buiten te gaan.
 12. 12
  Schrijf brieven aan vrienden. Schrijf inside jokes en andere grappige dingen en het zal je wakker houdt / houden je hersenen gaan.
 13. 13
  Drinken cafeïne. Drinken koffie, frisdrank of energiedrankjes om u wakker te houden. Natuurlijk zou je ouders te horen ga je naar de badkamer, dus probeer het drinken van veel mensen op een minimum, tenzij je zal gaan in iets anders dan een toilet. Als je gaat om te drinken van een warme drank, zoals warme chocolademelk of koffie of thee, maken het op in een kolf eerste, zodat je niet fluitketel geluiden tijdens de nacht.
 14. 14
  Zorg ervoor dat u uw oog te houden op de klok. Als je trekt een hele nacht, wanneer het wordt te zijn over de tijd dat je wakker zou zet je kamer weer normaal, verberg je snacks in de kast en schuif in bed. Doen alsof je slaapt wanneer je wekker afgaat of je ouders komen om je wakker.
 15. 15
  Drink een goede kop koffie de volgende ochtend, zodat je wakker kunt blijven, een dutje in de namiddag, en krijg genoeg slaap de volgende nacht. Gaat te lang zonder slaap is gevaarlijk en kan slecht zijn voor je gezondheid.
 16. 16
  Een plan voor iets te zeggen als je ouders je te pakken krijg. Zorg er ook voor dat je drankjes en snacks die niet hoeven te worden gekoeld. Blijf uit de buurt en dingen zoals yoghurt en sinaasappelsap te vermijden. Goede hapjes en drankjes die niet hoeven te worden gekoeld zijn flessen drank, mueslirepen, niet-gesneden fruit, en nog veel meer!
 17. 17
  Drink niet te veel als dit zal je moeten gaan naar de badkamer en het geluid van de toiletspoeling is zeer luid, wat betekent dat u kunt wakker iemand.
 18. 18
  Wanneer u ooit een geluid stop wat ooit wordt u direct doen horen en wanneer je het geluid van iemand wandelen horen uit te schakelen de lichtbron en lag roerloos waar je het uiterlijk van je slaap zal geven. Wanneer u het geluid van dat iemand krijgt op het bed blijven wat je doet tot de volgende dag te horen.
 19. 19
  Zorg ervoor dat je eruit alsof je een nachtrust gehad. Mensen zullen achterdochtig zijn wanneer ze zien dat je moe bent en zal u vragen wat u deed 's nachts.

Tips

 • Als je stiekem in de hal of de trap af, probeer lopen langzaam dicht bij de muur. De stichting is sterker daar en de vloer kraakt minder.
 • Als je gepakt wordt in de hal, zeg je iets gehoord of moet naar de wc.
 • Het beste is om eventuele drankjes zoals water of sap bevriezen, overdag, en hen in uw kamer vlak voordat je naar bed gaat. Zo kunnen ze koud blijven de hele nacht. Maar zorg ervoor dat je niet soda bevriezen. Het zal ontploffen voordat het koud genoeg is om te nemen uit de vriezer.
 • Blijf onder de dekens waar mogelijk. Als je ouders komen, zelfs als je denkt dat je gevangen, gewoon stoppen onmiddellijk bewegen en blijven volledig stil. Het kost hun ogen een tijdje aan te passen, en ze zullen zichzelf te twijfelen, dan het risico waken hun vredig slapende kind.
 • Als je loopt op houten vloer, draag sokken.
 • Hebben een douche vlak voordat je naar bed gaat. Het zal perk je genoeg om te verblijven voor een tijdje.
 • Als je beneden sluipen, proberen om zo weinig mogelijk geluid, vooral als je ouders zijn lichte slapers. De ruis kan ze wakker te maken. Om de minste hoeveelheid ruis praktijk lopen op de voorkant van je voeten met je hielen maken verhoogd. Wanneer lopen de trap, stap, daarna uit de hiel van die voet langzaam en buig die knie, herhaal met het andere been tot je de bodem bereikt. Vooraf in kaart te brengen van de trap die veel haperingen en probeer niet op ze.
 • Als je een stille wekker (een iPod met een alarmfunctie en een koptelefoon, een mobiele telefoon met een tril alarm, of iets dergelijks), dan kan je gaan slapen, en heel vroeg opstaan ​​(~ 2-3 AM). Niet terug te gaan slapen, blijf in je kamer als je ouders opstaan. Op deze manier zul je geen moeite hebben om uit bed in de ochtend en zal niet worden vermoed.
 • Als u een hoofdtelefoon gebruikt, houdt u het volume gedraaid laag genoeg dat je kunt horen of er iemand wakker wordt, of laat een oor geopend. Wees voorzichtig, maar - de andere hoofdtelefoon zal ruis, die verrassend hoorbaar lekken.
 • In de meeste huizen, de airconditioning komt op en blijft aan gedurende 10-20 minuten, dan blijft uit voor dezelfde hoeveelheid tijd. Het maken van uw verhuizing als de airconditioner is op vermindert het risico te worden gehoord.
 • Een iPod-dock of wekkerradio 's nachts gebruikt moet worden op de stilste mogelijke instelling, en zelfs dan is het misschien niet voldoende stil zijn. Luisteren naar muziek via een koptelefoon is veiliger.
 • Als u de computer wilt gebruiken zorg ervoor dat de computer wordt gedempt door een soort van barrière (kussens zal groot zijn) om het geluid van de computer wordt ingeschakeld blokkeren.
 • Je hoeft niet om uit bed te komen. Gewoon stiekem je DS in de covers, en houdt speelgoed op de tafel naast je bed. Houd wat lego of wat je wilt doen op daar. Als je ouders op u, niet bewegen. Gewoon je ogen dicht en adem een ​​beetje langzamer.
 • Als je een stapelbed, probeer dan stopte een dikke deken onder de top matras en over de zijkanten, zodat minder licht lekt door als je bent met behulp van elektronica.
 • Als je moet frisdrank hebben, opent u het tijdens de dag, op die manier, zal u niet maken lawaai te openen.
 • Gebruik een koptelefoon, of zorg ervoor dat wat je doet rustig is.
 • Stash versnelling van tevoren. Zorg echter wel dat het verborgen, of je ouders misschien achterdochtig geworden.
 • Als u gebruik maakt van een computer, wees voorzichtig, want de fan hoorbaar voor ongeveer tien seconden kan worden nadat het is uitgeschakeld.
 • Als je ging op de computer en je ouders wakker worden, gaan niet door uit te loggen. Druk gewoon op de knop op de monitor. Dit zal alleen uitschakelen van de monitor en je kunt het draaien meteen weer op. Je ouders zullen waarschijnlijk te moe om de computer te controleren. (Opmerking: Sommige computers nog steeds lawaai als gevolg van de ventilatoren in te maken, dus probeer dit op eigen risico)
 • Probeer een paar knuffels of kussens te krijgen en maken het tot een ruwe vorm lichaam. Op deze manier, als je ouders komen om te controleren op u, zullen ze denken dat je bent in bed.
 • Vergeet niet, het is niet hoe luid iets is, maar de verandering van het volume. Daarom kunt u nog steeds in slaap vallen met een luide ventilator op. Niet schommelen het lawaai je maakt te veel.
 • Als u een poort aan de bovenkant of onderkant van uw trap, open het voordat je naar bed gaat. Het zal te veel lawaai maken wanneer u het opent.
 • Als je in slaap valt tijdens het dragen van een koptelefoon, zal uw oren waarschijnlijk pijn doen als je wakker wordt.
 • Als je in je kamer als je ouders komen om te controleren op u, houd uw rug naar de deur. Maak het niet te duidelijk.
 • Ga niet rondlopen op blote voeten of op sokken. Dit veroorzaakt kreken en scheuren in de vloer. Gebruik slippers, of beter nog, hechten sponzen aan uw voeten.
 • Als je een douche / toilet extensie in je kamer, dat gebruiken. Het zou iedereen wakker, maar het bespaart u een wandeling.
 • Eet iets pittig.
 • Als u toegang tot het dak, het is een geweldige plek om te gaan waar je ouders zal je niet gemakkelijk vinden. Klim niet op het dak in het midden van de winter, dat wel. Zullen er vorst op, waardoor het gevaarlijk en glad maakt.

Waarschuwingen

 • Je ouders kunnen komen om te controleren op u van tijd tot tijd, dus wees extra voorzichtig als ze dat doen. Als je hoort ze boven komt, snel in je bed en doen alsof je slaapt, dat je net wakker want je moet naar het toilet, dat je een slechte droom hebt gehad, etc.
 • Als u van plan bent om wakker te blijven de hele nacht, zorg ervoor dat je het te doen op een weekend nacht.
 • Je mag gepakt als je onervaren bent in dit soort dingen zijn, en je kan een zeer slechte straf, zoals een aarding, of een eerdere bedtijd krijgt als je gepakt wordt.
 • Als u brengen siblings, zorg ervoor dat ze niet verraden!
 • Op een soortgelijke nota, zijn laptops gemakkelijk verborgen liggen op de top van hen of trekken dekens over hen. Als uw deken te dun is, breken de rechthoekige omtrek met een arm of iets.
 • Doe dit niet te vaak. Beperkte hoeveelheden slaap zijn niet goed voor je gezondheid en je kon echt ziek als je niet genoeg slaap krijgt.
 • Zorg ervoor dat je slaap. Geen slaap kan leiden tot zeer slechte gewoonten.
 • Huiswerk niet afschrikken tot laat in de avond voordat het tijd is. Een beetje werk voor de boeg van de tijd kunt u besparen veel slaap.
 • Als je gaat om tv te kijken op uw kamer, draai het volume omlaag of een koptelefoon gebruiken en zorg ervoor dat het licht niet te zien vanaf de deur.
 • Nooit iets te verbergen onder je kussen. Als je ouders lopen in en vermoedt iets, de eerste plaats waar ze controleren is onder je kussen. In plaats daarvan gooi het onder je bed en als je geen keuze hebt, schuift u deze omlaag naast je benen.
 • Veel ouders hebben moeite met slapen, dus maak je geen geluid omdat ze waarschijnlijk niet in slaap. Controleer of ze nam slaappillen.
 • Als je ouders zijn nacht mensen, uiterst voorzichtig zijn.
 • Je ouders kunnen al hun vertrouwen te verliezen in je als ze erachter komen.
 • Zorg ervoor dat je alles zetten op precies dezelfde plaats als je het hebt achtergelaten wanneer je naar bed gaat.
 • Poging op eigen risico.
 • Ook als je gaat om wakker te blijven de hele nacht, alleen maar terloops vraag je ouders op de dag hoe laat ze naar bed gaan, misschien kun je de vraag glijden in een gesprek.
 • Als je gaat om te luisteren naar muziek, zorg ervoor dat het niet luid. Een koptelefoon gebruiken.

Dingen die je nodig hebt

 • Kennis en kunde op niet gepakt. DM
 • Een mp3-speler of een iPod.
 • Handheld video games, zoals een DS of PSP.
 • Mogelijk een boek.
 • Mogelijk een broer of zus.
 • Een excuus of een back-up plan als je gepakt wordt.
 • Iets of ergens om alles te verbergen als je ouders komen.
 • Zachte kussens of speelgoed.
 • Een zaklamp, hoe kleiner hoe beter.
 • Als je een laptop hebt, neem het mee, maar als je gaat naar YouTube of een andere website met geluid, breng koptelefoon!