Wkanl

Hoe je haren uit je bikinilijn te verwijderen met nair

Willen een haarloze, gladde bikinilijn? Het is simpel. Nair is een eenvoudig en pijnloos alternatief voor waxen.

Stappen

Hoe je haren uit je bikinilijn te verwijderen met nair. Zorg ervoor dat de bikinilijn is schoon.
Hoe je haren uit je bikinilijn te verwijderen met nair. Zorg ervoor dat de bikinilijn is schoon.
 1. 1
  Zorg ervoor dat de bikinilijn is schoon.
 2. 2
  Hebben een wastafel, handdoeken, wattenschijfjes en vaseline in de buurt.
 3. 3
  Solliciteer Nair lotion op het gebied boven je vagina (niet in de spleet).
 4. 4
  Wacht 3-5 minuten. Hoe dikker de haren, hoe meer tijd. Niet meer dan 10 minuten hoor!
 5. 5
  Hier krijg je een natte handdoek en veeg de lotion. Het haar komt recht uit ermee, en laat nauwelijks stoppels. (Als je eenmaal begint met het meer zal er niet stoppels).
 6. 6
  Spoel de bikinilijn in de douche en je bent klaar!

Twee product-methode

 1. 1
  Koop 2 producten te gebruiken met de bovenstaande stappen: Nair voor de gevoelige huid en Epil-Stop Perfect Finish Neutraliseren Na Wash (in een paarse tube). De Na Wash verwijdert de Nair en kalmeert je huid.
  • U kunt gebruik maken Nair voor Gevoelige huid op de perianum (zoek het op) gebied, maar niet binnen. Om het op deze gevoelige gebieden is ok, zolang je niet moeilijk om het te verwijderen doen wrijven. Dat is waar de Na Wash is een groot voordeel, het verwijdert zachtjes de Nair.
 2. 2
  Douche na de nair behandeling, met behulp van de epil-stop perfecte afwerking neutraliseren na het wassen met warm water op een nat washandje. Niet te hard wrijven, en geen zeep niet gebruiken.
 3. 3
  Epil-stop perfecte afwerking neutraliseren na het wassen wordt roze bij gebruik op Nair. Deze kleur wast, geen vlekken op uw washandje. Het laat je zien als er een Nair links op je lichaam. Het verwijdert ook de Nair geur.
 4. 4
  Dit proces kan elke andere dag verstuurd, indien nodig, het nair gevoelig product.

Tips

 • Als het haar van je bikinilijn is erg lang en / of dichte, is het nuttig om het haar naar een kortere lengte met cosmetische schaar alvorens Nair trimmen.
 • Als het veroorzaakt roodheid en irritatie, dan smoren vaseline langs het getroffen gebied en bedek het met wattenschijfjes (zodat het niet je slipje vettig te maken).

Waarschuwingen

 • Veel mensen melden dat een onaangename reactie op Nair als ze in de bikinilijn. Dit gebied is zeer gevoelig en je moet altijd testen op een klein gebied voordat je de hele bikinilijn!
 • Lees de doos etiket zorgvuldig.