Wkanl

Hoe om te weten als je groeien groter

Soms lijkt verandering in te langzaam gebeuren als we jong zijn, en het kan geruststellend zijn om te weten dat we echt groeien en rijpen.

Stappen

Hoe om te weten als je groeien groter. Zoek een plek om te gebruiken als een 'bench mark'.
Hoe om te weten als je groeien groter. Zoek een plek om te gebruiken als een 'bench mark'.
 1. 1
  Zoek een plek om te gebruiken als een 'bench mark'. Dit is een plek waar we kunnen terugkeren naar verandering, meestal een deur of muur in een slaapkamer te observeren, maar het kan overal zijn er een vlak verticaal oppervlak.
 2. 2
  Ga op je blote voeten met je rug plat tegen dit oppervlak, en het bezit van een boek of ander vierkant of rechthoekig object met een zijde plat tegen het oppervlak achter je.
 3. 3
  Schuif het boek naar beneden totdat deze tegen de bovenkant van je hoofd, en houdt deze in positie, gemak zelf rond en markeer de bodem ervan. Dit geeft je een exacte hoogte punt geven vanaf de bovenkant van je hoofd.
 4. 4
  Markeer dit punt. Als je in staat bent om een ​​permanente stempel te drukken, alles wat je hoeft te doen is terug met redelijke tussenpozen, bijvoorbeeld een keer per maand, en herhaal dit proces. Veel mensen markeren een plek voor hun kinderen om dit te doen, en typ een naam en datum van elk merk.
 5. 5
  Meten met een liniaal of meetlint als je niet kunt laten een permanent teken om terug te keren, of als u kunt bewegen en niet in staat zijn om deze locatie te hergebruiken.
 6. 6
  Schrijf de meting en de datum in een dagboek, een agenda, of een andere plek waar je kunt terugkeren naar, zodat u spoor van uw opwaartse reis kan houden.

Tips

 • Niet geobsedeerd door je lengte. U kunt heel weinig doen om het groeiproces versnellen, en sommigen van ons groeien in kleine stappen, maar een uitbarsting van groei over een korte tijd.
 • Het is goed als je op blote voeten loopt, het bouwt je voeten omhoog voor een betere ondersteuning.
 • Neem wat oude kleren van vorig jaar of zelfs een paar maanden geleden om te zien hoe ze passen in vergelijking met toen. Die weg-te lange broek? Ze passen nu! Je groeit!
 • Als je zijn zeer zelf bewust over je lengte, draag zolen dik, en probeer te dicht bij zeer lange mensen niet te staan.
 • Zorg ervoor dat u uw lengte te meten op hetzelfde moment nadat je wakker elke dag! Uw wervelkolom groeit terwijl vaststelling, en comprimeert als de dag vordert en je bent rechtop. Je kan eigenlijk een centimeter langer in de ochtend dan in de avond. Dus, als je op een dag wakker om 6 uur en de volgende op 07:00, meet jezelf een uur nadat je wakker wordt, of op een ander tijdstip van uw keuze, zolang het is tegelijkertijd nadat je wakker werd van de vorige dag.
 • Dan iemand anders om uw lengte markeren als je kunt, is het makkelijker en kan worden nauwkeuriger.
 • Meet heel voorzichtig, met je lichaam in dezelfde positie elke keer. Je mag niet veel verandering merken, zodat zorgvuldige metingen zal de nauwkeurigheid ervan te garanderen.
 • Let op de pasvorm van uw kleding. Opmerken van de zoom van een broek die de vloer raakte toen je ze kocht dat nu niet eens bereiken van uw enkels is een zeker teken u krijgt groter. Het is ook mogelijk dat iemand de kleding niet naar behoren wassen en ze krimpen.

Waarschuwingen

 • Wees niet ontmoedigd als je niet een plotselinge verandering zien. Geniet van het leven en de vriendschappen die niets te maken met uw lengte hebben.

Dingen die je nodig hebt

 • Plat oppervlak tegen te staan.
 • Meetlint of liniaal is optioneel.
 • Marker, of potlood.