Wkanl

Hoe om te gaan van zwart haar tot heldere blonde

Zodat je haar is zwart, eh? De donkerste van de donkere. En zit je vast aan het, voor altijd. Of bent u? Als je wilt blond, heel blond gaan, gaat het om tijd en geld te nemen. De beste manier om het te doen is om te besparen op je geld en ga naar een salon, maar er is een kans dat u een van de roekeloze weinigen die denken dat ze kunnen omgaan met sterke chemicaliën met evenveel gemak als een getrainde professional. Als u bent, je begeleiding nodig hebt om een ​​aardbei blonde geworden. Laten we beginnen!

Stappen

Hoe om te gaan van zwart haar tot heldere blonde. Get some clips en een kam en deel je haar in 4 secties als het lang is.
Hoe om te gaan van zwart haar tot heldere blonde. Get some clips en een kam en deel je haar in 4 secties als het lang is.
 1. 1
  Zorg ervoor dat uw haar is in uitstekende staat. Het verwijderen van al dat zwarte pigment uit je haar gaat om een ​​potentieel schadelijke proces zijn, dus als je haar is "over-bewerkte", dat wil zeggen, kroezig en droog met breuk van over-kleuring, het strekken, of föhnen, moet je een diepe conditioning behandeling. Maak van elke conditioner in een diepe conditioner door deze instructies:
  • Bevochtig je haar en shampoo, uitspoelen en handdoekdroog.
  • Breng voldoende conditioner om je haar volledig te verzadigen. U kunt een theelepel olijfolie toe te voegen als je haar is bijzonder droog of gevoelig voor wapperend.
  • Vervolgens wikkel je haar in Saran Wrap of vastklampen wrap, die alle je hoofd. U kunt een badmuts te gebruiken als je er een hebt.
  • Verpak uw plastic bedekte hoofd in een handdoek en laat de conditioner zitten op 10 tot 15 minuten. De warmte van je hoofdhuid zal het openstellen van de haarschacht en laat de conditioner om diep door te dringen in de follikels.
  • Nadat de tijd verstreken is, spoel je haar met koud water.
  • Misschien wilt u een week of twee te nemen en doe een paar keer diep conditioning behandelingen.
  • Als je haar nog te beschadigd is, moet je niet gaan.
 2. 2
  Neem voldoende tijd. Dit proces kan enkele uren duren. Het is niet iets dat kan worden overhaast. Het kan 4-8 uur duren in een salon onder de beste omstandigheden.
  • Doe dit niet 's nachts als er een kans dat je in slaap valt, laten afleiden of niet toezien op het proces met 100% van je aandacht.
  • Stel een kookwekker te klinken als je je haar moet controleren.
  • Plan uw bleken sessie op een dag als je niet plannen. Proberen om het te doen wanneer de schoonheidszaak is nog open. U kan nodig zijn om een ​​stormloop reis terug naar bijkomende benodigdheden te kopen.
  • Doe dit niet voor een belangrijke gebeurtenis. Het kan nodig zijn om een ​​noodsituatie afspraak te maken met een lokaal salon te breken uiteinden snijden of fix problemen met uw kleur (paars haar, oranje haar, etc.) Veel dingen mis kan gaan. Laat een paar dagen om naar een salon of om je haar te trekken. Dit morgen doen voor een speciale gebeurtenis kan niet toestaan ​​dat u genoeg tijd om eventuele problemen ongedaan te maken.
 3. 3
  Gaan winkelen. De beste en vrijwel enige manier om dat zwarte uitstappen je haar is om bleekwater te gebruiken. Ga naar je lokale schoonheidszaak en krijg twee pakjes poeder bleekmiddel en ten minste een twee ounce container van 40 vol. Ontwikkelaar. Zorg ervoor dat u koopt genoeg om de klus te klaren. Koop meer als je langer haar. U zult ook nodig: een plastic of glas, zeker niet-metalen, kleur mengkom, een kleur borstel, een bewerking muts en handschoenen. U kunt deze allemaal vinden op een schoonheidszaak.
  • Kies een kleur zorgvuldig. U moet uw haar opnieuw kleuren met een blonde tint, nadat je hebt ontkleurd met het bleekmiddel. U zult niet wilt dat uw haar helder geel, dat is waarschijnlijk waar je uiteindelijk als je begint met zwarte vertrekken. Dit is wanneer de wetten van de kleur toe te passen. Wil je ijzige platina zijn? Dan moet je op te heffen die gele tinten met een paarse basis schaduw van blonde in de 10 tot 12-niveau gebied, en misschien een paarse versterker toe te voegen. Als u op zoek bent naar een meer neutrale tint van blond, kies een kleur die zegt "N" of Natural. Je hebt waarschijnlijk moet niet gaan voor een as, want dat betekent dat de basiskleur in de formule is groen. Hoe dan ook, violet annuleert geel op de kleur schaal, en blauw annuleert koperkleurig oranje. Elke kleur met een paarse / blauwe basis zal nemen de gele en geven u dat felle blonde je zoekt.
 4. 4
  Get some clips en een kam en deel je haar in 4 secties als het lang is. U kunt laten unparted als kort.
 5. 5
  Controleer uw hergroei. Als een paar centimeter van je natuurlijke kleur wordt weergegeven door middel van, zal je nodig hebt om die ongebleekte verlaten totdat het zwarte haar is begonnen te verwerken. Als al je haar is zwart, op natuurlijke wijze of door middel van kleur, kunt u bleekwater het allemaal in een keer. Onthoud echter, om het haar het dichtst bij de hoofdhuid ongebleekte totdat je klaar bent met het midden-as en uiteinden van het haar te verlaten, omdat de warmte van je hoofdhuid wordt, zal deze sneller te verwerken.
 6. 6
  Meng de ontwikkelaar en bleekmiddel in een 12:59 verhouding. Roer tot klonters opgelost en een romige consistentie wordt bereikt. Zorg ervoor dat je je handschoenen draagt ​​tijdens het bleekproces.
 7. 7
  Toepassing bleekwater naar haar, gaan per gedeelte, in kleine secties, over je hoofd, waardoor je wortels onaangeroerd. Zorg ervoor dat u grondig te verzadigen en laat geen deel krijgen droog. Als je haar droog is, is het niet meer verwerken. De meeste bleekwater mixen verschijnen violet of blauw. Wees gerust dit is niet de kleur van je haar gaat worden.
 8. 8
  Toepassing bleekwater om uw blootgestelde wortels laatste. Eens bleekmiddel wordt toegepast op alle mid-strand en eindstukken, ga terug door en gelden voor wortels.
 9. 9
  Doe je verwerking cap. Zorg ervoor dat u constant in de gaten te houden. Controleer je haar na 10 minuten, daarna elke 5 om te zien hoe het gaat. Zwart haar doorloopt stadia van rood, bruin en geel in successie alvorens blonde. Als je haar is rood, maar wees geduldig, zorg ervoor dat het bleekmiddel is niet droog, en wacht. Elke sectie voor zijn ware kleuren te controleren, moet u een handdoek te nemen en wrijf een beetje af van het bleekmiddel. Als het niet zo licht als je het wilt, opnieuw het bleekmiddel om de veegde sectie en wachten.
 10. 10
  Spoel de bleekmiddel. Je wilt niet dat bleekwater op je haar voor meer dan 30 minuten, echt. Het is een zeer sterke chemische en het kan u meer dan een aanvraag te nemen om het te krijgen naar platina, als dat is hoe blond je wilt zijn. Wanneer u een punt waar alle gebieden op je hoofd zijn een consistent schaduw van boterachtige gele hebt bereikt, moet u waarschijnlijk om het te spoelen allemaal uit. Zorg ervoor dat u zeer goed spoelen!
 11. 11
  Breng een kwaliteit diepe conditioner. Afhankelijk van hoe kwetsbaar je haar is, nu zou de tijd om reconditioneren je haar zijn, voordat u er iets toners erop om de schaduw van de blonde van geel naar neutraal of as te veranderen. Als dat het geval is, herhaalt de instructies diepe conditioneren het haar. Toepassing en bedek met Saran Wrap / douche-cap, gevolgd door handdoek. Laat het 10 minuten. Spoelen. Gebruik geen conditioners die tint bevatten, zoals die gemaakt voor brunettes.
 12. 12
  Solliciteer je blonde over je hoofd. Als het eenmaal is ingeschakeld, zal u waarschijnlijk niet hoeft te laten zitten voor zeer lang, als je haar is al erg poreus van het bleken. 10 minuten is gewoonlijk voldoende. 15 bij de max, als je het gevoel dat de kleur is niet genoeg tillen, voor degenen onder u met behulp van 40. Nogmaals, zal de warmte van je hoofdhuid worden vergroot, het versnellen van de kleuring proces, als je dragen van een verwerking cap / douche-cap, of bedek je hoofd in Saran Wrap.
 13. 13
  Spoel grondig totdat het water helder is en je hoofdhuid voelt schoon. Vervolgens staat, conditie, voorwaarde. Heck, kon je waarschijnlijk gebruik een andere diepe conditionering, maar een verlof in conditioner in aanvulling op een zijdeachtig behandeling zal volstaan ​​als je niet kunt staan ​​om je haar te spoelen niet meer voor een dag.
 14. 14
  Geef je haar een rust voor een tijdje. Dat is voldoende chemische verwerking voor iedereen te voldoen voor een ronde. Vergeet niet deze dingen bij de verzorging van uw nieuwe blonde lokken in de toekomst:
  • Blond haar is meer gevoelig voor de zon en warmte schade. Spuiten altijd op een thermische beschermer voordat je föhnen, en nogmaals voordat je steiltang. Er zijn wat haar serums en sprays u kunt toepassen op droog haar, dat UV-bescherming bevatten, zodat ze te gebruiken!
  • Om de gezondheid van uw haar te behouden door middel van chemische processen zoals deze, gebruik een diepe conditioner minstens een keer per week en een verlof in conditioner of zijdeachtig behandeling; Marokkaanse olie, Biosilk Silk Therapy of Chi Silk Infusion, na het douchen. Doe een diepe conditionering met een kwaliteit diepe conditioner naast de dagelijkse conditioner u volgende shampoo. Diepe conditioners zijn vaak te vinden in kuipen (niet flessen).
  • Ga niet in het zwembad voor een paar weken. Het chloor kan puinhoop van uw kleur.
  • Wees goed voor je haar en het zal goed voor je zijn! Als je het gevoel dat je meer kleur nodig hebt, overweeg dan het toevoegen van highlights door clip-in of lijm in extensions, voor een tijdelijke verandering, of een demi-permanente kleur of glazuur, voor minder schadelijke kleuren die uiteindelijk verdwijnen, waardoor u de vrijheid om te spelen.

Tips

 • Als je echt het gevoel alsof je gewoon niet blond genoeg na het bleken, kan je naar beneden gaan als een rockster en mix je blonde kleur in een een op een verhouding, soms 01:59 verhouding, afhankelijk van de blonde, met 40 volume ontwikkelaar. Voorzichtigheid, 40 volume ontwikkelaar is een kanjer, als je hebt meegemaakt met het bleken, en het is niet iets om te worden gespeeld met als je niet echt dat soort macht nodig! Als je alleen op zoek naar de toon van uw blonde verandert van geel naar iets meer natuurlijk, gewoon gaan met 10 volume ontwikkelaar, een deposito-enige ontwikkelaar. 40 vol. ontwikkelaar is ontworpen om uw haar 4 niveau tillen, bijvoorbeeld van een level 6, medium lichtbruin, tot een niveau van 10, licht blond. Als je haar al blond, zal met behulp van 40 u zeer blond te maken.
 • Uw nieuwe haarkleur kan verlangen dat u opnieuw denkt dat uw make-up en kleding kleuren. Wat kan hebben gewerkt met zwart haar kan niet werken voor een heldere blonde.
 • Een slechte bleken kan ertoe leiden dat uw haar af te breken op de as. U kan nodig zijn om af te snijden al uw haren als gevolg van de schade. U kunt ook enkele centimeters af te snijden met een succesvol bleken. De uiteinden van je haar zal het ergste van het chemisch proces te zien.
 • Dit is een proces dat niet kan worden overhaast. Probeer niet om het te doen als je op een strakke deadline. Extra uitstapjes naar de schoonheid aanbod slaan kan nodig zijn om extra producten te kopen.
 • Vraag een vriend om u te helpen product van toepassing zijn op de achterkant van je hoofd. Het missen van een spot zal zeer duidelijk.
 • Zet een oude handdoek op de grond om op te staan ​​en te vangen druipt. Zorg ervoor dat het een handdoek die kan worden gekleurd of beschadigd. Gebruik meer handdoeken als je tapijten. Het is beter om meer dan je nodig hebt van de armen hebben bereikt voordat je begint.
 • Ga naar een professional als je niet zeker bent of als je haar heeft vorige schade. Als een salon te duur is, probeer dan een lokale schoonheid college. Vergeet niet, een rampzalige bleken kan uiteindelijk kost je meer.
 • Als je de drang om terug te donker nadat hij een blonde weer, serieus overwegen om naar een salon en het hebben van een professionele voegen een veel donkere LOW lichten eerder dan het gaan allemaal dezelfde kleur en riskeren na te gaan via een andere hele bleekwater verwerking overal nogmaals als je verveeld met de donkere.
 • Wees bereid om een ​​salon te bezoeken kort na uw bleken. Er is een kans dat de uiteinden zal niet bleken geheel uit. De uiteinden kunnen ook droog op het punt van breuk worden.
 • Probeer deze tijdens de dag, wanneer de schoonheid aanbod winkels zijn nog open. Als je in een probleem of behoefte meer product dat u niet hoeft te wachten tot ze weer open.
 • Het is het beste om niet te bleken je haar, gewoon omdat het is uiterst gevaarlijk. Je zou kunnen ernstige gezondheidsproblemen ontwikkelen van bleekwater.
 • Als je minderjarig bent, moet je dit bespreken met je ouders voordat.

Waarschuwingen

 • Om de brandende te stoppen, neem een ​​blikje 7up en giet het op de hoofdhuid, zal het helpen om een ​​deel van de angel weg te nemen.
 • Bleach is een sterke chemische. Maak het niet ergens in de buurt van uw ogen, en laat het niet op de huid. Probeer niet te smeren over de hele hoofdhuid, ook al kun je niet echt helpen om een ​​beetje op je hoofdhuid met een all-over kleur proces als dit.
 • De chemicaliën kunnen handdoeken en kleding verkleuren. Draag iets dat kan worden beschadigd.
 • U kunt ook branden en irritatie ervaren op je haar lijn langs je gezicht, je nek en rond je oren. Voorkom dat de chemische stof uit te voeren of druppelen. Gebruik een dikke crème / lotion of een deel van uw diepe conditioner en zet het op je huid langs de haarlijn, zonder het aanraken van het haar. Breng een dikke ring. Het zal helpen running voorkomen en dat gevoelige huid te beschermen.
 • Heel vaak, zwartharige mensen kijken vreemd en onnatuurlijk met blond haar. Als je de tijd hebt, probeer dan het kleuren van je haar een bruine kleur eerst te zien als je er zo goed met lichtere kleuren.
 • Als je hoofdhuid begint om echt te branden, probeer niet te taai het uit. Spoel het af!

Dingen die je nodig hebt

 • Douchemuts of Saran Wrap
 • Latex of vinyl handschoenen
 • Non-metallic kleur mengkom
 • Non-metallic kleur kwast
 • Minstens 2 pakjes poeder bleekmiddel
 • Minstens 2 oz van 40 volume ontwikkelaar
 • Kam
 • Genoeg clips om je haar deel indien nodig
 • Tenminste een 2 oz fles naar keuze blonde tint
 • Minstens 2 oz. of 10 vol. ontwikkelaar of tot een sterkte van 40, afhankelijk van de gewenste middelbaar lift.
 • Op verlof in conditioner
 • Een thermisch beschermende / UV beschermer
 • Een zijdeachtig behandeling