Wkanl

Hoe je make-up aanbrengen op de vette huid

De meeste mensen hebben een vette huid en als gevolg van een vette huid hebben ze ook zits en andere onzuiverheden op hun huid. Als je dat soort huid maak je geen zorgen, hier zijn enkele stappen om make-up aanbrengen op de vette huid.

Stappen

Hoe je make-up aanbrengen op de vette huid. Scrubben, scrubben, scrubben!
Hoe je make-up aanbrengen op de vette huid. Scrubben, scrubben, scrubben!
 1. 1
  Scrubben, scrubben, scrubben! Het is belangrijk om dit te doen in de eerste plaats alvorens iets te beginnen! Aanbevolen is Queen Helene's Havermout en honing scrub. Ook gesuggereerd wordt elke matige scrub in plaats van een crème of schuim reinigingsmiddel voor dit zal helpen zich te ontdoen van alle dode huidcellen. Gel reinigingsmiddelen zijn ook geweldig.
 2. 2
  Hydrateren. Na elke wasbeurt altijd hydrateren alvorens op uw make-up. Ja, het is verleidelijk om gewoon overslaan, maar de sleutel is voor je make-up op de hoogte blijven en door deze, zal het helpen een perfecte je look. Je wilt altijd vasthouden aan olievrije moisturizers, en zorg ervoor dat het op basis van water. Aanbevolen is Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel voor de vette huid. En ja, het is echt doet wat het zegt dat het doet.
 3. 3
  Maak je klaar voor make-up. Elke vette huid is anders, maar ze moeten allemaal gebruik maken van een olievrije foundation. Het vult gewoon in poriën zeer mooi en het laat een mooie afwerking op de huid. U wilt de stichting met de palmen van je vingertoppen toe te passen om deze opwarmen een beetje. Met behulp van een stichting borstel of verstikkende borstel misschien niet geven u de beste dekking. Smashbox's Oil-Free high definition foundation wordt verkozen boven alle andere stichtingen. Het mengen van een beetje moisturizer in met de stichting kan ook de applicatie meer zelfs. Ook aan te bevelen: Silk Foundation Laura Mercier's, of Skin Foundation van Bobbi Brown's.
 4. 4
  Nadat je foundation wordt aangebracht, laat het in 5-10 minuten voordat u een transparante poeder of een instelling poeder aan te brengen. (U kunt op zijn oog make-up in deze tijd!) Met behulp van een gezicht poeder borstel, wilt u het poeder zachtjes vegen op het gezicht, het maken van cirkels op de wangen. Zorg ervoor dat op het voorhoofd en de brug van de neus richten ook. We maken gebruik van poeder, zodat op die manier de olie op ons gezicht zal stellen inch (Smashbox's Halo Poeder en Make-up For Ever's HD poeder doet wonderen!) U wilt er zeker van dat het een licht poeder dat in de schaduw op basis van uw stichting te maken het meer natuurlijk.
 5. 5
  Afgewerkt.

Tips

 • Zorg ervoor dat u droog uw huid te voltooien voordat u begint met het toepassen van make-up.
 • U kunt altijd van toepassing pers poeder op je huid als je ooit glimmende huid te zien.
 • Olie-blotting platen zijn zeer geschikt voor het wegwerken van overtollige olie gedurende de dag, kunt u ze kopen bij drogisterijen.
 • Make-up instelling spray is goed voor na het poeder-Urban Decay maakt "All Nighter" en "De-Slick" terwijl Mac maakt "fix plus"
 • Transparante poeder komt handig als je je foundation of concealer wegslijten.
 • Was uw handen voordat u uw stichting.

Waarschuwingen

 • Bij gebruik van een primer-zorg ervoor dat het olie-vrij te of je make-up zou kunnen smelten! Smashbox en Laura Mercier maken goeden.
 • Je moet je gezicht te wassen met make-up remover of een crème en weefsel om het mooi te verwijderen om ervoor te zorgen dat uw poriën zijn niet gestold.