Wkanl

Hoe te kleurstof van haar te verwijderen

Zoek jezelf ongelukkig met een haar-kleur behandeling? Als je je haar hebt geverfd een paar tinten lichter is dan je zou hebben gewild, wil je een beetje meer kleurstof, of een donkerdere tint van kleurstof toe te passen. Als je haar is donkerder dan verwacht, lees dan verder voor een paar snelle methoden voor het verwijderen van dat "niet zo warm" kleur.

Stappen

Hoe te kleurstof van haar te verwijderen. Maak een pasta van vitamine C tabletten.
Hoe te kleurstof van haar te verwijderen. Maak een pasta van vitamine C tabletten.

Methode een: gemalen vitamine C

 1. 1
  Maak een pasta van vitamine C tabletten. Als je je haar geverfd een donkere kleur met een semi-permanente kleuren (beweert uit te wassen in 28 shampoos), maak een dikke pasta van gemalen vitamine C tabletten en water.
 2. 2
  Breng de pasta op je vochtige haar en rusten een uur vóór het wassen uit. Dit zal hoogstwaarschijnlijk de kleur te verwijderen indien toegepast enkele dagen sterven.
  • Je zal niet nodig om opnieuw kleur je haar, de pasta is niet schadelijk.

Methode twee: haarkleur remover

 1. 1
  Gebruik haarkleur remover voor kleurstof zal niet vervagen of verdwijnen. Er zijn kleur verwijderaars zoals Color Zap dat je haar zal maken van de kleur die is het natuurlijk, evenals Color Verhuizers die zachtjes zal je haar kleurloze, of bleekmiddelblonde.
  • Zorg ervoor dat u weet welke je koopt. Praat met een medewerker voordat u een bepaald merk te kopen. Niet altijd vertrouwen op wat je online leest, doe je onderzoek en zorg ervoor dat je koopt wat je denkt dat je het kopen voor gebruik.
 2. 2
  Koop wat haarkleur remover uit een salon of een drogisterij. Loreal's "Haarkleur Remover" en "Color Zap" lijken te zijn de meest populaire. Nogmaals, vergeet niet het verschil tussen de twee.
 3. 3
  Lees aandachtig de instructies en doet precies wat het zegt. Redyeing je haar een lichtere tint (bijv. verven het donker bruin als het eerder is zwart geverfd) zal niet helpen! Kleurstof op kleurstof is niet van plan om je haar lichter te maken! Meer kleurstof zal alleen donkerder de kleur!

Methode drie: roos shampoo en zuiveringszout

 1. 1
  Aankoop een aantal roos shampoo zoals head & shoulders of originele formule Prell. Roos shampoo is een beetje meer heavy-duty dan normale shampoo; mensen met roos hebben overtollige talg die ervoor zorgt dat de huid te schilferen af, een sterkere formule noodzakelijk.
 2. 2
  Koop wat zuiveringszout. Bakpoeder zal niet werken. Baking soda is een natuurlijke (hoewel niet sterk) bleken middel.
 3. 3
  Meng ze samen en je haar een paar keer wassen, indien nodig. Als je zuiveringszout niet kan kopen, kunt u gewoon proberen vlakte roos shampoo. Vaak zal de handeling van het wassen van je haar helpen verwijderen van de kleurstof uit je haar, vooral als de kleurstof is semi-permanent.

Methode vier: kleding detergent

 1. 1
  Gebruik een waspoeder of kleding detergent. Haar dat is zwart geverfd kan binnen 5 wasbeurten terugkeren naar vuile blonde.
  • Gebruik geen wasmiddel met bleekmiddel of bleekmiddelen. Eenvoudig, zal natuurlijke wasmiddel goed werken.
 2. 2
  Bevochtig je haar en werk in een eetlepel wasmiddel tegelijk. Probeer geen schoonmaakmiddel in uw ogen, oren of mond krijgt als je je haar wassen met afwasmiddel.
  • Let op, je wortels zullen sneller dan je eindigt lichter, dus overwegen te gaan voor een trim als je wilt dat je haar om meer van een uniforme kleur hebben.

Methode vijf: afwasmiddel

 1. 1
  Meng vier of vijf druppels afwasmiddel (Palmolive, bijvoorbeeld) wensen een kwart kleine hoeveelheid van gewone shampoo.
 2. 2
  Bevochtig je haar en breng het gerecht zeep / shampoo mengsel op je haar. Wrijf tot een zeepachtige schuim, waardoor het afwasmiddel te diep in het haar. Schuim je haar voor minstens een paar minuten.
 3. 3
  Spoel haar en volgen met een voorbereidende behandeling, tenzij u van plan om stappen te herhalen.
  • Opmerking: Het verwijderen van kleurstof met afwasmiddel is heel hard op haar en zeer droog. Herhaal met zorg en zo weinig mogelijk. Volg altijd de laatste spoelen met een diepe conditioning behandeling, zoals hete olie.

Methode vijf: hete olie behandeling

 1. 1
  Gebruik een hete olie behandeling of maak je eigen. Olie zal conditie helpt je haar als het ontdoet de kleurstof die u niet meer wilt.
 2. 2
  Geef je haar een grondig wassen voordat u de olie toe te passen.
 3. 3
  Verhit een beetje kokosolie met behulp van kokend water of een magnetron. Doe de olie in een warmte-safe kom en plaats deze in de magnetron of boven een dampende pot water (net als het gebruik van een dubbele ketel om chocolade te smelten). Doe dit tot de olie heet is om aan te raken, maar niet branden. Laat de olie afkoelen een beetje voor een minuut of twee.
 4. 4
  Bevochtig je haar weer, indien nodig, en het toepassen van de warme olie aan zowel de wortels en tips. Zodra de olie volledig is opgenomen in het haar, wikkel het met een schone handdoek en laat het voor 1 uur.
 5. 5
  Was de olie uit je haar met een andere ronde van de shampoo en conditioner.

Methode zes: bleekmiddel, dan weer verven

 1. 1
  Als laatste redmiddel, bleekmiddel je haar en dan verft het terug naar zijn oorspronkelijke kleur. Deze methode is niet precies "verwijderen" van de kleurstof, dus gebruik deze methode nadat je hebt uitgeput alle andere opties.
 2. 2
  Bleekmiddel je haar, of zie een professionele colorist zodat ze bleekmiddel je haar voor je. Dit zal een licht pigment op die u vervolgens plaatst een donkerdere kleur te creëren.
 3. 3
  Verft je haar terug naar zijn oorspronkelijke kleur, of dicht bij het. Zodra je haar wordt gebleekt, zal het veel gemakkelijker zijn te verven om een ​​donkerdere kleur. Merk op dat je haar niet precies zal uitzien als het deed voordat het bleekmiddel / kleurstof combo.

Tips

 • Getij is de beste wasmiddel, maar geen schoonmaakmiddel moet dit te bereiken.
 • Je moet diep conditie van je haar al snel na alle schade als gevolg van re-stervende of bleken is gedaan.
 • Verwacht niet dat de haarverf om direct loskomen. Het zal een tijdje duren voordat het zelfs verdwijnen.
 • Als je een kleurstof, zoals kool-hulp wordt gebruikt, zal de kersenrode niet naar buiten komen gemakkelijk kan het nodig zijn om naar een salon of kopen kleur remover
 • Als je je haar lichter is dan je natuurlijke kleur gekleurd, de enige oplossing is om je haar opnieuw te kleuren. U kunt alleen verwijderen haarverf als de kleur is donkerder dan je natuurlijke kleur. Zelfs dan kan het moeilijk zijn om alle sporen van de kleurstof te verwijderen.

Waarschuwingen

 • Altijd diep conditie na het proberen van een van deze methoden.
 • Spoel wasmiddel uit zeer grondig.
 • Zorg ervoor dat het wasmiddel niet Bleach bevat.
 • Deze methoden zullen hoogstwaarschijnlijk niet verwijderen van de haarverf, maar vervagen het uit.
 • Dit werkt alleen als je te wassen met wasmiddel binnen 24 uur van de kleur applicatie.
 • Wasmiddel, in het bijzonder het soort met bleekwater, kan en zal uw huid en ogen irriteren.
 • Laat de zeep niet verlaten te lang.

Dingen die je nodig hebt

 • Vitamine C tabletten (goedkoopste u kunt vinden)
 • Wasmiddel (elke vorm zolang het geen bleekmiddel hebben)
 • Onlangs geverfd haar
 • Dawn afwasmiddel
 • Prell of enige andere anti-roos shampoo
 • Zuiveringszout
 • Kleur remover kit