Wkanl

Hoe te kassie obovata gebruiken op haar


Heb je ooit wilde gezond haar met een gouden tint? Cassia obovata (Senna italica) is een plant die een vage gouden of lichte gele kleurstof bevat, ook wel bekend als "neutrale henna" of "senna obovata", het heeft de conditionering voordelen van henna Cassia obovata is veilig te gebruiken op meer dan ontspannen, gebleekt en geverfd haar en kan op elk moment van een paar shampoos om permanent. Het zal donker haar geven een conditionering effect en blonde haren een kleur boost. Als u wenst te verven of aandoening haar met Cassia obovata, lees dan verder.

Stappen

Hoe te kassie obovata gebruiken op haar. Kies het type kassie obovata u wilt gebruiken.
Hoe te kassie obovata gebruiken op haar. Kies het type kassie obovata u wilt gebruiken.
 1. 1
  Kies het type kassie obovata u wilt gebruiken. Voorgemengde Cassia obovata vereist minder inspanning, maar misschien niet helemaal zuiver (het kan rabarberwortel bevatten), en poedervormige Cassia obovata kost meer tijd, maar stelt u in staat om een ​​meer aangepaste mix hebben. Wanneer u uw beslissing hebt gemaakt, volg dan de instructies in het desbetreffende gedeelte hieronder.
 2. 2
  Nadat je klaar bent, spoel de kassie obovata met een sulfaat-vrije shampoo en / of conditioner. U kunt sulfaat bevattende haarproducten gebruiken nadat je eerst spoel het uit, maar als je niet hebt gewassen het uit dat het misschien strip de Cassia obovata uit je haar.

Voorgemengde kassie

 1. 1
  Lees de lijst op uw kassie obovata. Uw 'Cassia obovata' mag niet kassie zijn helemaal als het wordt vooraf gemengd. Als Cassia obovata is niet op de ingrediëntenlijst, maar Cinnamomum cassia is, heb je het verkeerde type kassie. Kijk naar de andere ingrediënten. Zijn er metalen kleurstoffen? Hoe zit het met kruiden? Het is belangrijk om extra ingrediënten en hun effect onderzoeken. Altijd streng test-voorgemengde kassie!
 2. 2
  Volg de instructies op de doos of de achterkant van de pot. Lees ze aandachtig. U kunt toevoegen in kruiden, maar als je dat doet, vergeet niet om streng test!

Cassia obovata poeder

 1. 1
  Doe het poeder in een grote kom. Dit is waar je je volledig op maat Cassia obovata mix zal maken.
 2. 2
  Meng in een vloeistof. Onderzoek de voor-en nadelen van elke vloeistof alvorens te mengen en te beslissen welke zal het gewenste effect. U kunt iets van kamille thee om warm water of zelfs champagne te gebruiken! Als je weinig tijd hebt, probeer dan kamille thee voor een snelle kleurstofvrijmaking. Als je een hoop tijd, probeer dan citroensap voor een rijke vlek. De vloeistof niet te zuur zijn, maar de meeste mensen zure mengsels vlek beter.
 3. 3
  Voeg in andere kruiden. Hoewel deze stap is optioneel, het is leuk en potentieel lonend om te experimenteren met verschillende kruiden voor geur, toon en conditionering die je eigen haartype past. Enkele suggesties zijn:
  • Ongebleekt kamille bladeren kunnen een grote blonde booster.
  • Kaneel kan warm rood of kastanjebruin tonen toevoegen.
  • Poedervorm kruidnagel kan het kassie geur te maskeren.
  • Rabarberwortel, zoals cassia, bevat een grote hoeveelheid Chrysophanic zuur, waardoor het vlek geel dus het is geweldig om de blondine te verbeteren. Dit zal ook vlekken op uw handen of kleding, dus pas op!

Tips

 • Streng test om de toon te garanderen is goed. Nemen van hoe lang je het laat zitten en wat kruiden en vloeibare je gebruikt als je van de schaduw.
 • U kunt cassia een henna mix voor een aardbei blonde kleur met een oranje gloed in het zonlicht toe te voegen.
 • Cassia obovata kan uw krulpatroon los, dus probeer curl-verhogende kruiden toevoegen als je wilt dat je haar textuur te blijven zo krullend als het is op dit moment.
 • Zoeken naar Cassia obovata draden en links op uw favoriete zoekmachine. De links die je vindt zal u helpen de perfecte mix voor u maken.
 • Kijk in het betreffende deel Googles voor meer natuurlijke manieren om je haar te kleuren.
 • Als je een warme huidskleur en licht haar, zal kassie er geweldig uitzien op je!

Waarschuwingen

 • Hoewel het zeer zeldzaam, een Cassia obovata allergie is mogelijk, dus het is aan te raden om kassie poeder gezet onder een pleister gedurende 24 uur. Als een uitslag verschijnt, moet u mogelijk een kassie allergie.
 • Niet de moeite doen een kassie glans, het zal onmerkbaar zijn en bieden nauwelijks conditionering.
 • Als je "hard water" (water met een enorme hoeveelheid mineralen), kan je haar groen te zetten vanwege minerale afzettingen - vergeet niet te streng test!
 • Bij gebruik van kassie met amla poeder mee dat het kassie kleurstof zal uitputten, dus als je wilt dat er geen kleurstof, meng amla met kassie.
 • Niet te verwarren Cassia obovata met Cinnamomum cassia (kaneel). Hoewel ze in dezelfde familie van planten, ze zijn niet hetzelfde en je kan niet in de plaats Cinnamomum cassia voor obovata.
 • Als je koel getinte huid, kan de kassie toon botsen met uw teint. Het is aanbevolen dat je leert als je een warm of een koel voordat u deze.
 • Verwacht niet dat Cassia obovata om dezelfde effecten als te hebben. Het zal niet lichter zwart of heel donker bruin haar. De meeste mensen vinden dat alleen degenen met blond en licht bruin haar elke bliksem effecten te zien.