Wkanl

Hoe je haar blauw verven

Met blauw haar is een leuke, funky manier om eruit te komen van een kleur sleur. Deze instructies zullen u begeleiden bij het bleken je haar (indien nodig), verven het blauw, en daarna het onderhouden ervan.

Stappen

Hoe je haar blauw verven. Prep je haar voor de kleur blauw je zou willen dat het is.
Hoe je haar blauw verven. Prep je haar voor de kleur blauw je zou willen dat het is.
 1. 1
  Prep je haar voor de kleur blauw je zou willen dat het is. Als u wilt lichtblauw, moet u eerst bleekmiddel je haar licht blond. Als u wilt donkerblauw, moet u bleekmiddel je haar donker of vuil blond. Als je haar niet te donker is, hoef je niet te bleken om deze aan blauw, maar zal dit resulteren in medium tinten die modderig blauw en natuurlijk blond haar dat niet zal houden van de kleur erg lang kijken. Wat meer is, zal het blauwgroene snel omslaan op haar dat niet gebleekt of geverfd is geweest. Het voordeel hiervan is dat groen is vrij gemakkelijk te nemen met behulp van een 'haarverf stripper ", die kan worden gevonden op de meeste schoonheid aanbod winkels. Als het groen wordt, kunt u het verven terug naar blauw.
  • Zet op een oud t-shirt (dat u het niet erg vies) en bleekmiddel je haar volgens de richtingen met behulp van haar bleekmiddel dat is de juiste ontwikkelaar sterkte. Hoewel het verlaten van het bleekmiddel in langere lichtere resultaten kan opleveren, kan u ook uw haar burn-out U kunt ophalen haarverf bij een lokale salon of partij op te slaan. Als je twijfels hebt over het bleken op je eigen hebben, vraag een vriend om hulp of, bij voorkeur, ga dan naar een pro. Sommige salons kan bleekmiddel je haar voor zo weinig als vijftig dollar, terwijl anderen kunnen kosten zo veel als 150€. De voor de hand liggende reden om naar een salon is dat ze weten wat ze doen en kunnen beslissen hoeveel bleken je haar kan krijgen om gezond te blijven. Zelfs naar een salon gewoon voor hun advies is een goed idee.
  • Spoel het bleekmiddel. Niet iets verder doen (inclusief) tenzij je van plan om de eerste toon je haar naar wit, niet conditionering houdt uw nagelriemen geopend, verder die u helpen om de cuticula van het haar vlek. (Toning het haar naar wit is niet nodig, maar is een goed idee als je haar is erg geel na het bleken.)
  • Droog je haar. Als je niet je haar helemaal droog na het bleken, zal de kleurstof u zal op niet plakken.
 2. 2
  Volg de aanwijzingen op de verpakking van de kleurstof is. In het algemeen moet worden toegepast kleurstof ongeveer 1/2 duim van de wortel, en toegepast op de wortel laatste (zelfs kleur garanderen). Vervolgens kam de kleurstof naar buiten naar de tips te zorgen voor een evenwichtige spreiding. Herhaal dit totdat alle haren verzadigd is. Massage in kleurstof met de vingertoppen aan alle haar te verzekeren wordt aangeraakt.
  • Heb vaseline niet van toepassing op de hoofdhuid. Hoewel het zal voorkomen dat kleurstof plakken aan de huid, is het zeer gemakkelijk voor vaseline om te eindigen in je haar, wat resulteert in strengen die niet zijn blauw, maar zijn echt. In plaats daarvan, dragen oude kleren en zet medische tape aan de onderkant van je nek en rond je haarlijn. Houd er ook een vochtig washandje handige vlekjes van blauwe weg te vegen voordat ze op uw huid achterlaten. Als je het gevoel moet je iets anders dan medische tape te gebruiken, probeer conditioner, het zal schoon spoelen van zowel uw huid en haar (maar nogmaals, je moet voorkomen dat je het in je haar). Waarom nemen zoveel tijd om je haar te verven als de resultaten uiteindelijk vreselijk ongelijk?
 3. 3
  Zet je haar op en legde op een badmuts. Dit voorkomt dat de kleurstof van overal gaan in de loop van de volgende drie uur.
 4. 4
  Beginnen met het proces van verhuur van de kleurstof set. De algemene regel met "vreemde kleuren" is hoe langer, hoe beter. Sinds kleurstoffen zoals Manic Panic en Punky Kleuren zijn van plantaardige oorsprong, voel je vrij om ze te laten zitten in je haar 's nachts. Drie uur is meestal goed voor blues, maar als je dat voorzichtig, slapen met de kleurstof in kan geen kwaad.
  • Droog je haar met een föhn. Hoewel sommigen zeggen dat de kleurstof beter werkt nat, de waarheid is dat de kleur zal in droog of nat haar. Door het föhnen je haar, maar je toestaat dat de kleur van de haarschacht door te dringen, wat betekent dat de kleur intenser zullen zijn en zullen langer blijven. Gebruik de droger voor ongeveer vijftien minuten of tot schuim verstijft dan plasticfolie je hoofd.
 5. 5
  Je haar een keer spoelen met azijn. Deze stap is niet bedoeld om de kleurstof van het haar daadwerkelijk uitspoelen (die daarna komt), maar om de kleur te verzegelen inch Denk aan je haar als een Paasei, en de kleurstof als het ei kleurstof tabletten: azijn wordt toegevoegd aan de tabletten om de kleur levendig en duurzaam te maken, en dit zelfde principe geldt voor de kleurstof die u gebruikt voor je haar. Elke azijn zal werken, maar witte azijn is zowel goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar. Wees gewaarschuwd, echter, dat de azijn zal eventuele bezuinigingen die je op je handen of hoofdhuid steken.
 6. 6
  Uitspoelen alle dye met koud water. Het koude water zal uw cuticula gesloten houdt en uitwassen tegen te gaan spoelen van de kleurstof. Spoel totdat het water helder is.
 7. 7
  Trek elke tape en spoelen elke conditioner. Was je gezicht, nek en rug. Laat je haar drogen als per uw normale routine.
 8. 8
  Shampoo je haar minder vaak. De meeste mensen die bleken hun haar te vinden dat de olie opbouwt minder (althans voor een tijdje). Als je haar is erg droog, mag u alleen nodig hebt om het te wassen een keer per week, en je kan nog moeten aandoening. Vet haar is een beetje veeleisender, en kunnen verlangen wassingen om de andere dag of ten minste elke derde dag. Degenen met vet haar mag alleen nodig om de toestand van de uiteinden van hun haar af. Experimenteer om de beste combinatie van wassen / conditie dagen vinden.
  • Als je vet haar hebt, probeer dan een of twee keer per week met behulp van een kleuren-verfrissende shampoo. Gebruik het niet meer dan dat, aangezien de kleurstof werkt als een conditioner en zal resulteren in opbouw. De shampoo, toen links op ongeveer drie minuten, zal een deel van de kleur je neemt uit om weer in je mooie lokken. Om je shampoo te maken, vult u een kleine reis-en kleinbedrijf fles met drie delen normale reinigende shampoo en een deel blauwe kleurstof. De fles moet bevatten ongeveer twee eetlepels van de kleur.
  • Als je normaal tot droog haar, met behulp van een kleuren-verfrissende conditioner zal wonderen voor je werken. Volg de aanwijzingen hierboven, behalve vervanging conditioner voor de shampoo. Omdat je haar zal profiteren van de conditioner (in tegenstelling tot mensen met een vette strengen), kunt u de conditioner te verlaten voor zo lang als je wilt. Vijf tot tien minuten werkt prima, hoor.

Tips

 • Nemen speciale zorg van de conditionering van je haar na het bleken. Het bleekproces is erg droog en u kunt vinden moet je een sterkere conditioner achteraf gebruiken.
 • Gebruik alcohol om kleurstof vlekken van de huid, en de producten te verwijderen met bleekmiddel in hen om de kleurstof van tellers / vloeren te verwijderen.
 • Kleurstof kan uit de douche worden verwijderd met gemak. Probeer schrobben met een Mr Clean Magic Eraser. Als dat niet werkt, vul het bad met voldoende water om eventuele vlekken te dekken en voor elke zes centimeter water, giet in ongeveer een kopje bleekwater. Laat geen kinderen of huisdieren rond het mengsel toe, en zorg ervoor dat de ramen open staan ​​voor voldoende ventilatie. Laat het mengsel ingesteld ten minste twee of drie uur en afvoer. Schrobben kan nodig zijn voor donkere kleuren. Spoel het bad na het aftappen!

Waarschuwingen

 • Gebruik alleen glas, keramiek of plastic kommen voor kleurstof en bleekmiddel.
 • Doe dit niet te vaak want het zal je haar beschadigen, wat kan leiden tot haaruitval en ernstige breuk.
 • Blue is een van de meest, zo niet de meest moeilijk haarkleuren lange termijn. De kleurstof zal langzaam verdwijnen (hoe snel is afhankelijk van het soort kleurstof) tot een blauwgroene kleur als het wast uit, en de meeste mensen vinden dat dit niet een goede blik voor ze in het geheel. Re-stervende je haar (blauw of een andere kleur) is de enige duurzame oplossing, dus zorg dat je klaar te zetten voor reguliere kleurstof touch-ups om te houden van uw blauwe haren op zoek helder en kleurrijk zijn.
 • Sommige kleurstoffen gebruiken een chemische stof genaamd Parafenyleendiamine, die slechte reacties bij sommige mensen kan veroorzaken. Zorg ervoor dat u altijd een patch-test alvorens te sterven, maar vooral met kleurstoffen die dit ingrediënt.
 • Weet het bleekmiddel en de kleurstof niet mengen! Het kan een gevaarlijke chemische reactie.

Dingen die je nodig hebt

 • Een kam en / of tint kwast
 • Handschoenen
 • Blauwe kleurstof in de gewenste kleur (Manic Panic, Special FX, en Punky kleuren zijn alle grote merken te proberen)
 • Haarbleekmiddel op de juiste sterkte
 • Glas, keramiek of plastic kom
 • Douchemuts
 • Haardroger
 • Medische tape