Wkanl

Hoe om te gaan met ongemakkelijke stilte

Nogmaals, komt die onhandige stiltes. Er komt een spanning opbouw, en er is niets te zeggen. Hoe ga je om met deze?!?!

Stappen

Hoe om te gaan met ongemakkelijke stilte. Mocht u de zorg dat er stilte?
Hoe om te gaan met ongemakkelijke stilte. Mocht u de zorg dat er stilte?
 1. 1
  Mocht u de zorg dat er stilte? Sommige mensen voelen zich meer comfortabel dan anderen tijdens 'ongemakkelijke' stiltes. Deze mensen kunnen niet in het bijzonder genieten van zinloos geklets. Ze kunnen zelfs genieten van stilte: een comfortabele stilte kan een teken van verbondenheid tussen twee mensen te zijn. Als dat zo is, gewoon proberen te genieten in de stilte voor een beetje. Als de stilte is inderdaad lastig voor beide partijen, verder met de volgende stappen.
 2. 2
  Vergewissen de reden voor de stilte. Is de stilte lastig omdat je met nieuwe, moeilijk te lezen in-wetten? Of omdat de ouders alleen maar in de kamer gekomen? Of omdat je met een vriend toen hij / zij in de problemen kwam, terwijl je dan waren? Alles zal anders moeten worden gehanteerd. Maar als de stilte is gewoon te wijten aan niet wetende dat de mensen om je heen heel goed, probeer dan de volgende stappen.
 3. 3
  Het ijs te breken. Het is moeilijk, maar je moet om te komen met een goed onderwerp om over te praten dat iedereen leuk vindt.
 4. 4
  Zeg iets. "Waarom zijn we allemaal zo stil?" is niet zo goed als het maken van een nieuw onderwerp, maar het is een goede manier om in ieder geval nog wat geluid in de kamer. Of praten over je nieuwste nagels.
 5. 5
  Wees voorbereid met een onderwerp, zoals:
  • een film
  • een nieuw boek dat je klaar bent met lezen
  • het nieuws (niet iets dat mensen niet graag)
  • Heeft Charles krijgt de nieuwe iPhone? Heeft Georgie krijgt de nieuwe Blackberry? Blijf in contact met elkaars leven.
 6. 6
  Blijf in de stilte. Als de stilte is het gevolg van een vriend in de problemen voor je (in dat geval is het meestal het beste om jezelf te verontschuldigen), of omdat je nodig hebt om het onderwerp voor ouders die net in veranderen, of als gevolg van nieuwe of afkeurende familieleden, overweeg dit: Niet alle stiltes moeten worden gebroken door u, zelfs als ze zijn onhandig. Denk niet dat het jouw verantwoordelijkheid om dingen in beweging. Sommige onhandige stiltes zijn het geluid van de mensen beseffen wat belangrijk is - misschien niet prettig, maar belangrijk zijn toch.
 7. 7
  Probeer jezelf te verontschuldigen. Als u getuige van uw vriend gaat uitgescholden, is het best om te vertrekken en laat de familie om zijn probleem op te lossen. Moet je zeker niet ingrijpen - dit is niet uw bedrijf - tenzij de ouder vraagt ​​u een scherpe vraag. Uw antwoord zou je vriend te helpen - of niet - hoe dan ook naar waarheid beantwoorden. Als je een lastige situatie met familieleden, en je best doen om ze over te winnen nog steeds resulteren in palen, stijve beurzen of onhandige stiltes, krijg gewoon opstaan ​​en vertrekken. Naar buiten te zitten op het terras of gewoon weigeren te nemen met "de stille behandeling "is waarschijnlijk uw beste weddenschap.
 8. 8
  Staan niet voor mishandeling als de stilte is een vorm van vijandigheid. Ongemakkelijke stiltes zijn een passieve vorm van vijandigheid met een aantal mensen. Je moet een goede poging om deze mensen te winnen door te proberen alle van de bovenstaande stappen te maken. Maar als deze zijn in-wetten, deze "stille behandeling" moeten niet worden toegestaan ​​om verder te gaan. Uw echtgenoot moet de een om ze te praten over het zijn, liet zijn familie weten dat dit soort houding is onaanvaardbaar. Als uw echtgenoot presenteert een stevig, krachtig en verenigd front ("het is ons allebei of geen van ons"), zal de familie zich realiseren dat, tenzij ze passen hun houding ten opzichte van u, zullen ze niet veel van de twee van u te zien. In ieder geval, het leven is te kort om zich onderwerpt aan situaties waarin mensen niet kunnen worden overgehaald om te ontspannen en tolerant, accepteren, en medelevend.

Tips

 • Als je ziet dat het gesprek is saai, excuseer jezelf en vertrekken. Zeg iets als "Ik denk dat het tijd dat ik ga, (neem een ​​kijkje op elk gewenst moment te vertellen apparaat en zeggen -). Het is al laat" of "Goedheid, is het echt (tijd gaat hier, ex 9:00)? Ik zou beter gaan!" Mensen zullen je verontschuldigen. Dit niet een paar seconden te doen in een gesprek. Dan is het gewoon onbeschoft. Probeer het onderwerp een beetje veranderen, en beetje bij beetje zal het waarschijnlijk sprankelende ieders belang zijn. Als je een telefoon met een planner of kalender, pretenderen te scrollen door middel van afspraken, en zeggen: "Ik heb verplichtingen morgen, moet ik op mijn manier".
 • Als uw familie is het onbeleefd is, de behandeling van uw nieuwe echtgenoot met dit soort passieve vijandigheid, spreek tot hen meteen, en proberen het hoofd af problemen voordat ze zeer moeilijk te overwinnen. Probeer naar hen (laat je partner thuis) en zei: "Mam, pap, ik begrijp dat je niet goedkeuren van mijn huwelijk. Toch wil ik erop aandringen u stopt behandelen Lisa zo koud. Het is onder je, en ik won ' t tolereren. " Eventuele bezwaren zijn gemakkelijk te overwinnen. Vertel hen, "Ik ben een volwassene, en of je wilt haar, Lisa is mijn vrouw nu. Als u doorgaat met haar te ongemakkelijk of onwelkom voelden, ik ga niet om haar te dwingen te nemen met jou. Ofwel accepteren en wees lief voor haar, of begrijpen dat we hier niet zullen komen voorbij. " Als je het heel duidelijk maken heel vroeg dat je begrijpt wat ze proberen te doen, en dat je weigert te worden gemanipuleerd of gecontroleerd worden op deze manier, zullen ze ofwel komen rond en klop het af, of anders hun gedrag zal je volgende stap dicteren. Zet je geld waar je mond is en blijf weg van hen ter wille van uw huwelijk. Proberen te voorkomen dat die veren verstoren je ouders 'ten koste van het respect van uw vrouw is geen manier om een ​​huwelijk te draaien.

Waarschuwingen

 • Het gebeurt, maar zodra je merkt dat het gesprek is op weg naar roddels, verandert het onderwerp zo snel mogelijk. Of, als je moet, houd je uitzicht beleefd en niet-vooringenomen. In plaats van te zeggen "Haar jurk was zo lelijk!" zeggen: "Als ze het leuk vindt, dat is het beste deel."