Wkanl

Hoe te voorkomen dat gepest op de middelbare school

Niemand wil worden gepest. Niemand mag worden gepest. Echter, het gebeurt elke dag op de middelbare school. Pestkoppen voelen zich onzeker over zichzelf. Volg deze handleiding om uw kansen op het vermijden van pestkoppen te verbeteren.

Stappen

Hoe te voorkomen dat gepest op de middelbare school. Merk op dat lichaamstaal is uiterst belangrijk.
Hoe te voorkomen dat gepest op de middelbare school. Merk op dat lichaamstaal is uiterst belangrijk.
 1. 1
  Merk op dat lichaamstaal is uiterst belangrijk. Kijk niet naar je voeten als je loopt. Niet bijten je nagels (het is een dierlijk instinct van nervositeit). Niet lopen met je handen in je zakken. Onderzoeken uw huidige gewoonten: geen enkele van hen maken je lijkt kleiner, zwakker of minder lichamelijk in staat? Als dat zo is, veranderen ze iets waardoor je je grotere en meer vertrouwen lijken.
 2. 2
  Houd in gedachten dat is nog belangrijker, maar moeilijker te bereiken. Je bent een heel belangrijk persoon. Je uit! U belangrijk voor je ouders, leraren en familieleden. Zelfvertrouwen kan het enige dat je scheidt van de meest populaire jongen op school te zijn.
 3. 3
  Probeer niet om comebacks terug te gooien, tenzij je ongelooflijk bedreven. Pestkoppen praktijk hun comebacks op andere kinderen de hele dag elke dag. Je doet waarschijnlijk niet en je zal alleen maar iets dat ze zullen gebruiken tegen je zegt.
 4. 4
  Wanneer belachelijk, niets zeggen, en staren ze venijnig in het oog als een hongerige dier. Dit kan in het begin moeilijk zijn, maar je zult niet worden waardoor ze de reactie die ze willen. Ze willen dat je op te geven en probeer ze, zodat ze je kunnen verslaan. Als je niet vecht, kunnen ze niet winnen.
 5. 5
  Je moet altijd zien een ouder, leerkracht of opdrachtgever als je gepest. Vergeet niet, het is niet jouw schuld. Je school heeft een wettelijk recht om u te voorzien van een veilige en eerlijke onderwijs. Als je gepest wordt, zijn uw wettelijke rechten worden geschonden. Niet stil te houden.
 6. 6
  Houd een oogje in de zalen. Dit zijn grote pestkop schuilplaatsen omdat ze kunnen toeslaan terwijl je in een groep zodat ze niet gezien worden. Bewegen tussen de andere kinderen met opgeheven hoofd, scannen voor bedreigingen. Het klinkt misschien een beetje paranoïde, maar het is erg handig.
 7. 7
  Je verdient het niet om gepest te worden. Niets wat je gedaan hebt en niets dat je zorgde dat je om gepest te worden. Pestkoppen zijn mensen die laag gevoel van eigenwaarde en een grote behoefte aan de macht - een slechte combinatie. Duizenden kinderen die perfect mooi gepest elke dag. Maar je hebt om actie te ondernemen tegen het. Begin niet met een gevecht, maar laat je niet pesten blijven.
 8. 8
  Wachten tot ze de eerste klap hebben gegooid of pijn hebben gedaan of hebben geprobeerd om je fysiek pijn doen. U kunt dan beweren dat het uit zelfverdediging en dat je gewoon niet meer gewond raken. Nooit zeggen: "Hij begon het!" Gebruik de woorden "zelfverdediging" of zeg "Ik vreesde voor mijn veiligheid".
 9. 9
  Doe niets fysiek aan de pester niet doen. je bent het doelwit. ze zijn niet de doelgroep, want je wilt om ze te vermijden. doen niets om hen gek niet doen. als je boos en wil hem / haar klap in het gezicht, loop weg met je hoofd hoog gehouden.
 10. 10
  Als ze maken plezier van iets wat je doet of wat je draagt, niet je gewoontes te veranderen. Dit zal hen alleen maar zien dat ze macht over je hebben.
 11. 11
  De eerste keer dat iemand je niet weet dat je beledigt, beledigt je of je raakt is dit je kans om ze te stoppen voordat het slecht wordt. Als je opstaat voor jezelf meteen, stuurt een bericht dat ze je met rust moeten laten. Als u laten wegkomen met het door weg te kijken of het te negeren, kan het blijven en anderen kunnen meedoen, Kijk een pestkop recht in de ogen. Geef hem een ​​dood staren. Pestkoppen vaak terug naar beneden met deze. Let op je lichaamstaal. Kijk niet naar de vloer. Niet slouch en wensen u zou kunnen verdwijnen, ook al heb je er zo over denkt. Staan sterk en lang en het gezicht van uw pestkop. Pesters meestal pick slachtoffers die niet zullen opstaan ​​om hen.
 12. 12
  Het belangrijkste is, bedenk dan dat het niet jouw schuld. Vertel uw school counselor, ouders, leraar, en ze blijven vertellen als het niet stopt. Scholen de wet overtreden als ze laten pesten te blijven binnen hun muren. Ze MOET u te voorzien van een veilige opvoeding.

Tips

 • Opgemaakt nooit met hen je fysiek pijn te doen, opkomen voor jezelf
 • Laat ze ooit brengen je naar beneden, zodat het lijkt alsof je niet schelen wat ze zeggen, omdat ze willen gewoon hun-zelven er beter uitzien.
 • Je bent het waard en je zal het via deze. Het leven wordt beter. Het doet echt.
 • Kijk op de zonnige kant: het slachtoffer van pesten worden vaak talentvolle kunstenaars of schrijvers, filosofen en harde werkers wanneer ze opgroeien. Enkele van de meest succesvolle mensen ter wereld werden gepest.
 • Wees jezelf!
 • Zelfvertrouwen is ALLES.
 • NOOIT beginnen een gevecht
 • Als ze nog steeds niet stoppen, gaan vertellen een volwassene die je vertrouwt.
 • Verbeteren van lichaamstaal.
 • Niet voorkomen dat de pester, maar niet zelf zichtbaar te maken.
 • Als ze blijven op het blokkeren van je, gewoon zeggen: "Stop oke? Dit gaat je nergens."
 • Zelfs als ze gaan proberen en beginnen een gevecht, gewoon lopen
 • Probeer niet om comebacks te gebruiken.
 • Probeer het negeren van de pester. Dit werkt meestal.