Wkanl

Hoe kunt u uw nagels schoon te maken

Uw nagels kunnen een heleboel dingen te doen. Ze kunnen korte of zeer lange verbouwd, geverfd of gedaan nail art met, en nog veel meer worden gehouden. Helaas, vuile nagels ernstig beperken uw kansen 1. het doen van een van de bovenstaande, en 2. zoek heet. Dus als je wilt weten hoe goed schoon uw nagels, lees dan gewoon op!

Stappen

Hoe kunt u uw nagels schoon te maken. Krijg elke harde vuil onder je nagels met een van die scherpe nagel schoonmakers die komen soms met nagelknipper, of iets dergelijks.
Hoe kunt u uw nagels schoon te maken. Krijg elke harde vuil onder je nagels met een van die scherpe nagel schoonmakers die komen soms met nagelknipper, of iets dergelijks.
 1. 1
  Krijg elke harde vuil onder je nagels met een van die scherpe nagel schoonmakers die komen soms met nagelknipper, of iets dergelijks. Wees erg voorzichtig met het schoonmaken van uw nagels met scherpe voorwerpen, je kunt jezelf wel eens pijn doen. Wees zeer grondige-krijgen elk spatje vuil onder je nagels. Ook wordt in een goed verlichte kamer helpt je ziet het vuil in je nagels veel gemakkelijker.
 2. 2
  Zodra de onderkant deel van je nagels schoon zijn, krijgen de andere onderdelen schoon. Gebruik een schone tandenborstel en water en zeep. Scrub je nagels hard, en al meer dan-ook onder je nagels. Maak je geen zorgen over het krijgen van nail polish off-die later komt. Wanneer u klaar bent, je handen wassen om zich te ontdoen van de zeep en vuil, dep je handen droog.
 3. 3
  Nu, met behulp van een versterking nagellak remover en wattenstaafjes / doekjes, scrub je nagels moeilijk om zich te ontdoen van elk stukje nagellak links op je nagels. Starten vanaf de basis van de nagel en werk, niet te vergeten om de zijkanten te doen. Daarna opstellen uw nagels om meer nagellak.
 4. 4
  Geniet van je nagels in een kom met warm water en zeep gedurende ongeveer 3 minuten. Niet je handen, alleen je nagels. Zorg ervoor dat het water niet te lauw of kokend heet-een goede temperatuur, ergens in het midden. Wees geduldig en met iemand te praten of tv kijken terwijl je nagels in de kom.
 5. 5
  Was uw handen opnieuw, dit keer zeer grondig met veel zeep en warm water. Dep ze droog, wrijf ze dan niet, en wrijf op sommige rijke handcrème die goed ruikt en is echt goed voor je huid. Knip je nagels als je ze kort te houden, of ze bestand als je ze groeien. Zorg ervoor dat de nagels zijn allemaal volledig eens. Eindig de look met een nette laag van duidelijke polish. Of als u een aantal spijkers die korter zijn, je kunt wachten tot ze zelf ontgroeien en deze stappen dan. Als u op zoek bent naar een extra chique uitstraling, de afwerking van uw nagels af kan elk ontwerp zoals bloemen, of fancy patronen zijn.

Tips

 • Om nagels langer groeien, breng een laag van duidelijke nagellak over de manicure elke dag gedurende 5-7 dagen. Verf over de rand van de nagel naar de tips te beschermen. Verwijder en reinig zoals beschreven in dit artikel.
 • Niet je nagels bijten. Bijten je nagels verzwakt hen, krijgt zeer verslavend, en ziet er smakeloos. Verf je nagels met duidelijke polish, zodat ze smaken verschrikkelijk. Houd ze kort, of krijgen een mooie manicure, zodat u niet wilt ze bijten.
 • Hydrateren je nagels met aloë of cacaoboter lotion, of zelfs olijfolie.
 • Voor de teelt van langere nagels, bij de toepassing van lotion of olie, massage de onderste nagelbed en nagelriemen om de doorbloeding te stimuleren.
 • Bescherm uw nagels. Als je ze te schilderen met een goede kleur, zorg ervoor dat de sandwich lagen tussen een laag van duidelijke polish. Opnieuw toe te passen de duidelijke polish om de andere dag, en draag handschoenen bij het doen van taken zoals het schoonmaken.
 • Gebruik geen sterke zeep. Houden met een milde zeep, omdat sterke, agressieve chemicaliën nagels broos zal maken. Gebruik vingernagel zeep zoals OrigiNails Bubble Witte of iets dergelijks.
 • Bij het indienen en het polijsten van uw nagels, bewegen in vegende bewegingen over de nagel en het enige bestand in een richting.
 • Ze niet bijten.

Waarschuwingen

 • Bij het aanbrengen van nagellak remover zorg ervoor dat u niet probeert om het te ruiken omdat het chemicaliën en kan je gevoel van geur beschadigen.
 • Toen glad, en bezuinigen nagelriemen, verzorgen in niet prikken je huid, want het zal pijn doen en er anders uitzien dan de rest.
 • Nagellak kan een beetje plakkerig te krijgen op keer. Oefen het schilderen van uw nagels, en verf ze op een doek. Als je slecht in bent, krijg je een vriend om dat te doen voor je.
 • Wees voorzichtig met het snijden en schoonmaken van je nagels. Ze niet dwars terug naar de snelle, zodat ze pijnlijk en bloeden, en zonder te steken de nagelreiniger recht in het vlees. Wees voorzichtig.