Wkanl

Hoe om er geweldig uit op de middelbare school zonder make-up

We moeten allemaal goed uitzien, en ja, maar je kan het nu ontkennen, zal er waarschijnlijk een jongen die je valt hals over kop naar zijn. Wat dan? Mama zegt geen make-up, of het is gewoon raar. Nou, mijn vriend, bent u bij ons aan het juiste adres.

Stappen

Hoe om er geweldig uit op de middelbare school zonder make-up. Verzorgen uw wimpers.
Hoe om er geweldig uit op de middelbare school zonder make-up. Verzorgen uw wimpers.
 1. 1
  Verzorgen uw wimpers. Krijg een beetje conditioner op de toppen van je duim en wijsvinger, en sleep hem over je wimpers van wortel tot punt. Vergeet dan niet om het te krijgen eronder. Het zal een tijdje duren (net als twee weken) om te laten zien, maar zullen ze langer groeien, als je elke avond en elke andere ochtend doen. Ook als je houdt van mascara, maar je moeder zal je niet laten het te dragen, gebruik vaseline en toe te passen dat. Het geeft dezelfde look die u zou krijgen als u gebruik mascara, maar je moeder zal blij zijn. Of als je voorkeur uitgaat naar een beetje mascara en gebruik vervolgens een dun penseel en doe het in de hoeken van je ogen het zal ze langer lijken en meer vorm.
 2. 2
  Zorg ervoor dat uw wenkbrauwen zijn in goede staat. Niets is meer onaantrekkelijk dan een mooi meisje met een gat in haar voorhoofd. Als je toevallig dan hebben geplukt wenkbrauwen, stoppen plukken ze en misschien hydrateren je gezicht met olijfolie. Of vraag om een ​​wenkbrauw potlood alleen voor je wenkbrauwen. Als je blijft plukken een wenkbrauw op een plaats waar het moet niet, het zal waarschijnlijk nooit meer terug groeien.
 3. 3
  Ontdek hoe je haar ziet er het beste. Als u vrije tijd, pak een kam of borstel, haarbanden, en haarlak, en experiment. Soms is het best om dit te doen als niemand anders is er, en om je haar te wassen daarna, zodat niemand anders krijgt u uw "experimenten" te zien.
 4. 4
  Niet dragen van je haar elke dag hetzelfde. Experimenteer met hoge paardenstaarten, rommelig broodjes, en vlechten dat ziet er echt schattig (maar als je niet beschikt over een zeer volwassen gezicht, dan een zijde vlecht zou beter om te voorkomen dat op zoek te kinderachtig / girly zijn)
 5. 5
  Draag mooie kleren. Zoek uit welke kleur shirts zien er het beste op je. Soms is het best om een ​​kleur die past bij uw ogen, of brengt de kleur in je wangen koos.
 6. 6
  Houd uw nagels verzorgd. Om dit te doen schoon uit de smurrie onder je nagels. (Clear nagellak ziet er geweldig uit op hen). Ook als uw nagels hebben "ribbels", krijg je een bestand, en bestanden in een richting over de werkelijke nagels (het roze gedeelte, niet het witte gedeelte). Het bestand bestanden weg de ruggen en het niet uw nagels beschadigen. De meeste scholen laten duidelijke nagellak het maakt uw handen schitteren dragen ook een kleine signate ring om je handen te complimenteren.
 7. 7
  Flirt. Als je van een man, lachen om zijn grappen als ze grappig en staren net genoeg dat hij weet dat je flirten naar hem. Als een jongen vertelt een grap, dat is niet grappig, nooit om lachen. Sta op en wees een meisje. Maak schattige glimlach naar hem als hij kijkt je weg. Probeer staande voor een spiegel en praktijk schattig, kinderlijke glimlach.
 8. 8
  Hebben een goede houding. Loop met je rug recht en je hoofd omhoog. Je zal verschijnen meer zelfvertrouwen.
 9. 9
  Ga naar een school met een schooluniform? Geen probleem. U kunt nog steeds kleine veranderingen zoals het aanpassen van je rok naar een kortere lengte ofwel het nemen van het omhoog bij de zoom, of gewoon te rollen je op je taille. Als je een band moet dragen, proberen vorm te geven aan het onderscheiden van de anderen. Als broek moet gedragen, controleren of ze de school logo moet hebben, of als u wat elders kon krijgen met een meer flatterende snit.
 10. 10
  Accessoires. Probeer het oppakken van een aantal leuke hoofdbanden of haar clips - als uw school is mega-streng, dan kan je nog steeds doen in de school kleuren, probeer gevlochten hoofdbanden, juwelen clips, bloemen - wat dan ook! Probeer uw schooltas aanpassen met leuke sleutelhangers, of pin badges op het - u kunt een verscheidenheid van deze vinden in cadeauwinkels.
 11. 11
  Wees altijd jezelf. Het zal afwerpen op de lange termijn. Plus, niemand houdt van een nep.

Tips

 • Smile! Je gezicht is altijd geweldig als je lacht!
 • Je benen scheert.
 • Lees de school uniforme regels echt voorzichtig - kunnen er mazen in het - en u in staat om te controleren op dingen die ze zeker haten zullen zijn. Als leraren kreunen op over iets op school (bijvoorbeeld, zwart en blauw haarbanden ONLY!) Dan misschien moet je vasthouden aan dat, en gewoon experimenteren met andere dingen zoals kleding.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig met wat je doet om je bovenlip haar, zoals sommige manieren van het verwijderen van haar maakt het haar weer donkerder en dikker groeien, dus probeer om speciale producten te kopen voor dat gebied van het lichaam en de veiligheidsinstructies aandachtig door te lezen.
 • Waxen je lippen kan pijn doen.

Dingen die je nodig hebt

 • Leuke haaraccessoires
 • Bleach / pincet (optioneel, zorg ervoor dat je erachter hoe je het goed doen of het gedaan te krijgen)
 • Vaseline / conditioner / duidelijke mascara
 • Haarbanden / haarlak / borstel / kam etc!
 • Nagelvijl
 • Natuurlijke nagel kleur (bijv. Clear)
 • Badges / dingen om je boekentas te versieren met
 • Schooluniform / kleding die je past voor school