Wkanl

Hoe om donkere kringen onder de ogen te verminderen in slechts 15 minuten

Geef uw geld niet verspillen aan crèmes die niet werken. Hier zijn drie eenvoudige stappen om zich te ontdoen van hen in een flits!

Stappen

Hoe om donkere kringen onder de ogen te verminderen in slechts 15 minuten. Pak een komkommer uit de koelkast.
Hoe om donkere kringen onder de ogen te verminderen in slechts 15 minuten. Pak een komkommer uit de koelkast.
 1. 1
  Pak een komkommer uit de koelkast. Komkommer oliën zijn fantastisch voor je huid, en als het koud is, het werkt een traktatie voor je ogen verfrissen en te ontdoen van die lelijke kringen.
 2. 2
  Snij een paar stukjes. U hoeft niet te worden meer dan 1/4 "dik. Snij meer dan twee, omdat de plakjes neiging om warm te worden.
 3. 3
  Zet ze op je ogen, en wacht. Laat ze gewoon er voor 10-20 minuten, afhankelijk van uw huid, en na een tijdje zullen ze een stuk lichter zijn, zo niet verdwenen.

Andere methoden

Verhogen doorbloeding in je gezicht. Er zijn vele manieren voor het stimuleren van uw huid toon en strakheid, maar de sleutel tot het hebben van een leuke, mollige huid is om het goed geïrrigeerd, omdat dit vermindert de hoeveelheid giftige stoffen in het, en brengt zuurstof te hebben een algemeen betere huidkwaliteit. Om een ​​betere doorbloeding in je gezicht (dus drastisch verminderen van de donkere, slordig huid onder je ogen) te bereiken, kunt u:

 • Engage in cardiovasculaire activiteiten. Hardlopen, joggen, fietsen... Kies degene die u wenst! Vergeet niet, teamsporten zijn best om cardio leuk te houden! Dit zal ook het overtollige vet je kan hebben op je gezicht, het elimineren van de "ongelijke" delen ervan.
 • Baad uw huid dagelijks in warm water. Vul uw gootsteen en dompelen je gezicht in het water gedurende tenminste 20 seconden. Je zal beginnen om je neus en lippen te voelen, dit is wanneer het begint om effectief te zijn. Herhaal 5 keer. "Warm" moet net een tikkeltje warmer dan de warmste zou u comfortabel een douche nemen inch Dit zal dwingen uw huid te ontwikkelen, of opnieuw te ontwikkelen, uw gezicht haarvaten, gelijkmatig over je gezicht.

Tips

 • Deze techniek kan niet werken voor iedereen. Als je het probeert, en het werkt niet, wees niet bang om andere dingen te proberen, zoals koude lepels, of theezakjes.
 • Eet niet zo veel suiker. Suiker (inclusief brood en vetten) veroorzaakt donkerder kringen. Het is prima om fruit te eten, dat wel.
 • Vergeet niet om je gezicht te wassen, of, als je doet een masker die dag, na de komkommers. Dit zal de kleverige wegnemen, en helpt de duisternis vervagen.
 • Het is goed om een ​​hapje te nemen uit de plakjes eerste, zodat de plakjes komkommer eigenlijk niet gaan over je ogen, want de sappen altijd krijgen in hen en het doet pijn.

Waarschuwingen

 • Sluit je ogen niet openen met komkommers op de top. Sap krijgt in uw ogen, het is niet erg aardig.

Dingen die je nodig hebt

 • Komkommers
 • Theezakjes