Wkanl

Hoe maak je haar een man te snijden

Er zijn vele variaties op deze tip, maar voor degenen die niet de voorkeur aan de "bowl" knippen of scheren hem helemaal kaal, hier is een goede optie.

Stappen

Hoe maak je haar een man te snijden. Bevochtig het haar royaal voordat snijden en handdoek droog.
Hoe maak je haar een man te snijden. Bevochtig het haar royaal voordat snijden en handdoek droog.
 1. 1
  Bevochtig het haar royaal voordat snijden en handdoek droog.
 2. 2
  Kam het haar om eventuele klitten te verwijderen en om een idee van hoe en waar te snijden krijgen.
 3. 3
  Knip de achterkant van het hoofd eerst en krijgen dat mooie scherpe lijn met een kleine klipper. Gebruik ook rond de oren. Raadpleeg de man over hoe kort hij zou willen dat het is.
 4. 4
  Kam het haar naar voren en maak een denkbeeldige lijn in het midden van zijn hoofd, alsof het tussen zijn ogen scheiden van de rechterzijde van de linkerkant.
 5. 5
  Trek het haar in tussen je vingers waar je denkbeeldige lijn is, en op de gewenste lengte (meestal zo groot als je vinger tegen zijn hoofd).
 6. 6
  Na het snijden van uw gehele lijn, kam het haar weer naar voren en beginnen bij de zeer voorkant van het hoofd. Je moet het lengteverschil waar je gewoon knippen merken.
 7. 7
  Gebruik dat als uw gids, maak een andere "lijn" naar rechts of links van uw originele ene ofwel en beginnen opnieuw snijden zoals beschreven in de bovenstaande stappen.
 8. 8
  Kam een laatste keer na het hele hoofd is getrimd. Kijk over om ervoor te zorgen dat er geen vlekken werden gemist of te retoucheren alle gebieden een beetje meer.
 9. 9
  Congrats! U heeft zojuist uw eerste mannen cut gehaald!

Tips

 • Het is altijd het beste om je man te douchen na een cut, en voor het uitgaan, om al die kleine haartjes uit zijn nek, oren, enz. krijgen
 • De volgende keer wanneer je naar de salon, neem de tijd om te observeren, en misschien zelfs notities nemen, een kapper knippen van haar een man. Dit is de beste manier om te leren.
 • Krijg tips van je favoriete kapsel magazine.

Waarschuwingen

 • Maakt niet uit of dit je 1e keer of 100 keer knippen van haar, bent u gebonden aan jezelf vroeg of laat te snijden. Wees voorzichtig als waar uw vingers zijn in verhouding tot de schaar (kijk uit voor de oren van de persoon ook).

Dingen die je nodig hebt

 • Goede kwaliteit (scherp) scharen
 • Kam (boete en / of grove)
 • Clippers met bijlagen
 • Pleisters voor "knippen" ongevallen, voor het geval dat.