Wkanl

Hoe te moedigen je vrienden om meer contact met u op

Ooit als u degene bent het dragen van uw vriendschappen? U bent degene die belt, schrijft, e-mails,, teksten --- oef! Je vrienden moeten het initiatief nemen en contact met u eens in de zoveel tijd, hè? Hier is hoe dat te verwerken gevoel dat de last van het houden van contact met je vrienden is allemaal op je.

Stappen

Hoe te moedigen je vrienden om meer contact met u op. Begrijp dat alle vriendschappen moeten geven-en-nemen relaties.
Hoe te moedigen je vrienden om meer contact met u op. Begrijp dat alle vriendschappen moeten geven-en-nemen relaties.
 1. 1
  Begrijp dat alle vriendschappen moeten geven-en-nemen relaties. Soms betekent het geven en nemen is ongelijk verdeeld. Het is gewoon een feit van het leven, en als je wilt om relaties met vrienden die gewoon niet veel te geven in deze tijd hebben voortgezet, zal je nodig hebt om het te accepteren. Soms, het is echt alles over je - soms is het je geven 100%, terwijl ze geven 0%, terwijl de andere keer, het lijkt een beter evenwicht van de 50/50 zijn. Dat is het leven, en het is normaal.
 2. 2
  Laat weten dat je welkom alle contact met hen. Soms, vrienden uit de weg bellen - ze willen niet "bug u," of ze denken dat ze nodig hebben een "reden" om te bellen en inhalen, of om uit te reiken aan u. Door ervoor te zorgen dat uw stem is gastvrij, of dat je zo snel mogelijk reageren op e-mails, enz., zal u laten weten dat ze geen enkele reden om contact te maken nodig, ze kunnen bellen gewoon om te praten, en je zult blij te horen van hen.
 3. 3
  Gebruik humor om de situatie te verlichten als je het zegt. Gaan tot je vriend alsof je een jaloerse minnaar, schreeuwen tegen hem of haar, acteren allemaal depressief omdat u zich buitengesloten voelen, enz. zullen niet uw vriend sprong om vaker te bellen. Die het drama nodig heeft - het zal hem of haar run als de wind te maken? In plaats daarvan, van invloed op een soort van goofy accent of gebruik een andere methode van duidelijk grapje - niet worden opgemerkt over het, beledigen, nukkig, enz. Boven alles, weten wanneer te stoppen - maak snel een grapje: "Oh, Brandon, je nooit bellen, je nooit schrijven? - wat ben ik om te denken dat je niet van me houdt, dat is wat "! En dan lachen, zeggen: "Ik weet dat je zo druk - maar ik hou van je te horen, ik mis je." En zet het neer. Hou het niet gaan, gewoon laten gaan.

j

 1. 1
  Realiseer je dat je de "" vriend op een moment dat je vriend heeft ruimte nodig kan zijn. Als dit het geval is, de meest succesvolle en voor een vriend kan worden is een begrip. Als u herhaalde pogingen om je buddy te krijgen in contact te blijven, maar hij / zij dat niet doet, kan het zijn dat de druk en eisen van het leven wordt zwaarder wegen op je vriend dan op je. Terwijl je misschien veel tijd en besteedbaar geld hebt, kan je vriend financieel te worstelen, of onder de last van de klassen, etc. In plaats van je last met zijn of haar problemen, kan je vriend zich eenvoudig terugtrekken voor een tijdje, totdat de omstandigheden te verlichten. Wees gevoelig voor. Het kan een tijd voor u om een ​​kleine sonde ("Ik ben bezorgd over jou -. Je hebt leek te trekken voor een beetje Is er een probleem dat ik kon helpen met? ') Of om de onuitgesproken verzoek om afstand te respecteren. Gewoon open en vriendelijk, laat je vriend weten dat als hij / zij klaar is om contact te maken, zul je er zijn.
 2. 2
  Achteruit. Zodra je duidelijk dat je vriend niet gaat om uit te reiken of vertrouwen in u, maar lijkt gewoon minder in je vriendschap dan je bent, terug weg voor het moment. Laat uw vriend strijd door wat er gaande is in zijn of haar leven zonder intimidatie. Laat je vriendin weten dat je er bent en nog steeds de zorg voor hem of haar door het sturen van een e-mail elke week of twee, iets onschuldigs, of gewoon bellen en af ​​en toe een bericht achterlaat. Een tekst als "R u bezig? Call me? ' is prima. Maar als hij / zij niet antwoordt, laat het gaan - niet opvolgen. Of laat een bericht als "He, Jona, dit is Robin Ik ben gewoon bellen om gedag te zeggen -... We niet hadden gebabbeld in een tijdje en ik had een paar minuten vrij Ik hoopte alleen in te halen een beetje als je de kans krijgt later, bel me dan - anders, hoop goed, en wilde je even laten weten dat ik denk aan ya Chat alles met ya soon ".. Dit zijn niet-roofzuchtige, niet-bedreigende pogingen tot contact en hebben een oprechte boodschap die u geeft gehecht. Maar de voorzichtigheid hier is, als je eenmaal hebt een bericht gebeld en vertrokken, laat dat genoeg zijn.
 3. 3
  Accepteer de realiteit. Soms, distantieert zich van u is uw vriend manier om je te laten weten dat op dit moment, de vriendschap is gewoon geen prioriteit voor hem. Als het enorm belangrijk om te zeggen dat alle vriendschappen dagelijks, wekelijks, maandelijks, enz. worden gehandhaafd, dan is dit niet de vriend voor je. Veel vriendschappen natuurlijk drijven - dat wil zeggen dat, soms, je bent heel dicht bij deze persoon, en de andere keer, heb je geen contact. Veel vrienden van zeer langdurige hebben de ervaring van het vallen uit contact met elkaar al jaren op een moment gehad. Uiteindelijk, een vriend volgt de ander neer, reikt uit, en BANG! Het is alsof er geen tijd was verstreken - zij hun vriendschap te hervatten. Andere tijden, vrienden gewoon groeien weg, ontwikkelen andere belangen, en maak andere vrienden, en we contact met hen verliezen permanent. Het belangrijkste om te onthouden is dat, zodra iemand voor u belangrijk is, het is zeldzaam dat je gewoon zou stoppen met zorgen te maken over hem of haar. Maar het is essentieel dat je accepteert dat alle vriendschap is een twee-weg vrijwilliger situatie. Als men niet meer vrijwilligers, is er heel weinig de andere kan doen. Laat je vriend gaan, en schat wat goede herinneringen aan jullie vriendschap je hebt.

Tips

 • Hints wordt best voorzichtig gedaan.
 • Geef je vriend wat ruimte, zeker, maar ze niet helemaal in de steek. Zit met hen tijdens de lunch, drop een tekst, of nodig ze uit om een ​​sociale functie. Gewoon weten dat je dacht van hen zal zijn bemoedigend, zelfs als ze niet bij te wonen. Partijen zijn ook goed, want er is niet zo veel druk voor hem / haar om te hangen met enkel u, er zullen genoeg mensen rond te mengen met zijn.
 • Denk aan uw behoefte om meer contact te hebben, en vraag jezelf af of de reden dat je meer contact dan je vriend willen of nodig lijkt te kunnen zijn dat je gevoelens buiten vriendschap voor deze persoon. Als dat het geval is, moet u beslissen of u uw vriend te benaderen met je gevoelens.
 • Hebben een grote vriendenkring.
 • Altijd onthouden te glimlachen tijdens het praten.
 • Als u daling hints dat u wilt dat uw vriend het initiatief nemen vaker, probeer het te doen met een beetje humor en voorkomen dat het maken van een big deal van.
 • Wees voorzichtig bij het gebruik van humor om hints over contact te laten vallen. Als je te overtuigen in uw luchthartige aard, kan de ontvanger het verzoek niet van te profiteren.

Waarschuwingen

 • Staging boos of huilerig scènes dan hoe vaak je vriend contacten je alleen schrikken je vriend weg, en waarschijnlijk krijg je bestempeld als een stalker.