Wkanl

Hoe maak je een riem (voor jonge mannen) dragen

Het lijkt erop dat sommige jongens die er zijn geraakt hun tienerjaren en gewoon niet weet wat te doen met hun nieuwe lichaam, vooral als het gaat om kleding! Meisjes gaan door een veel meer voor de hand liggende verandering, terwijl bij jonge mannen, het is subtieler. Het lichaam van de adolescent jongen krijgt over het algemeen slanker, verliest zijn bochten, en wordt langer. Maar jongens niet altijd denken aan hun garderobe te veranderen als ze die jaren raken, vooral als hun ouders zijn erg relaxed. De waarheid is, als je kijkt naar de meeste oudere tieners en jonge mannen, worden ze dragen veiligheidsgordels - niet omdat ze willen per se, maar omdat ze moeten Male heupen werden niet gemaakt op te houden een paar zware jeans.. Denk aan het op deze manier - meisjes in de puberteit en ze dragen van bh's beginnen. Jongens puberteit, en ze moeten beginnen met het dragen riemen.

Nu, op de foto zie je de gesp is netjes geplaatst in het midden van de broek. Een andere manier om een ​​riem die vereist dat het vertrouwen en de goede looks te trekken uit te dragen, is door het dragen van de gordel gesp aan een kant. Het is echter een vereiste in het leger om "vormen de lijn" en dragen de gesp in lijn met de rand van het shirt en de broek - een ononderbroken lijn.

Stappen

Hoe maak je een riem (voor jonge mannen) dragen. Verkrijgen van een riem, als je er geen hebt.
Hoe maak je een riem (voor jonge mannen) dragen. Verkrijgen van een riem, als je er geen hebt.
 1. 1
  Verkrijgen van een riem, als je er geen hebt. Riemen zijn te verkrijgen op kleding of warenhuis. Op zoek naar vintage gaan? Probeer een tweedehands winkel.
 2. 2
  Als je alleen gaat om te beginnen met een riem, een krijgt die is veelzijdig en zal gaan met al je kleren. Dat betekent dat een simpel lederen band, zwart of donkerbruin, met een eenvoudige gesp. U kunt altijd kopen een andere band op de weg en je moet toch als je groeit.
 3. 3
  Hier krijg je een riem die past. Probeer een riem op rechts over je broek, of door de lussen als je kunt, met je shirt verscholen in (of niet, als je niet instoppen.) Een goede band past in het middelste gat, maar als je snel groeiende, een krijgt die in het laatste gat of in de buurt past. Het moet voelen strak - strak genoeg om je broek te houden, maar niet zo strak dat het voelt als een korset! Als je niet gewend bent aan het gevoel van het dragen van een gordel, zal je al snel aan wennen.
 4. 4
  Gevlochten of web riemen zijn een optie, omdat ze passen nauwkeuriger dan een riem met gaten, en zijn over het algemeen meer comfortabel, maar zijn enigszins uit de mode. Echter, een dun katoenen riem algemeen niet houd je broek omhoog en ook niet, en als je moet blijven aanhalen dat te doen, zal het niet comfortabel. Het materiaal in hen zal ook, uiteindelijk, word samengeklonterd, waarbij u te strak de band. Als je weg kan komen met een doek riem, ga ervoor, maar het zal niet goed op alles, maar jeans of korte broek te kijken.
 5. 5
  Geef de riem wat tijd in te breken in een nieuwe lederen riem is over het algemeen vrij stijf en zal zich ongemakkelijk voelen voor een dag of zo als het breekt inch Geef niet op het -. Geef het tijd te verzachten en te voldoen aan je taille.
 6. 6
  Draag het elke dag. Althans met een broek die riemlussen hebben. Leuk vinden of niet, mannen zijn over het algemeen verwacht dat zij een gordel te dragen, vooral wanneer op het werk of wanneer ze kleden mooier dan wanneer ze werden tot op de bank. In de wereld van het werk, worden mannen naar verwachting gordels dragen met zakelijke slijtage, met blue-collar werkkleding, en elke keer dat ze naar verwachting een verschijning te maken. Zelfs als je niet het gevoel dat je nodig hebt een riem om je broek te houden - het is nog steeds iets dat 'vervolmaakt de look "en zelfs als je shirt niet is verscholen in, zal een riem waarschijnlijk gunstig zijn - zeer weinig mannen wegkomen zonder te trekken hun broek omhoog op zijn minst een paar keer per dag! En meisjes, ik heb verteld, denk jongens kijken hot op een koele band.
 7. 7
  Afgewerkt.

Tips

 • Als je moet naar een particuliere school en maken ze je een dress code dragen, denk aan een combinatie die nog steeds je cool kunt maken, alhoewel je nog steeds om te kleden.
 • Niet dragen van een gordel als het gaat op zoek haveloze! Hier krijg je een nieuwe.
 • Als je niet van gordels, omdat je vindt ze oncomfortabel - Draag een t-shirt onder je gewone shirt, of plooi in uw reguliere overhemd - het zal niet zo ongemakkelijk op die manier. Ook een strakke riem op een strakke broek voegt tot ongemak.... buy broek die past of zijn een beetje los in de taille, en dan cinch up een riem op hen.
 • Trendy sparkle bezaaid riemen en wit bedrukte riemen zijn oke, maar in het algemeen, ze zien er soort van dwaze, behalve met de juiste kleding. Koop niet een en draag het de hele tijd.
 • Draag een riem met korte broek die lussen hebben, maar in het algemeen, moet je niet instoppen je shirt inch In deze dag en leeftijd, zijn jongens die hun shirts smullen shorts dacht te kijken "geeky." Als dat is jouw stijl, maar, ga je gang en je zult het af te trekken!
 • U zult trendy en er beter uitzien in het algemeen, als je het niet dragen dezelfde band elke dag.

Waarschuwingen

 • Als je het dragen van een gordel uitsluitend voor ziet (zoals met een overhemd en stropdas) en je niet echt de riem moeten houden je broek, draag het niet zo los dat hij zakt in de voorkant! Draag het goed en strak zoals je zou doen als je broek waren los - het zal er beter uitzien.
 • Niet in de gewoonte van het dragen van zestien objecten aan uw riem vallen! Een mes is prima als je een op het werk gebruiken. Maar mobiele telefoons en mp3-spelers zijn het best bewaard in een zak, of ergens anders.