Wkanl

Hoe om volume toe te voegen aan je haar

Wil je slap en futloos haar te vervangen door haar dat vol bounce en? Nou hier zijn een paar tips om je haar te stimuleren.

Stappen

Hoe om volume toe te voegen aan je haar. Verwijder het opbouwen!
Hoe om volume toe te voegen aan je haar. Verwijder het opbouwen!
 1. 1
  Verwijder het opbouwen! - Resten van shampoo, conditioner en een andere haarproducten die u gebruikt kan zich ophopen in je haar, waardoor het slap. Gebruik een zuiverende shampoo zoals Tresseme Vitamine C Deep Cleansing Shampoo aan al die smurrie te verwijderen en natuurlijk volume van uw haar te herstellen!
 2. 2
  Kies verstandig - Als u kiest voor een Volumizing shampoo kopen dan voorzichtig zijn bij de beslissing welke te proberen. Sommige volumizing producten vacht van uw haar om het dikker te maken, maar het volume is ongeveer tillen en stuiteren, en als het gecoat is zwaarder en moeilijker op te heffen zal zijn.
 3. 3
  Een knipbeurt - Als je haar is lang het zal zwaarder en moeilijker te tillen, dus voor directe volume laten knippen korter. Een ander ding dat je kunt doen is om lagen gesneden in het, hoe korter de lagen, hoe meer volume je zult bereiken.
 4. 4
  Investeren in een aantal grote klittenband of verwarmde rollen. Wikkel ze rond bepaalde delen van je haar voor een paar minuten om extra volume te krijgen. Hoe groter de rollen hoe meer volume je krijgt.
 5. 5
  Föhn het haar - Krijg een vrij grote ronde borstel en borstel delen van het haar naar boven uit je roots, streeft de föhn op de haarborstel. Een snelle uitbarsting van koele lucht zal uw stijl set.
 6. 6
  Koop wat volumizing haar mousse en breng wat (niet te veel anders krijg je teveel product bouwen) naar je wortels voordat föhnen. Vervolgens föhnen je haar in de tegenovergestelde manier waarop u het wilt liggen en je super volume hebben!
 7. 7
  Kleur - Kleur je haar eigenlijk geeft volume aan je haar als het veroorzaakt de haarlokken te zwellen. Maar wees gewaarschuwd dat het kleuren van je haar te vaak kan schade veroorzaken. Ook het toevoegen van highlights of lowlights stoppen met je haar van het zijn monochromatische, die kan maken haren lijken vlakker. Kies kleuren die je haarkleur zal vlakker en de kleur afmetingen zal de illusie van lift en beweging te creëren.
 8. 8
  Curl - Krullend haar lijkt meestal meer volumized dan steil haar, dus investeren in een aantal krultangen, (of u kunt gebruik maken van strijkijzers als je weet hoe), en krul je haar, zorg ervoor dat je krullen de wortels te leven daar eveneens toe te voegen.
 9. 9
  Terug kam / tease - Een snelle en gemakkelijke manier van het toevoegen van volume. Het is niet moeilijk te kammen back of plagen je haar. Zolang je haarlak en een goede kam, zal het wel goed.

Tips

 • Vergeet niet dat de sleutel tot volumized haar is om te voorkomen dat de opbouw van de producten. Dus er is geen enkel punt verstikking je haar in elke volumizing product kunt vinden, zal het niet werken!