Wkanl

Hoe om te kijken ouder

Heeft iedereen zegt dat je jonger dan je werkelijk bent? Bent u vaak gevraagd om uw ID laten zien om uw leeftijd te bewijzen? Voor sommige mensen is dit een zegen. Maar voor andere mensen, het is een enorme pijn. Om er ouder uitzien, probeer dan de volgende technieken.

Stappen

Hoe om te kijken ouder. Het verbeteren van je houding.
Hoe om te kijken ouder. Het verbeteren van je houding.
 1. 1
  Heb vertrouwen in jezelf. Niets communiceert volwassenheid als vertrouwen. Zelfs als je fysieke verschijning, unieke persoonlijkheid, of sociale vaardigheden zijn niet wat je zou willen dat ze waren, dat niet hoeft te stoppen met u van zelfvertrouwen op te bouwen.
 2. 2
  Het verbeteren van je houding. Slungelig zal niet brengen de looptijd die u wenst. Houd je hoofd omhoog en strek je rug. Gebruik lichaamstaal om volwassenheid te communiceren.
 3. 3
  Ontwikkelen van sociale vaardigheden. Praat niet te hard, toon uw omgangsvormen, attent te zijn, praat meer over andere mensen dan jezelf, en weten wanneer te laten zwijgen het woord doen.
  • Luister aandachtig naar wat anderen zeggen. Weinig dingen tonen volwassenheid evenals een wezen een goede luisteraar. Wees een goede prater die is geïnteresseerd in wat mensen zeggen, probeer af en toe commentaar toe te voegen als je denkt ze zinvol.
  • Het verbeteren van je woordenschat. Lees veel om wat nieuwe woorden te leren en proberen ze op te nemen in uw alledaagse taal. Gebruik goede grammatica (geen jargon) en niet vloeken.
 4. 4
  Tred te houden met de actualiteit. Het kan indruk maken op anderen, dat u zich bewust bent van de wereldpolitiek en zijn in staat blijven de huidige.
 5. 5
  Handelen volwassen. Als u over de plaats, en hyper en peppy alle van de tijd, zal je lijkt kinderachtig, ongeacht wat je draagt.
  • Kies een volwassen rolmodel te emuleren. Kies een acteur, muzikant, of andere publieke figuur die is uw leeftijd of een paar jaar ouder dat projecten een verfijnd beeld. De manier waarop hij of zij kleedt, spreekt, wandelingen, en acts kunnen helpen te begrijpen hoe een volwassen persoon handelt.
 6. 6
  De juiste kleding. Helaas, mensen maken snelle oordelen over wie je bent op basis van wat je draagt. Gebruik dit in uw voordeel en draag mooie kleren die niet je kijkt je leeftijd.
  • Blijf op de hoogte van trends die uw leeftijd of de leeftijd u wilt kijken passen.
  • Blijf uit de buurt van baby-pastels zoals bubblegum roze, licht blauw, zeegroen, enz.
  • Leer hoe je Accessorize je outfits.
  • Vrouwen moeten leren hoe te lopen op hakken.
  • Mannen moeten baseball caps en baggy jeans te voorkomen.
 7. 7
  Bruidegom jezelf om ouder dan je bent. Het gooien op een aantal volwassen kleding zal niet gaan heel ver als je gezicht en / of lichaam nog jong uitzien.
  • Als je een vrouw bent, dan-plukken je wenkbrauwen. Sinds wenkbrauwen dun met leeftijd, over-plukken je wenkbrauwen kan je er ouder.
  • Jongens moeten experimenteren met gezichtshaar. Mannen die het kan groeien in dik kijken ouder met wat gezichtshaar, maar als de jouwe is piekerig, blijven gladgeschoren.
  • Hier krijg je een kort kapsel. Shaggy-koppige jongens eruit eeuwige tieners en moet een serieuze trim. Lange-locked meisjes zien er erg jeugdig (dat is waarom vrouwelijke beroemdheden hebben de neiging om te groeien van hun haar of gebruik extensions), dus misschien wil je om te kiezen voor een meer volwassen bob.
  • Als je een meisje bent, make-up dragen. Het dragen van zware make-up kan je er een oudere tiener of jonge twintiger, als je gaat voor iets meer volwassen, kiezen voor een meer natuurlijke look. Ga niet met blote ogen gezien, echter, zoals dit jaar kan nemen van je leeftijd.
  • Vermijd juveniele trimtechnieken zoals het toepassen van sparkly nagellak of dik, goopy lipgloss.