Wkanl

Hoe te behandelen scheermes branden

Niets neemt de sexy uit zijn gladgeschoren heel graag doorbreken in vurige rode bultjes. Voor de behandeling van scheermes branden, volgt u deze stappen. Sinds een ounce van preventie is de moeite waard een pond genezen, zult u ook advies vinden voor het vermijden van toekomstige scheren.

Stappen

Hoe te behandelen scheermes branden. Solliciteer aloë-vera gel.
Hoe te behandelen scheermes branden. Solliciteer aloë-vera gel.

Behandel scheermes branden

 1. 1
  Solliciteer aloë-vera gel. De aloë vera zorgt voor bescherming van het milieu en heeft pijnstillende eigenschappen die verminderen zwelling, kalmeren de irritatie, en vormen een barrière die de huid beschermt tegen infecties en bevordert de genezing.
 2. 2
  Toepassing lotion bevat glycolzuur. In gecontroleerde studies, heeft dit een vermindering met 60% van letsels veroorzaakt en zelfs konden de deelnemers blijven dagelijks scheren met minimale irritatie.
 3. 3
  Toepassing lotion met salicylzuur. Hoewel het meer algemeen gezien als een anti-acne behandeling, is het ook aangetoond dat de behandeling van scheermes branden.
 4. 4
  Vermijd producten die alcohol bevatten. Alcohol droogt de huid en verder klompen poriën.
 5. 5
  Solliciteer koele water of een pak ijs. Dit kan kalmeren het gebied van het verminderen van ontstekingen.
 6. 6
  Vermijd scheren dat gebied voor een tijdje. De meest zekere manier om te scheren overwinnen is om het haar te laten groeien. Terwijl je dit doet, houdt de huid schoon en afgebladderde de poriën te verstoppen en verder stimuleren van ingegroeide haartjes te voorkomen.
 7. 7
  Vraag uw dermatoloog over yttrium-aluminium-granaat laserbehandeling. Als dit is een ernstig probleem, kunt u om strengere maatregelen te nemen. Gecontroleerde studies hebben aangetoond dat laserbehandelingen bultjes aanzienlijk kan verminderen maanden.

Voorkomen dat toekomstige scheren

 1. 1
  Gebruik een hoge kwaliteit scheermessen die zijn aangepast voor uw specifieke situatie. De genderspecifieke daarvan zijn echt leuk, maar zorg ervoor dat ze zijn betaalbaar genoeg om de teruggooi te maken na een paar gebruikt.
 2. 2
  Open je poriën met warm water. Als de huid wordt verzacht door de warmte en / of stoom, het zal je resultaten veel beter te maken. Spoelen met warm water is ook een aanrader.
 3. 3
  Gebruik altijd scheerschuim, lotion of gel. Dit vermindert de ontsteking Door het gebied gesmeerd. Idealiter zou je willen een das-soort borsteltje gebruiken om de crème voldoende toepassen.
  • Laat het scheerschuim op minstens 1 minuut voor het scheren. Dit maakt het mogelijk om zijn werk te doen.
 4. 4
  Gebruik de juiste scheren technieken. Druk niet op de scheermes in uw huid wanneer u scheren; gewicht van de snede moet genoeg druk om dan het haar. Bovendien scheren de richting van het haar. Hoewel het scheren niet zo dicht, dit aanzienlijk verminderen irritatie - vooral omdat een te scheren wat stimuleert ingegroeide haren in de eerste plaats.

Tips

 • Vergeet niet - hoe meer tijd je moet gaan over hetzelfde gebied, hoe meer kans je hebt om te scheermes branden.
 • Toepassing lotion 30 minuten na het beëindigen van uw douche. Dit zal zorgen voor je poriën te sluiten en zal helpen minimaliseren irritatie.
 • Hydro-cortisone crème kan ook helpen met de roodheid en ongemak. U kunt ook proberen met behulp van koud water op een washandje om het ongemak te verzachten.
 • Neem altijd de tijd bij het scheren.
 • Als u onvast in de douche tijdens het scheren, scheren plaats in het bad.

Waarschuwingen

 • Laserbehandelingen kan duur zijn. Weeg uw opties met uw dermatoloog en eerst proberen goedkopere methoden.