Wkanl

Hoe weet ik of hij echt in je

Hebben een oogje op een geweldige vent, maar je bent niet zeker of hij voelt op dezelfde manier? Hier is hoe het te achterhalen op een subtiele manier.

Stappen

Hoe weet ik of hij echt in je. Let op zijn lichaamstaal.
Hoe weet ik of hij echt in je. Let op zijn lichaamstaal.
 1. 1
  Let op zijn lichaamstaal. Jongens zijn niet altijd "out there" over wie ze willen, maar in plaats daarvan tonen subtiele hints. Kijk uit voor deze tekenen:
  • Hij draait zijn heupen naar u, zelfs als hij tegenover de andere richting.
  • Hij zal naar je kijken, glimlach, en kijk terug naar beneden.
  • Als hij vangt u op zoek naar hem, zal hij lachen.
  • Hij zet nooit zijn handen in zijn zakken of kruist zijn armen, terwijl je te praten.
 2. 2
  Besteed aandacht aan hoe hij tegen je praat. Als een jongen belt u door uw bijnaam, komt met een nieuwe bijnaam voor u, of verwijst u door een koosnaampje, is dit een groot bord.
  • Let ook op voor hem zeggen uw naam vaker dan hij absoluut nodig heeft om.
 3. 3
  Merken wanneer hij gaat uit van zijn manier. Als hij neemt een langere route naar de klas gewoon te wandelen langs je, of als hij biedt om u te lopen naar een klasse die is nergens in de buurt van zijn volgende, waarschijnlijk wil hij je.
 4. 4
  Testen hoe lang het duurt hem om met je te praten. Als je weet dat hij in dezelfde kamer met andere mensen, alsof je niet merkt dat hij er is. Zien hoe lang het duurt hem om u ter plaatse en hoe lang het duurt hem om langs te komen en gedag zeggen. Minder dan een paar minuten betekent dat hij waarschijnlijk geïnteresseerd.
 5. 5
  Zien of hij zet neer andere jongens. Wanneer je hoort hem iets negatiefs over een jongen zeggen, betekent dit dat hij ziet deze man als een bedreiging - vooral als het een andere kerel die je goed kent. Hij duidelijk wil dat je alleen aandacht besteden aan hem, niet iemand anders.
 6. 6
  Merkt als hij behandelt je anders dan zijn vrienden. Hoe groter het verschil, hoe groter uw voordeel. Zo zou hij burp of zweren in de voorkant van zijn vrienden, maar probeer echt moeilijk om niet om die dingen te doen om je heen. Als hij probeert te zijn op zijn beste gedrag, zou hij net als u.

Tips

 • Nooit worden voor hem betekenen. Hij denkt misschien dat je hem niet mag.
 • Probeer niet en doen alsof je niet van hem, of hij zal denken dat je dat niet doet.
 • Heb je vriendschap niet verpesten in het proces van hem afkeerden.
 • Probeer niet om hem jaloers te maken.
 • Als je hem vraagt ​​of hij je leuk vindt, of als er een vriend doet, en hij zegt nee, maar dat betekent niet dat hij niet zoals jij. Het kan alleen maar betekenen dat hij verlegen is of wil het geheim te houden. Soms jongens als het hebben van een mysterieuze relatie.
 • Soms is de beste om te doen is om te vragen, en gewoon up-front.