Wkanl

Hoe om uitgaande buiten school worden

Voor sommige mensen, het is makkelijk om uitgaande binnen de context van de school, maar het wordt moeilijker als het gaat om sociale evenementen buiten de school. Dit artikel richt zich op hoe je die overgang kan verlichten.

Ben je ooit naar een verjaardagsfeestje en je verveeld met niemand om mee te praten, maar iedereen was het hebben van een grote tijd? Ben je ooit met vrienden bij een sleepover en kon niet wachten tot de volgende ochtend te vertrekken? Voel je jezelf dichtslibt en uit de lus als je opknoping met je vrienden? Hopelijk zal dit Google helpen om meer sociaal en extravert en minder schuw geworden!

Stappen

Hoe om uitgaande buiten school worden. Mensen te leren kennen!
Hoe om uitgaande buiten school worden. Mensen te leren kennen!
 1. 1
  Een heleboel keer [niet de hele tijd al] mensen zijn verlegen, omdat ze geen vertrouwen in zichzelf te vertrouwen. Dus wat je moet doen is de praktijk. Praktijk praten (lees hardop, praten in een voice recorder, enz). Wennen aan het praten in het algemeen maakt het makkelijk voor u om te praten met mensen die je niet per se weten (net als mensen die je kunt ontmoeten op een feestje). En een heleboel keer, als je uit bent met je vrienden je doet gekke dingen, zoals zingen, dansen, het nemen van foto's, enz. En als je niet vertrouwd bent met jezelf, kan deze dingen te doen in het openbaar ertoe leiden dat u om gewoon te zitten en kijken. Dus terwijl je alleen bent in je kamer, het beoefenen van een aantal van uw dance moves zodat je niet uiteindelijk uitzien als een dwaas! Zing in je spiegel of in de auto! En foto's uiteraard rekening met verschillende 'gezichten' en poses. Deze dingen doen op uw eigen, dus in de voorkant van je vrienden ben je meer vertrouwen in jezelf!
 2. 2
  Mensen te leren kennen! Het helpt als je naar iemand men weten op een eerste. Dus als je nieuwe vrienden maken ze e-mailen of bel ze, en ze leren kennen [niet alleen als klasgenoten]! Als u mensen te leren kennen, dan wanneer je iets van plan bent je weet wat voor soort activiteiten te plannen, zodat iedereen zal plezier hebben en het zal niet onhandig.
 3. 3
  Als je het gevoel alsof je nog steeds niet volledig mee, dan proberen om te wennen aan een aantal dingen. Als je niet van rap muziek, niet klagen over het op een feestje! Leren om dingen te tolereren. Als je niet van winkelen bij een bepaalde winkel, niet zeuren als je vrienden wilt gaan daar, gewoon tolereren. En geven dingen een kans, niet alleen haat een trend, type, enz. "gewoon omdat." Wees niet nep en compromissen wie je bent, maar geef dingen een kans!

Tips

 • Maak je geen zorgen over het kijken goofy, is iedereen op zoek net zo belachelijk, dus er is geen reden zich zorgen te maken over wat anderen denken als ze het doen ook!
 • Wees niet bang om eruit te komen en iets te doen! Gewoon doen en veel plezier ermee.
 • Proberen om tijd met je vrienden, niet alleen opknoping uit ONCE. Hoe meer tijd je met hen doorbrengen, hoe comfortabeler je zult allebei!
 • Praat met mensen!
 • Niet schelen wat mensen denken, ja je hebt dit al een miljoen keer gehoord, maar het is waar. De meeste van de tijd die mensen hebben de neiging om niet te zijn daar omdat ze bang zijn om beoordeeld goed nieuws flits je gaat toch wordt geoordeeld dus gewoon er even uit!
 • Glimlachend trekt altijd mensen in!

Waarschuwingen

 • Dit kan niet altijd werken.
 • U kunt zich ongemakkelijk voelen praten met bepaalde mensen. Praat met hen hoe dan ook, tenzij je een slechte geschiedenis met hen hebben gehad en het brengt je fysieke welzijn in gevaar. Maar, moet je altijd vergeven en vergeten, ongeacht wie het is.
 • Niet vast te zitten richting mensen!