Wkanl

Hoe maak je een romantische massage geven

Romantische massages zijn meer intiem en sensueel dan het gemiddelde massage en kan echt het toneel voor een bijzondere, ontspannen en totaal paar gerichte tijd samen. Sfeer is erg belangrijk bij het opzetten van een romantische massage, zoals het hebben van enige basiskennis van massage en een bereidheid om te experimenteren. Verbeter uw liefdevolle relatie door middel van aanraking met de suggesties hier, mits beurt een regelmatige wrijven-down in een romantische massage.

Stappen

Hoe maak je een romantische massage geven. Leg een handdoek op het bed.
Hoe maak je een romantische massage geven. Leg een handdoek op het bed.
 1. 1
  Stel de scène. Zorg ervoor dat de kamer is schoon, netjes en is gastvrij. Maak het bed, sloot de gordijnen mocht dat nodig zijn en verwijder eventuele afleidingen zoals elektronische apparaten, stapels papieren, of uw telefoon.
 2. 2
  Leg een handdoek op het bed. Als alternatief, als je een groot vloeroppervlak, overweeg dan het leggen van de handdoek op de vloer. De gekozen oppervlak moet stevig maar comfortabel.
  • Zorg ervoor dat het niet een armoedige oude handdoek, kies een badlaken dat is groot, zacht en pluizig. Het gevoel moet perfect zijn voor comfort en voor romantiek.
  • Als je gekleurde handdoeken, kunnen deze worden zelfs beter dan gewoon wit. Kleur keuze zal afhangen van de indruk die je zoekt om te maken en als je op zoek bent naar een bijpassende thema te maken, dan kleuren zijn waarschijnlijk ideaal.
  • Hebben extra handdoeken of een deksel klaar om over je partner te houden tijdens de massage. Tenzij het warm genoeg is om te vertrekken lichaam van je partner ontdekt, een beetje dekking voor warmte op de delen van het lichaam niet wordt gemasseerd wordt meestal gewaardeerd.
 3. 3
  Zorg ervoor dat de temperatuur in de kamer is comfortabel. Je wilt niet dat een van jullie te rillen in de kou en die de massage was over! U wilt dat uw massage partner te zijn super comfortabel en diep ontspannen, en hetzelfde geldt ook voor jou!
 4. 4
  Kies de muziek die je speelt. Kies muziek die sexy en rustgevende voelt als je er naar luistert. De muziek zal een groot deel van het instellen van de stemming voor romantiek, dus iets te schokkend, luid of energiek voorkomen. Opzetten van de muziek in een out-of-weg hoek en hebben het voorzichtig spelen de hele massage.
  • Ervoor zorgen dat er genoeg muziek die je niet zal moeten opstaan ​​en veranderen tijdens de massage.
 5. 5
  Zet kaarsen voor sfeer. Een romantische massage is nooit compleet zonder een kamer vol met kaarsen. Strategisch plaats zoveel kaarsen als mogelijk in de kamer om een ​​verleidelijke glans te creëren. Kies gekleurde of geparfumeerde kaarsen voor een maximaal effect.
  • Theelichtjes maken van een goede keuze als ze in een container en je hebt minder zorgen over de wax druppelen.
  • U kunt ervoor kiezen om reukloos kaarsen te gebruiken en hebben een elektrische oliebrander op evenals de kaarsen.
  • Altijd zijn in opkomst als kaarsen zijn aangestoken. Ook, denk vooruit naar waar u en uw partner kunnen betreden, zitten, rollen, of wat dan ook en houdt kaarsen uit de buurt van overal dat je eventueel zou kunnen eindigen.
  • Als je niet van kaarsen, kunt u zelfs hangen kerstverlichting in de kamer om hetzelfde lichtgevende effect te geven.
 6. 6
  Kies een geparfumeerde olie te wrijven en masseren diep in op de spieren van je partner.
  • Kies een massage olie die de energie of sfeer die u wilt creëren weerspiegelt. Lees over de verschillende olie geuren en eigenschappen om meer te leren over hun effecten. Hebben altijd meer dan genoeg massage olie, hoe meer je hebt, hoe meer sensuele het massage-ervaring.
  • De meeste essentiële oliën worden verdund in een "carrier olie" alvorens op de huid. Geschikte oliën omvatten zoete amandelolie, olijfolie, opgewarmd kokosolie, rozenbottel olie, druivenpitolie, avocado-olie, jojoba-olie, enz.
  • Giet nooit massage olie direct op het lichaam van de persoon, het zal een koude schok veroorzaken. Giet het in je handen eerst, met een beroep op uw eigen lichaamswarmte te warmen.
  • Oliën vaak gebruikt voor romantische massages zijn:
   • Lavendelolie - voor ontspanning
   • Ylang ylang olie - een vermeende lustopwekkende
   • Patchouli olie - aards, muskus, helpt aandacht
   • Jasmijn olie - een andere vermeende lustopwekkende
   • Sandelhoutolie - voor een betere libido
   • Kardemom olie - verhoogt intimiteit
   • Jeneverbes olie - bevordert zelfverzekerdheid
   • Gember olie - kruidig ​​en heet, net als uw romantiek
   • Rozenolie - voor romantiek.
 7. 7
  Bereid jezelf. Ervoor te zorgen dat uw nagels zijn kort en verwijder alle sieraden voorafgaand aan de massage. Draag comfortabele kleding en als je haar is lang, bind het terug uit de weg. Was uw handen voor en na de massage. Ook, neem zorg om je handen te warmen voordat ze op het lichaam van je partner.
  • Zoals de masseur, volledig voorafgaand worden versoepeld om het geven van de massage. Het vereist uw volledige aandacht, aandacht en zorg, een gespannen masseur of masseuse is niet van plan om een ​​romantische sfeer te bevorderen! Neem wat diepe ademt en zitten en te ontspannen aan uw geest helder voordat u begint.
  • Wie is het ontvangen van de massage moet vermijden dat een zware maaltijd 2 uur voor de romantische massage, het is ook best om alcohol 6 uur te vermijden voor en na de massage.
  • Het is vaak een goed idee om massage technieken proberen op jezelf voordat u ze op uw partner. Op die manier zult u weten hoe de techniek voelt, als het comfortabel of niet en je kunt geschikte aanpassingen te maken bij het masseren van je partner.
  • Houd in gedachten je eigen houding tijdens de massage. Het zal niet romantisch te verblijven als je verlamd van de pijn van een slechte houding of een ongemakkelijke positie.
  • Als u van plan op jullie beiden naakt voor de massage, ervoor zorgen dat de kamer warm genoeg is, of dat u de romantische vonken veinzen in een vlaag van rillen riskeren.
 8. 8
  Gebruik massage technieken die zal zorgen voor de romantische massage slaagt in het ontspannen van je partner en helpt je zowel intiem verbinden. Terwijl je kan - en moet - lezen over verschillende massagetechnieken, niet worden tegengehouden door te proberen om ze te perfectioneren. Het is nuttiger om te vertrouwen op de natuurlijke, helende en troostende kracht van je handen en volg je intuïtie over wat het beste voelt dan maximaal worden opgehangen aan het gebruik van de exacte juiste slagen.
  • Begin met het opwarmen van de olie in je handen, dan verspreidt het over de huid te masseren met vloeiende bewegingen om de olie te verspreiden voor een paar minuten voor het masseren. Dit is zowel sensueel en belangrijk voor het creëren van een geschikte massage oppervlak, dus meer dan het niet overslaan.
  • Gebruik lange lome slagen om knopen te werken en te helpen de spieren te ontspannen. Stel je voor het krijgen van de bewegingen om samen te vloeien. Vermijd zware neerwaartse druk op benige gebieden of organen, met name de wervelkolom, ribben, knieën, ellebogen, buik of nieren.
  • Bepaal waar je zal beginnen. Dit is in principe aan jou en je partner, maar een traditionele benadering is om te beginnen met de rug, billen en de achterkant van de benen, dan werken aan de voeten, voorzijde van de benen en de voortgang van het lichaam. Werk af met het gezicht en hoofd.
  • Altijd een deel van het lichaam helemaal af voordat u naar de volgende.
  • Probeer niet te praten. Hou het rustig is onderdeel van de ontspannende, sensuele sfeer je gericht te creëren.
 9. 9
  Wanneer u klaar bent met uw romantische massage, completeren de avond met een romantisch bubbelbad voor twee. Wat je doet nadat dit is geheel aan u beiden!
  • Merk op dat sommige mensen liever het bad voor de massage. Of, zou u graag een hebben voor en na - wat vaart je boot!

Sensuous vlekken

Terwijl al het lichaam kan reageren op sensuele massage, voor een romantische massage zijn er enkele plekken in het bijzonder dat de aandacht waard zijn.

 1. 1
  Overweeg zittend op de billen van je partner wanneer masseren zijn of haar rug en nek gebieden. Dit verhoogt de intimiteit, vooral als je beiden naakt (maar dat is volledig optioneel).
  • Gebruik je knieën op het bed om te voorkomen dat te veel gewicht op je partner.
 2. 2
  Verlichten nek en schouder stress. Zeer gevoelig voor de spanning, de schouders en de nek neiging om knoop snel. Het kan een geweldige plek om een ​​romantische massage te beginnen, zodat de spanning van je partner wordt versoepeld vanaf het begin, waardoor hem of haar om echt te genieten van de rest van de massage-ervaring. Wees voorzichtig met betrekking tot hoeveel druk u toepast op dit gebied; gebruiken zachte, ronddraaiende bewegingen met uw duimen en slechts langzaam toenemen druk.
  • Kleine karate chops kan helpen om de druk rond de schouderbladen. Echter, alleen doen als je partner het niet erg, want sommigen is het te pijnlijk op hun gevoelige huid.
 3. 3
  Nip aan de wervels. De wervelkolom is een heerlijk sensuele omgeving en u kunt het gevoel van ontspanning verhogen door langzaam opwerken van de wervelkolom, te beginnen met grote sweeps uit de billen eerst, vervolgens op elke wervel met uw duimen.
 4. 4
  Kneed de billen. Er is genoeg vlees hier en aanraken aandacht kunnen zowel ontspannend en intiem. Gebruik je handpalmen naar het vlees kneden - dit is een gebied waar je niet hoeft te worden zo bezorgd over een lichte aanraking, omdat het vlees zal elke kneden druk bufferen.
  • Het heiligbeen, het kleine gedeelte net boven de billen, is zeer gevoelig. Niet verwaarlozen, maar wel heel zacht.
 5. 5
  Zorg ervoor dat de diep erogene innerlijke dij gebied masseren. Wees voorzichtig als dit gebied is heel gevoelig.

Tips

 • De beste vervoerder oliën voor het gezicht zijn perzik kernel, abrikozen, zoete amandel, avocado, teunisbloem en jojoba. Vergeet niet dat de gezichtshuid is gevoeliger dan de rest van je huid, want het is meer blootgesteld aan de elementen. In het bijzonder moet de huid rond de ogen regio worden behandeld met grote delicatesse - het is niet aan te raden om dit gebied te masseren helemaal.
 • Terwijl het delen van de rollen van de masseur en de ontvanger kan een mooie manier om aandacht te tonen voor elkaar te zijn, doe in gedachten houden dat de eerste ontvanger vaak zo zal worden versoepeld en uitgevoerd door de massage gekoeld dat verwacht een massage meteen van je partner kan zijn te veel gevraagd en risico's ongedaan al het plezier dat je hem of haar hebt gegeven. Overwegen om de beurt op verschillende gelegenheden plaats.
 • Om essentiële olie te verdunnen, gebruikt u de volgende verhouding: 1/2 tsp/2ml van de vervoerder olie tot 1 druppel essentiële olie.
 • De enige essentiële oliën die direct op de huid worden toegepast zijn lavendelolie en tea tree olie. Echter, zelfs deze worden toegevoegd aan een vervoerder olie voor massage doeleinden basisolie steeds goedkoper, verspreidt het essentiële oliebron en verder dan etherische oliën gaat. Alle andere essentiële oliën moet worden verdund eerste in een vervoerder olie.
 • Vraag je partner voordat u aanneemt dat borst-of genitale masseren is een passend onderdeel van uw romantische massage. Het masseren van deze zones kan heel erotisch, maar kan ook veranderen de stemming snel van de ene van ontspanning op een van andere verwachtingen.
 • Accessoires zijn een andere mogelijkheid voor een romantische massage, zoals massage kogels of rollen of andere geschikte massage gereedschappen. Echter, het is vaak het meest sensuele te vertrouwen op je handen.
 • Als masseren een zwangere partner, controleren of de gebruikte olie is geschikt - vele essentiële oliën zijn niet geschikt. Gebruik ook alleen lichte beroertes en druk op de zwangere persoon en nooit direct massage op de buik tijdens de eerste vier maanden van de zwangerschap.

Waarschuwingen

 • Stop onmiddellijk als uw partner uitroept van de pijn of zegt iets pijn doet. Laat de actie die pijn veroorzaakt niet herhalen. En te letten - zelfs wincing is een teken van pijn.
 • Niet masseren ieder die lijdt aan kanker, epilepsie, hart-of problemen met de bloedsomloop, trombose, astma, ernstige ademhalingsproblemen, ernstige rugpijn, zwakheid, of een besmettelijke ziekte, tenzij de arts van de persoon het goed heeft gegeven.
 • Altijd vragen over mogelijke allergieën van uw partner met betrekking tot massage oliën. Laat hem of haar weten de ingrediënten om eventuele problemen te voorkomen. U kunt voorafgaand aan de massage evenement goed te vragen, om te voorkomen dat bederven de sfeer met klinische-achtige ondervraging!
 • Controleer alle contra-indicaties. Massage is ofwel niet geschikt of moet zorgvuldig worden aangepast in de volgende gevallen: zwangerschap, spataderen, koorts, besmettelijke huidziekten, littekens of recente operatie. Vermijd verspreiding van infectieziekten door middel van massage, druk spataderen die mogelijk zou kunnen losmaken van een stolsel of masseren dan chirurgie bezuinigingen.
 • Gebruik geen babyolie, het niet goed absorberen en is een bijproduct van de petrochemische industrie, dat is bijna niet romantisch.
 • Laat brandende kaarsen onbeheerd achter. Wees altijd voorzichtig over waar u plaatst kaarsen - nooit plaats ze in de buurt van opknoping gordijnen of stoffen, in de buurt van papier of andere brandbare materialen.

Dingen die je nodig hebt

 • Handdoek, kussens tot comfortabele massage oppervlak te creëren
 • Handdoeken te dekken (of een andere warme covers)
 • Verwarming of andere warmtebronnen (indien nodig)
 • Kaarsen en lucifers
 • Muziek en player
 • Elektrische oliebrander
 • Essentiële oliën naar keuze (zie hierboven)
 • Vervoerder olie
 • Accessoires voor massage
 • Badoliën (optioneel, maar een mooie afwerking)