Wkanl

Hoe maak je vriendje hou van je meer

Vraag je je af of je vriendje is weg vallen van je? Of heb je het gevoel dat hij is gewoon niet zo geïnteresseerd in je als toen je voor het eerst ontmoet? Of misschien wil je gewoon de beste vriendin die je kunt zijn. Hier zijn een aantal stappen te nemen om uw vriendje van je houden meer.

Stappen

Hoe maak je vriendje hou van je meer. Zoek een balans in je relatie.
Hoe maak je vriendje hou van je meer. Zoek een balans in je relatie.

Deel een: gebouw liefde door middel van acties

 1. 1
  Zoek een balans in je relatie. Relaties zijn allemaal over het vinden van balans. Saldo zal helpen verblijf in liefde met elkaar, en moet je vriendje te houden van het gevoel verstikt, een veel voorkomende klacht van de jongens. Richten op het vinden van een evenwicht tussen de volgende drie ideeën:
  • Routine en spontaniteit. Vergeet niet om een ​​leuke routine te maken van een aantal van de dingen die jij en je vriendje graag doen, maar vergeet niet om deze schakelaar omhoog. Vrijdag films zijn geweldig, maar zo gaat monster truck ras, zelfs als het onderbreekt je normale routine.
  • Liefde en lust Liefde>. Liefde is onbaatzuchtig, tijdloos, en vergevingsgezind. Lust is egoïstisch, kort, en meedogenloos. In een relatie, vergeet niet om te geven, zelfs als u neemt. Dingen doen die je verlangens te bevredigen, maar zorg ervoor dat de wensen van de andere persoon wordt voldaan, ook.
  • Spreken en luisteren Spreken>. Neem de tijd zo veel om te luisteren naar je vriendje als je praat tegen hem. Hij moet mogelijk worden onderwezen dingen van tijd tot tijd, maar hij weet waarschijnlijk genoeg dat hij je ook kan leren,. Denk aan het gezegde: "De dwaze man spreekt, de wijze man luistert."
 2. 2
  Zorg ervoor dat je vriendje heeft tijd voor zichzelf. Jongens zijn van nature onafhankelijk, dus geef hem wat ruimte door niet altijd het zijn op zijn rug over dingen. Niemand vindt het leuk om voortdurend worden bekeken of zweefde over. Ga naar buiten met een aantal vriendinnen, terwijl hij met zijn jongens om je gedachten af ​​te dingen. Jongens hebben de neiging om stress en zorgen te verlichten bij het praten met hun vrienden, net als meisjes.
  • Dit toont hem dat je hem vertrouwt. Als je hem laten weten dat hij verdiend uw vertrouwen, hij is eigenlijk minder kans om dat vertrouwen weg te gooien. Als je het niet vertrouwt hem verantwoordelijk te zijn op zijn eigen, kon hij meer kans om dat vertrouwen verraden alleen maar omdat hij een hekel niet worden vertrouwd.
 3. 3
  Doe iets spontaan dat je liefde toont. De wereld aan je voeten. Denk na over de dingen die je vriendje graag zou willen doen / krijgen, en gebruik dat als een gids. Als hij niet verwacht een cadeautje of verrassing, het is meer waarschijnlijk om een ​​grote indruk te maken.
  • Heeft je vriendje zoals sport? Is hij een adrenaline junkie? Verkrijg de twee van u een paar kaartjes voor een lokale voetbal, basketbal, of voetbalwedstrijd. Neem hem mee naar een pretpark en rijden zo veel achtbanen als je kan in drie uur.
  • Is je vriendje het hopeloze romantische soort? In contact met zijn gevoelige kant? Krijg hem een ​​oude Philip Larkin of John Keats boek van poëzie en teken iets op de cover: ". Met heel mijn hart - de liefde die stroomt door deze woorden is bedoeld alleen voor jou"
  • Is je vriendje in de buitenlucht? Neem hem op een camping reis en lekker liggen met hem in zijn slaapzak. Of misschien neem hem walvissen kijken of vogel-bellen in uw lokale Audubon Society.
 4. 4
  Hangen met de jongens soms. Een vriend houdt van het hebben van een vriendin die kan relaxen met de jongens en nog steeds plezier hebben. Grapjes, gelukkig zijn (zelfs als je niet), en probeer het los te laten. Maar zorg ervoor dat u zich te mengen en niet flirten (dat is een turn off)! En vergeet hem ruimte te geven, doet een man niet wil worden opgehangen aan en gesmoord in de voorkant van zijn vrienden.
 5. 5
  Laat een doordachte korte notitie in zijn lunch kit of borstzak. Zeg iets recht uit het hart, en laat hem weten hoe je altijd wil er zijn voor hem, wat er ook gebeurt. Zorg ervoor dat de nota kort genoeg, zodat hij niet verplicht voelen je iets te schrijven terug als hij lastig gevallen wordt met het. Probeer iets als dit:
  • . "Hallo daar Ik wilde u laten weten hoe echt speciaal je bent voor mij Elke ochtend als ik wakker word, denk ik over hoe gelukkig ik ben om u Je maakt mijn hoofd spin -..! Op een goede manier denk ik Ik weet eindelijk wat liefde is, dankzij u. "
  • "Peekaboo! Wat is rond en harige en knap helemaal over? Jij! Gewoon een grapje rond.... Wat kan ik zeggen, dat je me in zo'n gelukkige stemming de hele tijd. Ik hoop echt dat ik voor je doen wat je doet voor mij. Kunt u mij vertellen of dat ooit niet het geval is. Denken over je.... "
 6. 6
  Maak een afspraak en ga ergens je kunt praten en te ontspannen. Heb een rustig diner, bijvoorbeeld, en laat je vriendje weten hoeveel hij voor je betekent. Laat hem delen een aantal van zijn adviezen en zijn gevoelens. Echt te luisteren naar wat hij te zeggen heeft, maar bieden commentaren om het gesprek te laten stromen. Duidelijk een aantal dingen die je nu aan als dat nodig is.
  • Gaan op data, dat je denkt dat hij zou waarderen. Denk aan activiteiten waar je zowel dicht bij elkaar zoals: een boottocht, een natuur wandelen, een uitstapje naar de dierentuin, een treinreis, een dagtocht naar een nabijgelegen stad, enz.

Deel twee: gaan de extra mijl

 1. 1
  Toon een kleine verrassing genegenheid. Met jongens, een beetje genegenheid gaat een lange weg, maar dat betekent nog niet dat de jongens niet leuk vinden. Geef hem kusjes verrassing of verbazing complimenten, dingen die je normaal niet zou doen. Het zal hem laten zien dat je oplet en actief zorg voor hem en de relatie.
 2. 2
  Geef hem een lange kus een keer per dag. Echter, niet daar staan ​​met een timer, maar krijg een gevoel voor de tijd door te experimenteren alleen vooraf. Kus hem op verschillende plaatsen van zijn lichaam om verschillende stemmingen signaleren.
  • Een kus op de achterkant van de nek of achter het oor is een zeer intieme kus. Maak je klaar om een ​​moment te hebben!
  • Een kus op de wang of de rug van de hand is een zeer verzorgende kus. Hij zal er zeker van te warm voelen en verzorgd.
  • Een kus op de mond is een van de zekerste manieren om je liefde te communiceren. Kus hem zachtjes, kijk in zijn ogen, en glimlach.
 3. 3
  Geef hem een lange knuffel elke keer in een tijdje. Nogmaals, geen gebruik maken van een timer en hoeft zijn rug niet kloppen, maar probeer te fluisteren "I love you" in zijn oren. Als je vriendje is in de put over iets, zal een warme omhelzing voelt geruststellend.
 4. 4
  Voor oudere vrouwen, zeker om een beetje sexy te kleden om zo vaak. Wees sexy als het is gewoon jullie twee samen in prive. Ga naar buiten en koop wat sexy lingerie en geef hem een ​​kleine show. Laat hem weten dat hij draait nog steeds op. Hebben een plan, omdat door het sexy zijn, je gewoon kunt zetten hem op. Weet wat je gaat doen.
  • Vergeet niet, vooral als je in het openbaar, om een ​​dame te zijn. Een sexy outfit in prive is het spul van zijn dromen, maar geen man wil zijn vriendin delen.
  • Handelen uit een scène uit een film. Neem een ​​van zijn favoriete films, de rol te spelen, en maken het een beetje sexy. Hij moet lachen en dan huilen van vreugde.
 5. 5
  Zorg ervoor dat er voor hem in persoon. In onze internet-tijdperk, het is zo snel en eenvoudig aan te sluiten met iemand in persoon zonder zelfs maar op dezelfde plaats, samen. Zorg ervoor dat je relatie is gebaseerd op real-life interacties en geholpen door het internet, in plaats van andersom.
  • Je kunt nooit verlegen zijn met hem of hij misschien de verkeerde boodschap. Wees met hem en krijg echt comfortabel in het begin van de relatie en het moet geen probleem zijn.
  • Vergeet niet over de telefoon te praten. Praten is verschillend van sms'en. Zelfs als je vriendje is niet de meest spraakzame persoon in de wereld, is het een goed idee om een ​​beetje praten elke dag. Dit zal helpen bij het opbouwen van een verbinding en maak hem willen die intimiteit die je liet bij hem in het begin blijven.
 6. 6
  Spelen hookie samen. Neem een ​​dag vrij. Doe iets totaal onverwachts, zoals bespioneren van je baas uit de verte, of samen muziek maken en opnemen van het. Profiteer van uw nieuwe vrijheid, zelfs al is het maar een dag, en leven als je hebt een dag om lief te hebben.
 7. 7
  Schrijf hem een kort gedicht. Zet het op muziek en spelen op je gitaar of ander instrument, als je een interesse in muziek. Als u wilt, kunt u met opzet maken cheesy en proberen om een ​​lach uit hem. Probeer een gedicht zoals deze:
"Vanaf de tweede zag ik jou wist ik
Mijn nachten zouden worden gevuld met verwondering
En nu, als het somber met donder
Je bent mijn eeuwige balsem. "

Tips

 • Wees er voor hem als hij je nodig heeft.
 • Wees je natuurlijke zelf. Je kunt niet nep liefde.
 • Probeer om zo snel mogelijk uitzoeken geschillen op lange termijn wrok kruipend inch Vergeet niet om een ​​big deal van kleine problemen te maken te vermijden.
 • Altijd in contact en er te zijn voor hem, zodat hij weet dat je zorg en hij zal zorgen voor u op dezelfde manier.
 • Maak oogcontact vanuit de hele kamer en glimlach of lachen, houd dan het oogcontact voor een paar seconden en snel omdraaien terwijl lachend.
 • Vergeet niet om te proberen om elke dag te kijken mooi. Jongens zullen graag meisjes die een goede persoonlijke hygiëne hebben.
 • laat hem het ene te zeggen "ik hou van jou 'op die manier je weet dat je het goed gedaan, want als je het eerst zeggen, zou hij zich gedwongen voelen om het te zeggen terug, dus het zou niet echt eerlijk zijn.
 • Zeg wat je bedoelt en bedoel wat je zegt. Niemand is een mind reader.
 • Geef hem niet verstikken, geef hem zijn ruimte en niet boos als hij wil zo nu en dan hangen met de jongens.
 • Laat zien dat je vertrouwen en van hem met uw acties. Maak uw acties overeenkomen met wat je zegt.
 • Vertel hem altijd te glimlachen.
 • Jongens hebben ook gevoel. Wees aardig voor hem.
 • Zeg hem "I love you" elke keer in een tijdje.
 • Niet laten meeslepen toen hij complimenten. Houd een warme receptieve en een smiley gezicht.
 • Speel met hem. Ga met de stroom.
 • Complimenteer hem omdat hij waarschijnlijk zal terugkeren de gunst.
 • Altijd hangen als hij bezig is in plaats van rond te steken.
 • Vergeet niet om aardig te zijn.
 • Niet altijd verwachten dat hij om langs te komen, soms hebben we gewoon behoefte onze bro tijd. Hij zal altijd zoals jij, maar als er te veel van jullie dan zullen we moe.
 • Vermijd jaloezie of hem vragen over zijn liefde voor de andere meisjes.
 • Hem niet voortdurend af te vragen waarom hij van je houdt of hij zal ergeren.
 • Laat hem dat je van hem houdt, dus hij zal niet zorgen te maken over je vreemdgaan.

Waarschuwingen

 • Niet te doen. Als hij voelt zich onder druk gezet of als je bent te aanhankelijk, zal hij je laten.