Wkanl

Hoe maak je een meisje achter je

Wil je degene die je geliefde is achter zijn? Heb je het gevoel alsof je wat liefde nodig? Als dat zo is, lees dan verder...

Stappen

Hoe maak je een meisje achter je. Echter, niet jezelf stok in de vriend zone.
Hoe maak je een meisje achter je. Echter, niet jezelf stok in de vriend zone.
 1. 1
  Wees vriendelijk. Meisje zoals bij jongens de eerste stap zetten. Als u een gesprek te starten, dan zal ze des te meer bereid om het te houden, zelfs als ze niet over een oogje op je.
 2. 2
  Echter, niet jezelf stok in de vriend zone. Probeer een beetje flirterige de hele tijd, ook.
  • Onderschat niet de kracht van de terugtrekking. Als ze flirt, flirt terug, maar houd het kort en laat haar willen meer. Maak jezelf niet zo makkelijk te krijgen dat ze wordt ongeïnteresseerd maken.
 3. 3
  Laat het verspreiden. Tip voor iemand die dicht bij haar dat je geïnteresseerd bent. Ze zijn gebonden aan het meisje dat je aandacht op zeg! Maak het niet wanhopig lijken, dat wel. Je kunt erachter te komen of ze je al houdt van een wederzijdse vriend! Als ze dat doet, je werk is eenvoudig! Laat haar achtervolgen je.
 4. 4
  Complimenteer haar. In het geval u niet wist, meisjes willen dat! Echter, laat haar niet verwachten dat de complimenten, dan is het je de achtervolgende doet. Zorg er ook complimenten aan de juiste dingen. Als u niet weet wat het meisje goed, alleen over hoe heet ze is zal haar denken dat je gewoon geïnteresseerd in het fysieke spul, en je niet wilt dat.
 5. 5
  Hangen met je andere vrienden. Be cool! Laat haar zien heb je een sociaal leven, maar wees niet eigenwijs over, en probeer niet te hard bezig te zijn of het zal laten zien.
  • Enigszins afstandelijk zonder onbeleefd. 'Behandel ze betekenen, houd' em graag werkt niet. Veel meisjes verward en kwaad als je dit probeert zal worden, en kunnen belangstelling allemaal samen verliezen.
 6. 6
  Hangen in een groep. Vraag haar uit op een groep ding, maar besteden veel tijd met haar. Ze zal denken dat het als een datum onbewust als ze het grootste deel van de nacht met je te praten.
 7. 7
  Drop hints. Beschrijf een ideale vriendin, met behulp van veel van de kwaliteiten die het meisje met wie je praat heeft. Komen niet direct uit en zeggen, maar door het laten vallen hints ze zal beginnen te denken van zichzelf als een goede pasvorm voor je.
 8. 8
  Focus op je. Overall, als je eenmaal hebt jezelf opgericht als een normaal persoon die ze praat, het gemak een stukje terug. Haar niet helemaal negeren, probeer dan gewoon spelen het cool. Zodra ze beseft u niet in een gesproken hebben terwijl ze zult missen je, dan zal ze messaging u eerst starten en zoeken naar je uit. Vandaar, achter je. Vanaf dan flirt, mooie praatjes en speel het warm en koud, houden het haar voortdurend op zoek naar erkenning en aandacht voor u, maar u zult de kracht vast te houden. Vergeet niet te ver weg om niet te blijven, of zij denken dat je te hard te krijgen.

Tips

 • Het gaat allemaal om balans, kunt u deze tips, maar onthoud altijd gewoon om jezelf te zijn. Als je doet alsof iemand die je niet bent, zou ze denken dat je ofwel vals of u net als haar uiterlijk. Meisjes houden niet van oppervlakkige guys!
 • Vergeet niet dat het punt van het proberen om haar te achtervolgen je niet om jezelf te houden in de vriend zone, maar te suggereren dat je iets meer wilt. Als ze heeft een oogje op je, zal ze zeker zijn enthousiast over dit te doen.

Waarschuwingen

 • Als je echt graag dit meisje en je wilt haar te imponeren, houd je flirten met andere meisjes tot een minimum. Dit is volledig de verkeerde manier te benaderen om haar aandacht.
 • Als je te lang contact met haar op te wachten, kan het pijn haar gevoelens en maken haar het gevoel alsof je niet kan schelen. Als ze niet het soort meisje dat gaat jagen, dan niet proberen te dwingen dat op haar.
 • Vergeet niet om vriendelijke, boven altijd.