Wkanl

Hoe om te gaan met een vervelende vriend

Je houdt van je vriend, maar soms zijn ze gewoon een beetje moeilijk te nemen. Je moet leren hoe om te gaan.

Stappen

Hoe om te gaan met een vervelende vriend. Ontmoedigen de vervelende grappen.
Hoe om te gaan met een vervelende vriend. Ontmoedigen de vervelende grappen.
 1. 1
  Ontmoedigen roddels. Wanneer uw vriend praat over mensen achter hun rug, niet meedoen Gewoon negeren volledig hun opmerkingen. Het zou gemakkelijk zijn om meegezogen in zijn, maar je kon jezelf in een heel lastige situatie. Als ze iets over een van je vrienden zeggen, zeg iets aardigs over die persoon.
 2. 2
  Ontmoedigen de vervelende grappen. Wanneer zij gebruik kleinerende humor, niet lachen hem uit, of mokken als ze een nare grap over jou. Vertel hen om het te stoppen. Ernstig zijn, zodat ze niet denken dat je ook een grapje. Vertel hen dat ze maken je boos, en dat als ze doorgaan om dit te doen, zullen ze vrienden verliezen, en riskeert de vriendschap die ze hebben met jou. Laat hem weten dat ze gewoon iemand anders op te halen op kunt vinden.
 3. 3
  Laat ze niet je belastert. Als je vriend zegt nare dingen over jou, vertel hen om het te stoppen. Vertel hen om hun eigen vrienden gaan halen en stoppen beledigen je jongen / vriendin. Vertel hem / haar dat je niet schelen wat fouten hij / zij heeft, je van hem / haar toch en dat ze niet in de weg dat krijgen.
 4. 4
  Niet toetreden tot ze gedraagt ​​zich als een prima donna. Als ze klagen als hun koffie is er niet in de ochtend, handelen afkoelen en leg hem uit dat ze niet de belangrijkste persoon in de wereld.
 5. 5
  Accepteer geen telefoontjes meer dan een bepaald aantal keren per dag. Als deze vriend is het plakkerig soort en belt je constant en zal niet van de telefoon, maar staat vast dat u meer dan een telefoontje per dag zal hebben. Als hij twee keer noemt, ofwel niet de telefoon te beantwoorden de tweede keer, of het antwoord en beleefd en zeer kortaf uit te leggen dat je moet meteen ophangen. Er is geen noodzaak om te verklaren waarom.

Tips

 • Negeer ze als ze luid, zodat ze niet een publiek om te spelen voor.
 • Heb wat sympathie maar niet te veel als ze aanhankelijk. Zorg ervoor dat ze onafhankelijk kunnen zijn.
 • Probeer uit te leggen waarom die persoon is vervelend je zo kunnen ze hun gedrag veranderen. Eenvoudig zijn maar soort tegelijkertijd als u besluit om ze te confronteren.

Waarschuwingen

 • Sommige mensen hebben veel aandacht, dus probeer en meer aandacht besteden aan hen. Maar als ze dat willen overmatige aandacht, uit te leggen dat ze niet de belangrijkste persoon in de wereld.