Wkanl

Hoe maak je een kantoor kast kopen op een begroting

Als je net geland een kantoorbaan en je hebt al een geschikte kast (of een extra 1870€ liggen voor alle nieuwe kleren te kopen) je bent helemaal klaar. Aan de andere kant, als je kijkt in je kast en zie alleen jeans, t-shirts, en het pak je geleend van je kamergenoot te dragen aan het sollicitatiegesprek, heb je een probleem. Gelukkig kunt u snel monteren van een fundamentele kantoor kast die niet zal breken uw bank, maar met behulp van enkele eenvoudige wijze tips en door te winkelen slim. De sleutel is om een kast monteren die je elke week kunt dragen zonder dat het voor de hand dat je maar een week de moeite waard van kleren.

Stappen

Hoe maak je een kantoor kast kopen op een begroting. Get grotere stukken (broeken, rokken en jasjes) in neutrale kleuren die mix en match.
Hoe maak je een kantoor kast kopen op een begroting. Get grotere stukken (broeken, rokken en jasjes) in neutrale kleuren die mix en match.
 1. 1
  Get grotere stukken (broeken, rokken en jasjes) in neutrale kleuren die mix en match. Neutrale kleuren - zwart, marineblauw, grijs, tan (of taupe of kameel), crème, wit - het beste werken, omdat zij niet alleen mengen met elkaar, ze niet opvallen, zodat u ze herhaaldelijk en niet dragen maken het voor de hand dat je hetzelfde aanhebt. (Navy blauw is technisch niet een "neutrale" volgens kleur theorie, maar het past zo goed het is effectief een als het gaat om mode.) Vergeet niet dat vijf welgekozen shirts gecombineerd met twee broeken je tien combinaties zal geven, maar twee outfits die niet verder gaan met iets anders geef je alleen twee combinaties. Hier zijn enkele suggesties die u kunt streven naar:
  • : 3-4 jassen, 3-4 paar broeken, 5 knop-voor-shirts, 5 paar sokken jurk, 3-4 banden, 2 paar schoenen.
  • : 2-4 jassen, 3-4 bodems (broek of rok), 5 topjes (toets-voor-shirts of een effen kleur gebreide tops), 2 aparte sets (matching tank en vest), 5 paar jurk sokken en / of panty, 2 paar schoenen (lage hakken of flats als je geen hakken kunt dragen bij allen).
  • Overweeg pakken. Mensen vaak veronderstellen pakken zal duurder dan het kopen scheidt, maar u vaak een jas en broek / rok voor minder geld dan wanneer je ze apart gekocht. Kostuums in effen kleuren of met subtiele patronen zijn best voor het splitsen en gebruiken van elke helft afzonderlijk.
  • Schoenen moeten comfortabel zijn en goed passende, bij voorkeur leer. Zelfs als u uw schoenen te kopen in een tweedehands winkel, op zoek naar paren die lijken nauwelijks te worden gedragen, zoals schoenen zichzelf schimmel aan de voeten van de drager en je voet is anders! Probeer niet te knijpen in een paar dat niet past. Betere bronnen voor schoenen zou zijn de grotere korting schoenenwinkels of outlet malls. Kijk ook voor de verkoop circulaires van de warenhuizen in uw regio - vaak koopjes kunnen worden gedaan. Als je weet dat je kunt consequent schoenen in jouw maat die zijn comfortabel, online retailers of veilingsites kan een goed hulpmiddel zijn te vinden - maar noteer hun terugkeer beleid en de risico's indien u nodig hebt om dat te doen gedoe.
   • Schoenen voor vrouwen: Als u alleen kunt beginnen met een paar schoenen om te gaan met alles, kies dan zwart. Voor uw tweede paar, kies een kleur die zal gaan met meer van je garderobe. Als je een goede deal van zwarten, blanken, grijs, blauw, roze en rood, zou marine schoenen een goede keuze te zijn. Als je de neiging om meer aardse kleuren, zoals beige, bruin, tan, geel, groen en oranje zijn, op zoek naar tan of donkere bruine schoenen. Niet ontslaan van het belang van het vermijden van zeer hoge hakken in het kantoor - vergeet niet, wordt u dragen van hen gedurende ten minste zeven uur of meer, en kan een baan die inhoudt opstaan ​​uit uw bureau en wandelen naar vele locaties in het kantoor. Schoenen met hakken meer dan 2 centimeter hoog zal waarschijnlijk zeer ongemakkelijk voelen bij het einde dag. Neutraal beige slang werkt het beste met alle kleuren schoenen - voorkomen wit, donker "zonnebrand", zeer glanzend slang, en panty's.
   • Schoenen voor mannen: Als voor mannen, zwart is de kleur te kiezen indien u alleen kunt beginnen met een paar schoenen. Voor uw tweede paar, donkerbruin of oxblood (een donker bordeaux of kastanjebruin) wordt aanbevolen. Navy is meestal geen optie voor mannen. Kleding schoenen voor mannen moet eenvoudig zijn, met 4 of 5 gaten voor veters en geen design of contrasterende afwerking die opvalt. Jurk loafers of jurk laarzen kunnen ook werken als zeer duidelijk leer. Sokken moet zwart of donkerbruin (kleine patronen zijn aanvaardbaar). Niet dragen van werkschoenen, wandelschoenen, of witte sportsokken aan het kantoor.
 2. 2
  Krijg accent stukken in het coördineren van kleuren. Als je de stok met neutrale voor de grote dingen, heb je een brede waaier van het coördineren van kleuren om uit te kiezen voor shirts en dassen. Voorkomen dat er te veel neutralen, en voorraad op effen kleuren, zoals verschillende patronen hebben meer kans om op te vallen (waardoor mensen merken dat je hetzelfde weer hem draagt) en ze zijn moeilijker te mixen en matchen. Als u liever patronen, kijk voor ingetogen of gedempte kleuren, en kleinere schaal patronen die niet zal worden vet en zo memorabel, maar zal coördineren met veel van de andere items in je kast (voorbeeld: de zwarte en witte rok weergegeven in de inleiding kan goed werken met zwart, wit, grijs en vele andere kleuren).
 3. 3
  Kijk eens hard in je kast voor alles wat je zou kunnen veranderen in kantoormateriaal. Misschien heb je een mooie witte knop-front, dat moet gewoon strijken, of een paar schoenen die zou kijken als nieuw met een laag polish.
 4. 4
  Vraag vrienden en familie als ze kantoor dragen ze niet met behulp van dat ze je kunnen geven, of op zijn minst lenen u tot uw volgende salaris. Er zijn een aantal goede doelen in grote steden die helpen lagere inkomens mensen jurk voor succes. Om ze te vinden, online zoeken of als je op de universiteit, vraag dan uw loopbaanadviseur of misschien zelfs iemand in de business school.
 5. 5
  Maak een lijst van wat je nodig hebt voordat je gaat. U hebt waarschijnlijk een beperkte hoeveelheid tijd om te winkelen, evenals een beperkt budget, dus begin met de laagste-prijs-winkels eerste, maar alleen focussen op wat je bent waarschijnlijk te vinden op dat soort winkel. Als een bepaald soort winkel hieronder is niet in uw omgeving, overslaan in plaats van het nemen van een lange reis (zowel gas als je tijd zijn duur!) Stok aan uw boodschappenlijst, en meedogenloos over de kwaliteit en bruikbaarheid. Als het een mooie jas die niet verder gaat met iets anders, het is geen koopje.
  • (Bv Goodwill, Het Leger des Heils): Ga naar degenen in mooiere buurten, zoals rijke mensen weggooien betere spullen. Kijk voor jassen, broeken, rokken, en knoop-fronten, omdat deze meer kans om te laten zien bij de kringloopwinkel nog in goede staat. Wees je bewust van wat er gerepareerd is en wat niet. (Zie Tip op reparaties). Vermijd het kopen van gebruikte schoenen.
  • : Deze hebben meestal mooiere spullen en meer behulpzaam personeel dan tweedehands winkels. Kijk voor dezelfde soort dingen als je deed in tweedehands winkels. Bellen voordat je er naartoe te gaan om uit te vinden of ze hebben een goede selectie van kantoor slijtage - sommige winkels zijn gespecialiseerd in het en anderen helemaal vermijden.
  • Discount retailers (Wal-Mart, K-Mart, Target) en Mid-level warenhuizen (Sears, JC Penney): Koop je jurk sokken en / of panty, eventueel uw schoenen en bind hier. Neem een ​​kijkje op de shirts, op zoek naar machine-wasbare natuurlijke vezel-shirts en tops. De jassen / broeken / rokjes bij de discounters kan zien er leuk uit, maar ze zijn meestal niet gemaakt om lang mee. De mid-level winkels hebben meestal grote speling rekken waar u goede kwaliteit spul kan vinden, maar sla de dure spullen in de voorkant van de winkel.
  • Off-prijs retailers (TJ Maxx, Filene's Basement, Marshall's): Dit is waar je de designer spullen die warenhuizen niet kon verkopen. Gelukkig, vorig jaar de klassieke pak ziet er vrij veel als dit jaar het klassieke pak. Dit is niet goedkoop (verwachten te besteden 115€ tot 190€ voor een pak), maar als je pech geweest bij de zending winkels en de klaring rekken, het is nog steeds goedkoper dan volle prijs te betalen bij een warenhuis.
  • Budget Online Marktplaatsen (Smashion.com, Mode Circus): Deze online fashion sites hebben veel modieuze items van mensen die op zoek zijn naar hun kast recyclen. Laat hun verdrevenen zijn uw schatten! Deze sites zijn beter dan zending winkels omdat je zijn eco-vriendelijke in online winkelen en je helpt de verkopers in dat ze niet hebben om hun winst te splitsen met verladers.
 6. 6
  Weet dat je klaar bent met winkelen! Terwijl u misschien hebt besteed wat lijkt een hoop geld, heb je pakte een garderobe die zal duren, en dat u gemakkelijk kunt uitbreiden door het kopen van extra stukken als je een beetje extra geld. Zorg voor goed uw kleren, en ze zullen blijken te zijn een grote investering in uw carrière.

Tips

 • Investeer in een goede neutrale schoensmeer en polijsten doek of borstel, of een alles-in-een schoenpoets kit met polijsten spons. Er zijn goedkope degenen die er zijn. Werkgevers en managers doen kennisgeving als je schoenen zijn versleten of versleten. Het verzorgen van je garderobe is een manier om hen te vertellen hoeveel u de zorg over uw job ook. Polijsten van uw schoenen elke dag voordat u vertrekt naar het werk moet deel uitmaken van uw normale routine (vrouwen vaak over het hoofd dit, maar moet niet) geworden.
 • Meten hoe formele uw nieuwe kantoor is voordat je kleren kopen. Sommige kantoren hebben een "business casual" norm van kleding of tenminste casual Friday aangenomen. Kijk naar wat anderen dragen. Het is mogelijk dat uw werk garderobe een dress shirt en kaki of een rok kan zijn zonder een stropdas of jasje. Als dit het geval is, hebben een paar jassen en dassen die je kunt gebruiken om kleden uw basics en bespaar jezelf de volledige kosten van het verkrijgen of behouden van een professionele garderobe. Als je om de baan weet, krijg je ook te weten hoe het is geschikt om je persoonlijkheid uit te drukken in je garderobe, en hoe is het niet.
 • Als je iets mis is met een kledingstuk op een hoger geprijsde retailer opmerken, vragen of ze zou overwegen om u enige vorm van korting voor. Welke schade kan een beetje afdingen doen?
 • Jasjes en blazers zullen duurder zijn dan andere items in je garderobe. Een zwarte blazer is een essentieel onderdeel van de garderobe een carrière vrouw. Kijk voor een all weather stof.
 • Als u gaat vervoeren en items heen en weer aan het werk, dragen een aktetas. Ze zijn een veel professioneler accessoire dan een tas of sporttas, zelfs als u dezelfde dingen te dragen.
 • Terwijl je moet zorgvuldig inspecteren tweedehandse kledingstukken (die uit tweedehands winkels, garage verkoop, en dergelijke) voor vlekken en beschadigingen, vergeet niet dat veel mensen weggooien professionele kasten voor de goede redenen, ook. Zij kunnen met pensioen zijn gegaan, verhuisd naar een meer casual baan, gewonnen of verloren gewicht, of gewoon besloten dat een item niet hun stijl of tempo.
 • Als je een tas hebt, kies er een die is professioneel. Basic zwart, grijs of bruin kan worden gemaakt om te gaan met zo ongeveer alles. Steer duidelijk van felle kleuren, drukke prints en bungelende decoraties zoals kwasten en pailletten. Vergeet niet, het hoeft niet duur te goed uitzien te zijn.
 • Vergeet niet over eBay. U kunt een groot aantal mooie professionele kleding hier te komen, plus je hoeft niet om rond te rennen bijna net zo veel - uw aankopen naar je toe komen. Beslis op voorhand precies wat je wilt uitgeven, maar, en factor in port, of het kan snel duur krijgen.
 • Als u probeert op carrière kleding, vooral zeker van zijn dat het bij je past wanneer u zitten. Er is een goede kans dat u veel van uw tijd te besteden aan een bureau, en je moet die tijd aangenaam door te brengen, niet vechten met broeken die niet klemt wanneer u een bepaalde manier zitten.
 • 1 coat
 • 1 T-shirt
 • 2 blouses
 • Houd een of twee professionele outfits bij de hand voor formele gelegenheden (interviews, bijeenkomsten, vergaderingen met klanten, verschijnen in de rechtbank of stadhuis), zelfs als uw kantoor is casual of u niet op dit moment werken in een omgeving die ze nodig heeft. Bewaar ze in een ademend kledingstuk zak, zodat ze niet stof te verzamelen. Diezelfde paar outfits kon houden ga je voor een paar dagen als je krijgt een kantoorbaan.
 • Reparaties: Bij het ​​kopen van gebruikte kleding, neem een kleine rip of scheur kan worden gerepareerd, hetzij door u of goedkoop bij een kleermaker (kijk voor een droge-reiniger die wijzigingen doet). Een gerafelde kraag of manchet is niet goedkoop te repareren. U kunt un-pil gebreide stoffen of banden met een scheermes, maar de pillen komt weer opdagen. Vlekken op spaarzaamheid-store kleren zijn meestal blijvend - de oorspronkelijke eigenaar kon niet de vlek, zodat ze gooide het weg. Als je een mooi paar schoenen, dat ziet er goed uit, maar de zool is versleten, breng het naar een schoen reparatie - het is vaak goedkoper om een ​​enkele te vervangen dan om een ​​nieuw paar schoenen te kopen. Regelmatig vervangen van de hiel en de teen spaarders op bodem zal helpen om hen slijten.
 • Blijf op de hoogte van wat outfits die je draagt ​​en die je ziet in elke outfit. Dit zal u helpen om uw garderobe uit te breiden. Een grote online tool is Mijn Kleding Kalender (www.myclothingcalendar.com).

Voorbeeld

Hier is een case study van de garderobe van een vrouw die werd gekocht voor 750€ in Oakland, Californië (met inbegrip van wijzigingen, maar niet inclusief omzetbelasting):

 • Denk altijd over items die je bij de hand hebt die kunnen worden gecombineerd met uw nieuwe garderobe stukken om je werk garderobe opties uit te breiden. Dat schattige top misschien niet geschikt voor op kantoor, maar kan aardig kijken onder een zwarte blazer met een set van parels.
 • Ga er niet vanuit dat toevallige vrijdag kledij is hetzelfde in elk kantoor. Vraag je baas om specifieke kledij voorbeelden voordat je jurk naar beneden voor je casual vrijdag. Je kan beter af zijn het onderhouden van uw gebruikelijke professionele dress code op vrijdag voor een aantal weken. Niet alleen zal je lijken meer professionele en op maat gesneden, maar het geeft je een kans om de casual vrijdag kledingkast op uw collega's en krijgen een beter idee van wat wel en niet passend is te geven.
 • 2 jassen
 • 2 toppen
 • Sjaals in accentkleuren en leuke patronen kunnen Spiff een meestal solide gekleurde kast, en is te vinden tegen zeer redelijke prijzen.
 • Tailoring is een van de minst dure persoonlijke diensten op de markt vandaag. Voor mannen in het bijzonder, het hebben van een tweedehands winkel pak aangepast aan uw maat bij een lokale stomerij maakt geweldig gevoel. Bijvoorbeeld, deze auteur had een 450€ Brooks Brothers pak gekocht voor 10€ gewijzigd voor 45€. Een 55€ pak is nog steeds vrij dicht bij het betalen van de detailhandel, maar de aangepaste tailoring maakt het pak extra fijn.
 • Dames kunnen nog steeds een geschikte look te bereiken door het toevoegen van een op maat gemaakte kijken vest of trui jas naar een top. Dit is een manier om meer gelaagdheid stukken toe te voegen zonder de kosten van een extra blazer. Ga niet voor de bijgesneden stijl of iets te groot. Een maat blik is het beste.
 • Schuren de diepe korting en goedkeuring rekken in uw lokale warenhuizen. U mag in staat zijn om te vinden pak scheidt dat zal werken met uw neutrale garderobe stukken. De klaring rek is ook een uitstekende plek om kostuum sieraden stukken te vinden om een ​​neutrale garderobe samen te trekken. Kijk ook voor vroege verkoop vogel en extra percentage af tekenen voor nog meer besparingen.
 • 1 spijkerbroek
 • 3 rokken
 • 3 riemen
 • 1 broek
 • 4 schoenen
 • Voor vrouwen, twin sets (mouwloos shell en bijpassende cardigan) zijn zeer acceptabel in de meeste kantooromgevingen situaties, in plaats van een blouse en jas. De schelp van de twin set kan gedragen worden onder een jasje ook. Vermijd een die spaghettibandjes heeft - je bh bandjes mag niet worden opknoping uit bij het kantoor. Kijk voor twin sets die kan mixen en matchen met je garderobe. Twee aparte sets kan ver gaan - een vinden op een neutrale en de andere in een helderder accentkleur. Vaste stoffen werken het best, maar een subtiele streep of trim op een twin set kan kleden de look. Om geld te besparen, proberen twee sets die u kunt wassen met de hand in plaats van droog schoon te vinden.
 • Als u woont in een gebied waar je werk garderobe meer dan een seizoen moet overbruggen, kan het nodig zijn om het bedrag van de jassen te kopen verdubbelen - misschien twee in een lichtgewicht stof en twee in zwaarder gewicht. Of op zoek naar veelzijdige "zomer gewicht" wol, die het hele jaar door kan werken. Hetzelfde geldt voor broeken of rokken - het vreemd om een ​​wollen jas te dragen in de winter met een zomerse katoenen rok zou kijken. Begin met het kopen van het seizoen moet je nu als je de baan te beginnen, en na een paar loonstrookjes kunt u beginnen te verzamelen wat u nodig heeft voor het komende seizoen. Denk na over het hele jaar door dragen bij aankoop topjes te dragen onder jassen of truien.
 • U zult waarschijnlijk moeten droge-clean-only jassen krijgen, als het goed, duurzaam degenen zijn meestal wol of polyester. Dezelfde deal voor broeken en rokken, maar er zijn ook leuke degenen in zware katoen. Koop machinewasbaar shirts en topjes als) je kunt ze aan scherpte, waardoor ze lijken duurder, en b) om te bezuinigen op uw droogkuis factuur. U kunt ook geld besparen door gebruik thuis droogkuis systemen.
 • Een beetje goed gekozen sieraden kunnen accent een professionele garderobe. Het hoeft niet duur te zijn. Deze ketting werd gevonden bij een kringloopwinkel voor 5€ en de glimmende steen is waarschijnlijk een stuk van abalone schelp. Toch, het geeft een mooi beetje sprankeling en elegantie. Overdrijf het niet op sieraden en accessoires voor het kantoor.