Wkanl

Hoe er goed uitzien, ondanks overgewicht

Hoewel sommige mensen beschouwen het zijn mager een cruciaal onderdeel van het zijn aantrekkelijke, iedereen kan modieus zijn als ze proberen, zelfs de grootste van ons.

Stappen

Hoe er goed uitzien, ondanks overgewicht. Als u een probleem met het eten van te veel hebt, zeg tegen jezelf: "wachten ben ik honger of verveeld?".
Hoe er goed uitzien, ondanks overgewicht. Als u een probleem met het eten van te veel hebt, zeg tegen jezelf: "wachten ben ik honger of verveeld?".
 1. 1
  Als u een probleem met het eten van te veel hebt, zeg tegen jezelf: "wachten ben ik honger of verveeld?" Als dat zo is, zou het een goed idee om te proberen vast te stellen wat gezonde gewoonten, zoals het hebben van een evenwichtige voeding en het uitoefenen van zijn. Als je gewoon een beetje zwaarder dan gemiddeld, maar je gelooft niet dat het gevolgen heeft voor uw gezondheid, gaat.
 2. 2
  Beveilig wat geld en gaan winkelen! Breng wat vrienden te helpen beslissen wat er goed uitziet en wat niet als je wilt. Sommige mensen voelen zich meer comfortabel winkelen alleen, echter.
 3. 3
  Zich niet aan een bepaalde stijl. Als u wilt paars rubberen laarzen te dragen, met alle middelen, draag ze. Deze stap gaat echt voor iedereen. Het hebben van een verscheidenheid van kleding stijlen maakt u een zeer interessant persoon en geeft een goede eerste indruk. Als het er goed uitziet op je, koop het. Luister niet naar mensen die zeggen dat de heetste, meest belachelijk dure winkel in het winkelcentrum is de enige aanvaardbare kledingwinkel. Ontwikkel je eigen look op basis van uw persoonlijkheid.
 4. 4
  Draag je nieuwe kleren. Mensen zullen je waarschijnlijk compliment op uw nieuwe stijl. Lachen en geniet van je ziet er goed uit.
 5. 5
  Ontwikkel je eigen stijl als dat betekent dat het mengen van zowel de heetste winkel in het winkelcentrum, pac zon, en target samen, het zij zo! Jij bent de leider in wat je draagt, en denk niet over wordt bestempeld door de kleren die je draagt. Babypoppen zijn geweldig.

Tips

 • Maakt niet uit hoe mooi je kleren en haren en sieraden zijn, zal een zure houding enige hoop van het zijn aantrekkelijke je ooit gehad verpesten. Dus wees charmant. In feite, doe niet zo charmant... zijn echt charmant.
 • Een gemeenschappelijke mythe is dat horizontale strepen zijn niet erg vleiend op grotere vrouwen, en kan ze groter lijken. Terwijl de dunnere strepen kan dit effect hebben, kan een bredere strepen zijn heel vleiend en zien er erg mooi.
 • Probeer nooit passen in iets te klein of te groot voor je.
 • Vergeet niet haar! Een flatterende kapsel is altijd belangrijk voor het algehele pracht. Kijken naar foto's van een modieuze een te vinden. Laat het niet aan de verbeelding van de persoon hanteren de schaar.
 • Verticale strepen maken je groter lijken, waardoor uw lichaam er iets kleiner.
 • Denk kindje loveability.
 • Sommige jongens (of vrouwen als je lesbisch / bi bent) als grotere vrouwen anyways. De meeste mannen liever een vrouw die is iets zwaarder dan wat nu beschouwd als "normaal."

Waarschuwingen

 • Tijdens het dieet en lichaamsbeweging zijn geweldig, geen toevlucht te verhongeren jezelf of zuiveren om dunner te krijgen. Je zou kunnen enorme schade doen om uw spijsvertering. Het is moeilijk om te genieten van zijn dun zonder een goed functionerende slokdarm.