Wkanl

Hoe te groot en mooi zijn

In de huidige maatschappij is het moeilijk te aanvaarden als een obesitas of zelfs overgewicht "aantrekkelijke" vrouw, maar er zijn bepaalde stappen die u kunt nemen om jezelf te voelen aantrekkelijker en daardoor ook voor andere mensen worden aangetrokken tot jou.

Stappen

Hoe te groot en mooi zijn. Zorg ervoor dat uw haar is voor u werkt.
Hoe te groot en mooi zijn. Zorg ervoor dat uw haar is voor u werkt.
 1. 1
  Zorg ervoor dat uw haar is voor u werkt. Hier krijg je een snit die je gezicht vorm flatteert en houdt het hoofd te lichaamsverhoudingen in het achterhoofd. (Let op, te lang haar op plus sized dames sleept vaak het lichaam naar beneden. Te kort haar geeft de "pin hoofd"-effect, dat van een klein hoofd op een groter geheel.) Vaak sterft het een tint of twee donkerder of lichter kan maakt een veel meer opvallende verschijning dan "muisje" haarkleur. Als je natuurlijke haarkleur is saai, overweeg dan te weten komen over uw kleurtype en sterven het een meer flatterende schaduw. (Koude of warme kleur typen, of als er meer in de diepte, de seizoenen:. Spring, Fall, Winter en Zomer Deze informatie kan worden gevonden in kleurtype analyse boeken, en is ook zeer nuttig in het uitkiezen van make-up en kleding kleuren die vlakker je het meest.)
 2. 2
  Neem de tijd om make-up. Een goed samengesteld gezicht, maar niet overdreven dramatisch, dat maakt je als een clown, geeft een goed verzorgd beeld. Leer om accentueren uw beste eigenschappen en hoe u uw gezicht contour. (Krijg je een make up advies of investeren in een boek over het aanbrengen van make-up.) In het algemeen, het verzorgen van jezelf mensen een indruk van zelfvertrouwen en eigenwaarde zal geven. Het vertrouwen dat u zult voelen van wordt goed onderhouden, zal uw grote persoonlijkheid het ding mensen herinneren over jou, niet de paar extra kilo's te maken.
 3. 3
  Investeer in je tanden, en uw huid te behouden. Houd uw nagels goed verzorgd. Deze kleine dingen maken een groot verschil. Gezond en schoon is altijd aantrekkelijk!
 4. 4
  Zoek tenminste 5 dingen over jezelf die je leuk vindt, en denken over die als je naar beneden. Misschien schrijf ze op zodat je kunt kijken naar hen wanneer u het nodig om de tijd te nemen om deze functies te demonstreren. Bijvoorbeeld, heb je mooie handen? Dan draag mooie ringen en onderhouden van uw nagels.
 5. 5
  Vals het! Niemand is volledig lichaam vertrouwen. Wees positief over jezelf aan anderen, en anderen zie je in dat licht. Niets maakt een persoon er meer onaantrekkelijk voor anderen, ongeacht het gewicht, dan een persoon die voortdurend maken zelf devaluerende opmerkingen. Echter, als je gelukkig en vol vertrouwen met de manier waarop je kijkt lijken, mensen zullen worden aangetrokken tot uw persoonlijkheid. Vergeet niet ook veel mannen vinden grotere vrouwen aantrekkelijk.
 6. 6
  Maken kleding voor u werken. Hier krijg je een boek op het lichaam aandeel analyse (of afbeelding consulting gidsen), en uitzoeken wat snijwonden te werken voor je lichaam het type. (Bijvoorbeeld, straight leg jeans evenwicht brede heupen, dus weg te houden van jeans die taps!) Draag nooit te baggy, zal het u groter dan bent u te maken. Draag nooit te strakke kleding, het zal accentueren uw probleem plekken. Draag goed uitgerust bezuinigingen, zullen ze je in het beste licht. U hoeft niet om jezelf te beperken tot zwart, maar donkerder kleuren doen slenderize, maar ook op zijn hoede voor al te extreem heldere kleuren en patronen die schreeuwen circustent. Basic stukken kunnen ook worden opgepept door gedurfde en creatieve accessoires, die altijd zijn conversatie starters.
 7. 7
  Nemen van de trends wat voor u werkt. Als je problemen hebt op zoek naar trendy kleding die je past dan overwegen het dragen van meer tijdloze stukken en waardoor ze op de hoogte van goedkope trendy accessoires die u alleen zal dragen voor het seizoen. Dragen slechts een of twee trendy stukken te kijken in, minder is altijd meer. Anders hebben een goede kwaliteit accessoires om een ​​outfit te maken. Investeer in goede stukken, ze hebben vaak een langere levensduur dan uw kleding. Goede schoenen, tassen en sieraden kan maken een goedkope outfit kijken duurder.
 8. 8
  Zorg voor regelmatige lichaamsbeweging, met o. K arts. Regulier werk outs, zoals wandelen en zwemmen zijn geweldig en helpen om toon je spieren, geven je een gezonde gloed, je helpen om je goed te voelen en meer bewegen sierlijk.

Tips

 • Douche regelmatig (of in ieder geval voordat je naar buiten).
 • Vergeet niet dat maakt niet uit hoe groot je bent, je bent nog steeds mooi!
 • Niet vergelijk jezelf voor iedereen anders. Zolang je jezelf bent mensen zal je liefde voor dat en als ze dat niet doen dan zijn ze niet wetenswaardigheden.
 • Kijk altijd naar de zonnige kant van het leven.
 • En vergeet niet, het is niet allemaal om looks. Dus kies iets dat je goed in bent, en benadrukken dat.
 • Kijk niet in de spiegel en wees negatief over jezelf, het uitzoeken van de goede delen!
 • Focus op kwaliteit. Een goed paar oorbellen of een recente kapsel kan het verschil maken. Niet negeren van de kleine details. Ze maken een groot verschil.

Waarschuwingen

 • Hoewel overgewicht is gestereotypeerd als zijnde ongezond, sommige mensen zijn gewoon van nature op die manier. Eet goed en krijgen regelmatige lichaamsbeweging. Ga niet op dieet, er is een voorbeeld van een hele industrie die op het maken van mensen voelen zich ontoereikend. En als je echt niet gezond eten, naar een dokter over. Health & beauty zijn niet gemeten in kilo's, ze zijn gemeten door de maatschappij.
 • Wees niet over dramatische over de manier waarop je kijkt, we hebben allemaal hang-ups en je hoeft alleen maar te leren om ze te accepteren.