Wkanl

Hoe maak je grote borsten kleiner lijken

"Ze zijn hier!" Hoeveel keer per dag vind je jezelf willen vertellen dat de bug-eyed man die gewoon niet kan lijken om u in de ogen kijken? Voor degenen onder ons die goed bedeeld, zijn er manieren om de schijnbare grootte van uw borsten te beperken. We zullen hier delen een paar tips met u.

Stappen

Hoe maak je grote borsten kleiner lijken. Heb je beha gemonteerd.
Hoe maak je grote borsten kleiner lijken. Heb je beha gemonteerd.

Deel een: het nemen van maatregelen

 1. 1
  Heb je beha gemonteerd. Ga naar een goede warenhuis, en hebben professioneel gedaan. Het dragen van een beha die te klein is zal niets doen, maar zodat het lijkt alsof je de meisjes hebt geperst in een beha die is te klein.
  • Draag een minimizer beha plaats. Deze zullen herverdelen uw borstweefsel en kan een paar centimeter van je buste neem lijn-kleding zal beter passen, je blouse zal niet gap, en je zult nog steeds comfortabel.
  • Laat jezelf af en uitgerust om ervoor te zorgen dat je altijd goed uitgerust.
  • Een andere optie is om een ​​sportbeha in plaats van een gewone beha. Voor oefening en fitness routines, ze zijn een wonder, maar houd in gedachten dat deze in de eerste plaats zijn ontworpen om borst beweging te beperken, niet vlakker uw figuur.
 2. 2
  Draag donkere kleuren. Net als het dragen van stevige donkere kleuren zullen slanke het uiterlijk van je lichaam, zodat ze het minimaliseren van de impact van je borsten.
  • Een goed ingerichte zwarte blazer is een geweldige all-round zakelijke uitstraling.
  • Een zwarte jurk voor avondkleding slims je, accessorizes goed, en is altijd in stijl.
 3. 3
  Draag de juiste top. De blouses en truien die je draagt ​​kan een lange weg te gaan naar het minimaliseren van uw buste. Probeer deze:
  • Draag V-hals truien. Gedragen met een minimaliseren beha of een gewone ronde hals, kunnen deze heel vleiend.
  • Vesten zijn uw beste vriend. Ze trekken de ogen weg, en hun lange, rechte lijnen te minimaliseren je rondingen.
 4. 4
  Doen borst oefeningen. Gewichtheffen, pull-ups en push-ups versterken van de spieren in je borst en kan uw borsten kleiner lijken.
  • Oefening heeft ook het voordeel van het verminderen van gewicht, die zal op zijn beurt verminderen uw borstgrootte.

Deel twee: weten wat je moet vermijden

 1. 1
  Vermijd lange kettingen. Ze trekken het oog naar beneden en naar je borst. In plaats daarvan kiezen voor geen enkele ketting die de aandacht vestigen op je borst, of een choker.
 2. 2
  Draag geen strakke blouses. Popping knoppen en gapende toppen niets doen, maar trekken het oog op de plek waar je het niet wilt getrokken, waardoor het lijkt alsof je borsten willen barsten uit hun grenzen.
 3. 3
  Vermijd laag uitgesneden topjes. Een laag uitgesneden top zal kaderen grote borsten zodat het vrijwel onmogelijk voor de ogen weg te houden van hen. Deze hoeven minimaliseren, ze niet te maximaliseren!
 4. 4
  Sturen duidelijk van de verkeerde pasvorm.. Draag geen iets dat de huid strak als het de vorm te benadrukken, maar in plaats daarvan proberen een shirt dat nog steeds pronkt jouw vorm, maar is niet zo strak dat je de manier waarop je buste ligt op je borst kan zien.

Tips

 • Coltruien zijn niet je vriend. Ze accentueren je rondingen.
 • Hier krijg je een professionele beha fitting. De meeste warenhuizen bieden beha fittingen van een specialist.
 • Draag een jas, bij voorkeur een dikke katoenen ene.