Wkanl

Hoe maak je een jongen je kussen als je hem niet uit krijgen

Veel meisjes dromen om hun eerste kus met die speciale kerel hebben. Zij hebben de juiste man in hun achterhoofd, maar ze gewoon niet weten hoe ze hem te krijgen om ze te kussen. Soms 's nachts dromen ze van het hebben van die eerste kus in de meest romantische plek die ze ooit konden bedenken met hun geliefden. Lees net deze stappen en later, zou je je eerste kus snel krijgen. Bovendien kan dit een manier om je eerste vriendje.

Stappen

Hoe maak je een jongen je kussen als je hem niet uit krijgen. Zorg ervoor dat hij vrijgezel is.
Hoe maak je een jongen je kussen als je hem niet uit krijgen. Zorg ervoor dat hij vrijgezel is.
 1. 1
  Zorg ervoor dat hij vrijgezel is. Je wilt niet een jongen aan u en zijn vriendin erachter komt dat je hem gekust kussen krijgen, dat kon krijgen lelijk. (Wat betekent dat ze zou je pijn)
 2. 2
  Kijken of hij de juiste jongen. Soms meisjes, moeite hebben met het uitzoeken of ze echt wel een oogje op "hem". Dit is de tijd die je hebt om te doen wat onderzoek. Maak een "checklist" van 12 dingen die je wilt alles uit uw typische droom man. Sluipen rond en zie wat hij doet, maar doe niet stalken hem. Hij moet de exacte of gerelateerde dingen moeten uw kwaliteit op die lijst. Hij moet een resultaat van 6/12 of hoger te krijgen, anders is hij niet echt voor jou. Maar als hij blijkt te zijn uw typische vent, praat met hem eens en een tijdje om comfortabel voelen om hem voor later. Zorg ervoor dat hij is in u, zelfs als je moet spelen moeilijk te krijgen.
 3. 3
  Geef hem tips om te laten zien dat je intresse in hem. Simpele dingen zoals lacht naar hem is niet zo moeilijk. Als je constant doet dat al, dan kun je verder gaan en deze stap overslaan. Overdrijf het niet hoor. Technisch gezien is de truc hier is om niet met hem flirten (nog) niet. Zie je wat dit betekent? Geef hem hints voor ongeveer een week of twee en zie wat er gebeurt. Niet overdrijven deze stap.
 4. 4
  Kijk voor tekenen dat zeggen dat hij is ook geïnteresseerd. Door nu, moet hij beginnen met een aantal tekenen dat hij enige interesse naar u ook zien. Tekenen dat hij zou laten zien zijn: constante staren, je te raken op de arm of schouder (niet noodzakelijkerwijs te tikken), glimlachen, enz. Denk niet dat dit gaat gebeuren meteen, kan het enige tijd duren voor hem om uit te drukken het. Als er niets gebeurt helemaal niet, herhaal stap 3 totdat hij doet.
 5. 5
  Geworden vrienden. Nu hij tekenen, moet je vrienden (tenzij je geliefde is op een jongen vriend, kunt u deze stap overslaan en verder gaan) geworden, nu voordat hij je mee uit vraagt, want het zou wel zo plotseling, je zou zeggen "nee" en hij zal soort overstuur voelt en laat je alleen voor bepaalde tijd. Dus om vrienden met hem te worden, doe hetzelfde als je deed toen je bevriend met een jongen die je niet verliefd op werd. Oke, dus als je geliefde vertoont tekenen, de beste manier om vrienden met hem te zijn is om te beginnen door die naast hem zat tijdens de lunch en een gesprek te beginnen en vind dingen gemeen (ex: uw beide sportfanaten). Hangen met hem voor ongeveer 2 weken en uiteindelijk je vrienden. Maar het ding dat kan gebeuren is dat hij interesse in je zou kunnen verliezen. Dus om de rente te verhogen up, is het tijd voor u om verder te gaan naar stap 6.
 6. 6
  Flirt. Het is als het geven van hem hints, maar een heeeeel klein beetje meer geavanceerde, je hand op zijn hand, je hoofd op zijn schouder (als hij vindt het niet erg), nog steeds glimlachend en weg te draaien wanneer hij merkt, hem een ​​beetje plagen van tijd tot tijd, knuffel hem als hij ontmoet met u aan een keer dat hij probeert om je lachen praten, giechelen of maak korte lacht; zelfs op zijn melige grappen, enz. Doe dit voor 10-13 dagen of tot en als hij begint aan het doen zelfde terug bij u. Wanneer hij dat doet, ga dan naar de volgende stap. Maar zorg ervoor dat hij niet proberen om u uit te vragen, zoals ik al eerder zei. Sla deze stap niet overdrijven niet.
 7. 7
  Maak uw verhuizing. Meestal op dit punt, kunnen meisjes krijgen een beetje nerveus. Houd het hoofd koel hoor. Maak het niet lijkt alsof je van plan iets. Om uw "move" te maken, vertel je geliefde om je te ontmoeten ergens u persoonlijk dat niet veel mensen gaan kennen. Maar niet voor kiezen om elkaar te ontmoeten in een steegje. Als dit tijdens schooltijd, kon je hem uitnodigen uw huis om samen huiswerk te doen in uw kamer, maar u kunt kiezen uit het park of op het strand, misschien zelfs in de achterkant van de school of in de school binnenplaats. Hem waarschijnlijk komen rond 5 of 6 uur. Op deze manier is er niet te veel mensen rond om u en hem te zien, maar zorg ervoor dat sommige mensen gaan naar het gebied, omdat je niet om hem het gevoel achterdochtig over whats going on op het moment.
 8. 8
  Tonen meer interesse en intimiteit. Wanneer je hem ontmoet op de locatie, groet hem door hem een ​​snelle omhelzing. Zeg hem om ergens te zitten (gras, bank, etc.). Na een korte periode van tijd stil te zijn, te beginnen een klein gesprek over iets zo klein als iets dat een paar dagen geleden gebeurd. Als hij meer geïnteresseerd in het verhaal, zou hij iets om je lachen op het einde zeggen. Anders zal hij waarschijnlijk beginnen te praten over wat hij wil over praten. Als je niet van het verhaal te veel of het niet uw interesse te vangen, vertelt een ander verhaal en als hij eindigt het met een echt mooie lijn, zeg iets dat zou kunnen maken hem naar je kijken en glimlach. Als het werkt, kijk hem aan en glimlach terug. Probeer het vergrendelen van het blik in een staren. Houd het lang genoeg om hem uit te faden zijn glimlach. Fade-out van uw glimlach ook te maken lijkt je controle over jezelf kwijt. Nu is hij onder uw werktijd. Bewegen over een 1/2 inch dichter naar hem toe. Als hij naar voren beweegt het ook betekent dat hij geïnteresseerd in wat er gebeurt. Als hij scoots achteruit en kijkt naar zijn zijde, hij geeft aan dat hij onzeker over wat er gebeurt of is hij verlegen. Als hij kijkt weg of iets zegt, betekent het dat hij niet klaar is voor wat er gaat gebeuren.
 9. 9
  Kiss. Nu je in het blik hebt op slot, het is tijd. Als zijn hand is in handbereik, leg je hand over zijn hand zachtjes. Hij zou uw vingers te nemen en wikkel ze onder zijn hand. Nu weet je dat het tijd is. Leunen in een klein, als hij leunt in een kleine hoeveelheid ook, hij signalering is hij zeker klaar. Als hij zit nog steeds, hij is onzeker als hij klaar is. Als hij niet echt zeker, laat hem weten dat het goed is door je wang tegen zijn vervolgens zachtjes plant een kus op zijn wang. Als hij oplicht, plant een kus op zijn lippen als hij naar je kijkt. Als hij reageert op het te rillen een beetje of maakt elke weinig beweging, bewegen in een beetje meer en en trek zachtjes op zijn arm om hem te signaleren om dichterbij hem om dichterbij zichzelf bewegen te krijgen. Win zijn aandacht weer op staren in zijn ogen. Als het werkt, maakt de grote verhuizing. Kantel je hoofd 9 graden waar ooit manier bent u leunt in hem. Soms jongens niet reageert op de eerste lip-aan-lip. Probeer het opnieuw en opnieuw totdat hij reageert. Wanneer hij dat doet, begint de kus zacht en gepassioneerd. Tip: denk blije dingen. Dit maakt dingen intenser. Breng je armen langzaam omhoog en wikkel ze om zijn nek zachtjes. Hij zou reageren op die door zijn handen op je taille uiteindelijk, hoeft hij niet te reageren. Als u beiden nog steeds zoenen, dan is hij nog steeds in je en het moment.

Tips

 • Meisjes: Houd je adem fris. Geen man wil een meisje die leek net gegeten rauwe ui kussen. Sneak wat muntjes in je mond, of mint kauwgom. Maar je moet nog steeds je tanden poetsen elke dag.
 • Vergeet niet om je hoofd te kantelen. Dit zal u houden van het crashen neuzen bij elkaar.
 • Zorg ervoor dat hij klaar is voordat je in voor de kus. Niet alleen smash je gezicht tegen zijn wanneer je voor het eerst ontmoeten!
 • Er zijn andere manieren om te laten zien dat je nog steeds gepassioneerd voor hem tijdens de kus. Je kon wikkel je armen om zijn nek. U kunt ook: Leg beide handen op zijn borst, legde een hand op zijn schouder, zet je handen op zijn taille, probeer verschillende moves om je kus interessanter te maken, zet je handen op zijn wangen, ritselen rond zijn haar, etc.
 • Wees jezelf en niet veranderen wie je bent alleen maar om hem te imponeren.
 • Draag lippenbalsem / chap te plakken; geen lipgloss. Niet veel jongens willen kleverige kersensmaak lipgloss hebben over hun lippen.
  • Kleden en gedragen in je comfort zone.
 • Haast nooit dingen. Een man zal waarderen wat meer als je het mooi en traag.
 • Kleed je niet in iets wat je niet comfortabel dragen alleen maar om indruk te maken "hem"
 • Proberen te ontmoeten op een plaats die is een beetje groot of heeft een geheugen tussen de twee van jou. Het zal je kus maken dat veel meer onvergetelijk.
 • Lijken niet wanhopig om hem. Dat zal hem denken dat er iets mis is. Gewoon geduldig.
 • Zorg ervoor dat hij de beste man voor jou.
 • Sluit je ogen als kussen, maar als je niet wilt, hoef je niet aan.
 • Niet zoenen in een openbare plaats (winkel) of voor mensen die je kent, vooral vrienden. Dit zal te gênant.
 • Praktijk op eerste zoenen voordat je besluit je dat de tijd rijp is. Als je niet weet hoe te kussen, hoe moet je om hem te laten u hartstochtelijk te kussen?
 • Toen franse hem zoenen, niet stuwkracht je tong over de mond van uw man. Het zal voelen als een vis uit het water in zijn mond. Maak niet je tong zo slap op hetzelfde moment, omdat het zal maken het gevoel alsof hij een blob in zijn mond. Om precies goed te maken, 'train' je tong om french kiss door op te staan ​​voor de spiegel en kronkelen je tong rond totdat u vertrouwd bent met de manier waarop je beweegt het voelen. Als het goed voelt, ben je waarschijnlijk doen het goed.

Waarschuwingen

 • Laat niets overdrijven.
 • Haast je niet de kus. Als je dat doet, kan hij je volledig af te wijzen en misschien ongemakkelijk voelen.
 • Laat hem niet denken dat dit in beweging is om iets te maken met seks. Laat hem weten dat je gewoon aan zodat deze op dat en hij moet begrijpen.
 • Probeer niet insnoering, tenzij je weet dat hij het leuk vindt. Sommige jongens zijn niet comfortabel mee.
 • Als je voelt dat zijn handen bewegen langs je taille en je niet klaar voor die stap, vertel hem om te stoppen. Als hij blijft, stop zoenen en zeg hem dat je moet gaan.