Wkanl

Hoe je jezelf opnieuw uit te vinden (voor tieners)

Dus, wilt u opnieuw uitvinden zelf, eh? Nou, dan ben je hier aan het juiste adres. Hopelijk zal dit artikel u enkele tips om te beginnen en u te helpen geven! Volg deze gids en je zult een nieuwe persoon vrijwel onmiddellijk geworden. De nummer een om te onthouden is zijn vertrouwen in jezelf. Denk aan jezelf als de sterke, onafhankelijke persoon je bent en je zult worden gezien als die persoon.

Stappen

Hoe je jezelf opnieuw uit te vinden (voor tieners). Vergeet de stereotypen.
Hoe je jezelf opnieuw uit te vinden (voor tieners). Vergeet de stereotypen.
 1. 1
  Vergeet de stereotypen. Dit is niet een how-to-hide-zelf artikel. Alle stereotypen hebben dingen gemeen. We hebben allemaal kwijlen over die hete babe, hou onze nieuwe kleren, huilen, lachen, glimlachen, enz. We zijn allemaal mensen, en er is geen reden om onszelf te categoriseren elk meer dan wat er is gedaan.
 2. 2
  Duidelijk uw geest. Ja, er is meditatie en kickboksen. Maar er is muziek, lezen, iets dat je geest verdwijnt.
 3. 3
  Een goed gevoel over de manier waarop je kijkt. Als je niet van de manier waarop je kijkt, kun je de manier waarop je kijkt veranderen. Hou je niet van je haar? Hier krijg je een nieuwe stijl. Hou je niet van je gewicht? Verander uw dieet, maar eerst een arts of ouder te vragen.
 4. 4
  Probeer nieuwe dingen, zoals schilderen, kunst klassen, een instrument bespelen, naaien, schrijven, elke vorm van het creëren van iets. Of, iets wat je nog niet eerder hebt geprobeerd en ga het doen! Fancy danslessen? Word lid van een salsa club, of een kraan club.
 5. 5
  Houd een dagboek bij en nadenken over je dag. Dit zal laten zien hoe je beter op je nieuwe persoonlijkheid.
 6. 6
  Wees zelfverzekerd, kalm en vriendelijk. Wees niet te energiek de hele tijd, maar wel positief.
 7. 7
  Niet gek over een crush. Als je dat doet, zullen ze bang te krijgen en niet wil bij je zijn. Behandel ze mooi en en wees jezelf.
 8. 8
  Wees vriendelijk voor iedereen. Niemand wil vrienden met de persoon die geruchten verspreidt of maakt plezier van iedereen.
 9. 9
  Heb onthullende kleding te conservatief, of niet dragen. Het maakt niet de indruk te geven u wilt. Als u niet tevreden bent met uw garderobe en hoe het eruit ziet op je, verander het. Ga met een vriend naar het winkelcentrum en uitzoeken wat kleren, en vraag haar je haar eerlijke mening te geven.
 10. 10
  Doe je haar en make-up anders op een datum. Als je echt wilt indruk op je date, stijl je haar mooi. Jongens, doe er niet te veel gel. Meisjes, niet uren doorbrengen op je haar. Het kan goed aflopen, maar er is ook een goede kans dat je uiteindelijk uit als een persoon die is geobsedeerd door hun uiterlijk. Plus, als je gaat op een datum, dan is je date wil je voor je, niet een persoon verborgen achter make-up, haarlak, parfum, en hoge hakken.
 11. 11
  Geen stress over wat andere mensen denken. Het mag niet uit, zo lang als je wilt wie je bent. Ook kan stress leiden tot puistjes of slechte gewoonten die moeilijk te doorbreken.
 12. 12
  Niet spelen met je haar te veel. Dit maakt het vettige, die je gezicht vettig maakt, waardoor je puistjes als een gek. Niemand houdt van een persoon die eruit ziet alsof ze niet gedoucht in een week.
 13. 13
  Als je iemand leuk vindt, doe kleine dingen om jezelf te kijken mooi. Verf je nagels, houdt de deur voor hen, aanvullen, tekst hen met een smiley, stuur ze een bericht op facebook, vragen hoe hun dag was, begin een gesprek over iets wat je met elkaar gemeen hebben, zoals een klasse of een band die je zowel willen.

Tips

 • Wees de persoon die je wilt zijn! Als mensen het niet leuk vind... nou ja, het is niet hun business!
 • Stap uit je comfort zone een keer in de zoveel tijd. Het kan moeilijk zijn, ja, maar de resultaten zijn de moeite waard!
 • Wees trouw aan wie je bent.
 • Laat je niet ontmoedigen als je de spot. Jij bent jij, en je het leuk vindt!

Waarschuwingen

 • Als je overdrijft jezelf te veranderen, kan uw vrienden en vriendje haat de nieuwe u en u zult meer alleen te zijn dan voorheen.
 • Als je gevoel van eigenwaarde problemen, zijn website artikelen niet van plan om je een beetje te helpen. Zie een counselor, therapeut, psychiater, of vertrouwde volwassene.