Wkanl

Hoe te lopen als een diva

De recente populariteit van vrouwelijke iconen als Jennifer Lopez, Beyonce en Nicki Minaj signaleert een opleving in de waardering van de vrouwelijke vorm en bewegingen. Deze beroemde sirenes zijn zo veel bekend om hun sensuele bewegingen als ze zijn voor hun levendige muziek. Elke vrouw kan zichzelf presenteren in een vrouwelijke en verleidelijke manier met geduld en oefening, maar voordat je kunt boeien en entree zelfs een publiek van een, moet je leren om te gaan met moeiteloze schoonheid. Hieronder vindt u de oude methoden van het opleiden van uw houding en lichaamstaal, zodat je kunt je innerlijke zelfvertrouwen en vrouwelijke schoonheid onthullen vinden.

Stappen

Hoe te lopen als een diva. Maak je houding ontspannen, maar rechtop.
Hoe te lopen als een diva. Maak je houding ontspannen, maar rechtop.
 1. 1
  Maak je houding ontspannen, maar rechtop. Doen alsof je hoofd wordt door een haar wordt getrokken op de kruin van je hoofd naar je nek verlengen, til je borst, en laat je schouders terug te vallen. Ook, doen alsof er een touwtje om je borstbeen (borstbeen) dat je borst liften naar de hemel om je ribbenkast houden off van je bekken en je navel te trekken in je rug.
 2. 2
  Herhaal dit om jezelf in je hoofd: kin omhoog, nek lang, schouders naar achteren, borst vooruit, abs strak, bekken naar voren en billen strak. In eerste instantie kan je het gevoel dat je leunt een beetje terug en je moet in staat zijn om de druk en de lengte voelen in de kleine van je rug (de lumbale gebied van uw rug die bocht tussen je ribbenkast en bekken). Rechtop staan ​​en adem rustig door je neus.
 3. 3
  Maak een bewuste, maar discreet poging om je lichaam te regelen als iets pigeon-toed (i. E. Tenen wijzen naar voren en naar binnen en hakken naar buiten) en iets x-benen (dwz knieën gebogen en naar voren en naar binnen en heupen naar buiten) en lichtjes kloppen -elbowed (dwz ellebogen gebogen en wijzen naar achteren en naar binnen naar buiten achter je rug en gebogen polsen te voldoen). Laat je armen hangen met je ellebogen gebogen. Uw polsen moeten vallen in de buurt aan de achterkant van je dijen. Deze houding verbetert de stabiliteit, flexibiliteit en legt de nadruk op de ultieme vrouwelijke eigenschap (dwz welgevormde heupen).
 4. 4
  Routinematig losser je ribbenkast en je bekken in isolatie met side-to-side verticale cirkels, voorwaarts-achterwaartse verticale cirkels, en horizontale cirkels om de slankheid van je taille (i. E optimaliseren. De omtrek van je romp tussen uw ribbenkast en bekken ) en om je lichaam te laten functioneren als een lenige en bochtige danser.
 5. 5
  Hebben altijd vertrouwen en volledig aanwezig in je lichaam. Laat je ziel te komen uit je ogen, ontspan je kaaklijn, ontspan je lippen om een ​​ideale vorm. Richten zich sterk op het huidige moment, op uw persoonlijke prestaties, en op uw directe omgeving (dwz uitsluitend te richten op het ene moment in een tijd, een adem in een keer, en een stap op een moment, als je ondergedompeld in uw omgeving). Presenteer het best mogelijk dat je in elk moment.
 6. 6
  Plaats elke poot direct voor het andere been, zoals een kat doet. De meerderheid van de verschuivingen gewicht moet plaatsvinden in de buurt van je zwaartepunt, dat is tussen je dijen en navel. Doel voor uw voetafdrukken op een lijn te vormen alsof je loopt op slappe koord. Deze motie dicteert de mate waarin je heupen en armen swing. Houd uw hoofd en schouders relatief stil als uw lichaam beweegt en probeer te verschijnen alsof je wandelen in de wind om je schouders naar achteren te duwen en dwingen je bekken om je naar voren te leiden.
 7. 7
  Neem alle stappen om de binnenrand van de bal van de voet, het handhaven van een gebogen knie, en dan lichtjes verlaagd tot het platte van de voet (i. E. Bal-vlakke voetenwerk), om de stappen te voelen en ziet eruit alsof je bent duwen in de vloer. Synchroniseer de beweging van elk gebogen knie met die van de bal van de voet eronder voor meer controle. Als alternatief kunt u in plaats daarvan synchroniseren van de beweging van elk gebogen knie met die van de hiel van de voet eronder als u liever een hiel-tot-teen strut voeren.
 8. 8
  Maak uw stappen meer of minder uitgesproken door het optillen van je benen brutaal of subtiel op dezelfde manier als een paard draf. Til je voet een matige afstand van de grond met de knie gebogen, en plaats het in een matige afstand voor de steunpoot. Als een knie buigt, dezelfde heup daalt (en de andere oorzaken heup te stijgen), en als een knie rechttrekken dezelfde heup stijgt (en doet de andere heup te laten vallen). Wilt u een bounce te voegen in uw wandeling, doe het door het maken van volledige gewicht verandert (dwz kan elke heup te abrupt dalen wanneer je voorover buigt en verhogen de knie aan dezelfde kant van uw lichaam als uw gewicht is overgebracht naar uw heup uit de voet eronder).
 9. 9
  Beweeg zo weinig mogelijk bij het ​​uitvoeren van praktische of verleidelijke acties. Bijvoorbeeld, als je wilt om te kijken naar iets of iemand, eerst naar je ogen totdat ze niet meer kunnen bewegen, dan beweeg je hoofd, dan je romp en aanpassen van uw onderlichaam laatste en alleen wanneer dat nodig is. Altijd terugkeren naar uw meest ontspannen toestand en rijd nooit zo gespannen positie.
 10. 10
  Verschijnen uitnodigend zelfs wanneer je stilstaat. Schik je linkervoet iets voor je rechtervoet (je linkerknie moet licht gebogen zijn), en deze tenen moeten naar voren en iets naar binnen wijzen met slechts een deel van uw gewicht dragen op de bal van de voet. Je rechtervoet moet vrijwel direct achter je linkervoet en naar rechts gedraaid loodrecht op het, en deze tenen moeten wijzen naar rechts en iets naar binnen met de meeste van uw gewicht dragen op de bal van de rechtervoet. Poging om buig je knieën naar elkaar toe om meer panache uitstralen. Bovendien moet je lichaam worden omgezet naar uw rechter elleboog positie achter je rechterheup, en je moet delicaat draai je hoofd naar de dichtstbijzijnde schouder (dwz uw linker schouder) te voltooien de pose.

Tips

 • Lopen iets langzamer. Alles gedaan alleen een beetje langzamer kijkt sierlijk en sexy.
 • Lopen op het ritme van een lied. Het houdt je stappen zelfs. Maar maak het niet te traag te maken. Na het luisteren naar een paar nummers, moet u in staat om een ​​goede te vinden.
 • Contra-body actie verwijst naar de natuurlijke neiging van de ribbenkast en het bekken te bewegen in tegengestelde richtingen wanneer een persoon loopt. De natuurlijke wandel actie van de mens is voor de rechter arm en schouder om terug te gaan als het rechter been naar voren beweegt, en omgekeerd, voor de linker arm en schouder om terug te gaan als het linker been naar voren beweegt. Echter, moet je proberen om je schouders stil te houden en je ellebogen geplaatst net achter je bekken voor meer bewegingsvrijheid. Verder moet u alleen toestaan ​​elk schouderblad (dwz schouderblad) om subtiel naar achteren vallen, naar beneden en naar binnen, samen met de gebogen elleboog aan dezelfde kant van uw lichaam om zo de afwisselende voren, naar boven en naar binnen beweging van je onderlichaam tegenspreken.
 • Houd je handen openen met uw vingers vrijwel geheel rechtgetrokken. Doen alsof alsof je zachtjes met een veer van een meeuw in elke hand en houdt alle bewegingen vloeiend.
 • Het is normaal dat het hoofd en de wervelkolom te subtiel naar voren en vervolgens naar de achteruit-rechts of achteruit-links met elke stap kantelen.

Waarschuwingen

 • Onderhouden van een bocht in de ellebogen en knieën en niet druk om een ​​van de houdingen aannemen. Integendeel, flexibel te kunnen ontwikkelen geleidelijk aan spieren trauma of schade aan gewrichten te voorkomen.