Wkanl

Hoe maak je een jongen zoenen

Vergrendeling lippen met een leuke jongen lijkt misschien intimiderend, maar het is makkelijker dan u denkt! Hij zal zeer waarschijnlijk worden gevleid dat u het voortouw nam (al zijn er manieren om hem te laten denken dat je was zijn idee, ook). Hier is wat te doen.

Stappen

Hoe maak je een jongen zoenen. Gebruik teksten of chatten in uw voordeel.
Hoe maak je een jongen zoenen. Gebruik teksten of chatten in uw voordeel.

Resultaat hem u zijn kissable

 1. 1
  Flirt hem. Als je de kunst van het subtiele flirten kunt beheersen, zou hij zelfs kussen (en denken dat het was zijn idee in de eerste plaats!). Vergeet niet dat flirten is over het tonen van hem dat je geïnteresseerd bent in een sexy en overtuigende manier, dus wees niet bang om jezelf er een beetje gedoofd. Hier zijn enkele basisprincipes die u moet weten:
  • Smile. Uw glimlach is je beste wapen, dus gebruik het! Wanneer u het voorwerp van uw toekomstige lip-Lockery zien, communiceren dat je blij om hem te zien met een kleine grijns bent. Step it up een level door te glimlachen naar hem over een kamer als dit: slot ogen, laat de glimlach verspreid langzaam over je gezicht, kijk dan weg. Hij zal worden vastgehaakt.
  • Doe het licht raakt. Vinden excuses om hem aan te raken in kleine, vluchtige manieren, zoals licht leggen een hand op zijn arm, terwijl hij praat of "per ongeluk" botste tegen hem zachtjes als je samen wandelen bent.
  • Betaal hem een ​​leuke compliment. Jongens houden ervan om net zo veel een compliment als meisjes doen! Focus op een kwaliteit die u echt leuk aan hem - of het nu zijn ogen, zijn gevoel voor humor, zijn haar, enzovoort - en vertel hem waarom je het op prijs stellen. Omdat complimenten traditioneel draaien op een manier, van jongen naar meisje, zal het je opvallen aan hem.
   • Een mooi compliment hoeft niet ingewikkeld te zijn. Als je echt worstelen met hoe het trekken van, alleen dit doen: kijk hem in de ogen, spugen wat je te zeggen hebt ('? Heeft iemand je verteld toch dat je haar ziet er geweldig uit op die manier'), glimlach, en ga verder zoals gewoonlijk. Gedaan!
 2. 2
  Gebruik teksten of chatten in uw voordeel. Niet overboord te gaan en bericht aan hem voortdurend, maar sturen om zo vaak een paar leuke teksten. Als je het goed doet, zal hij niet in staat zijn om te stoppen met denken over je, als je het doet te veel, hoewel, hij zal ergeren. Hier zijn een paar richtlijnen:
  • Vroegtijdig te beëindigen het gesprek. Laat niet de uitwisseling aanslepen zo lang dat het saai en moeizaam. In plaats daarvan, ermee op terwijl het nog interessant, zodat hij nu al kijken uit naar de volgende keer dat hij praat met je.
  • Vonk van een gesprek met iets anders dan "hallo." Het hebben van een meer specifieke opening geeft je iets om over te praten, in plaats van alleen onhandig te vragen hoe het gaat. Vertel hem wat je doet, vragen over zijn plannen voor een aankomende gebeurtenis (zoals een dans, huiswerkopdracht of vakantie), of brengen een inside joke. Wat het ook is, moet het iets dat hem uitnodigt om tekst die u terug te zijn.
  • Stel de volgende interactie voordat u het gesprek (optioneel) te verlaten. Als u wilt krijgen hem verslaafd voor de volgende keer, probeer te zetten iets voor de toekomst voor je vertrekt. Zo zou het iets als "Ik moet meer muziek aanbevelingen te krijgen van je morgen" of wel "We moeten [hier plaats invullen] check out ooit!"
 3. 3
  Het deel kijken. Als u wilt kussen een jongen (of heb hem je kussen!), Stap voor uw ziet er een beetje. Er is geen noodzaak om te gaan in volledige make-over mode, maar er zijn een paar kleine dingen die je kunt doen om jezelf aantrekkelijker te maken. Probeer te focussen op deze gebieden:
  • Ruiken geweldig. Jongens (en mensen in het algemeen) zijn onbewust meer aangetrokken tot mensen die ruiken aantrekkelijk. Douche minstens een keer per dag (en twee keer als je de neiging om zich te bezwete of vies), draag deodorant, en vind een parfum of body spray die mooi met uw individuele lichaam chemie ruikt. Toepassing geur aan je polsen, je keel en de achterkant van je knieën. Als je echt wilt uw bases te dekken, gebruik dan een geurende body wash en lotion ook.
  • Rock weelderige lippen. Ontdoen van schrale huid door zachtjes borstelen over je lippen met een tandenborstel, dan van toepassing lippenbalsem om ze zacht te houden. Voor een pop van kleur, probeer dan een lip vlek of lipstick.
   • Vermijd het gebruik van kleverige lipgloss. Ze zien er leuk uit, maar ze zijn verschrikkelijk voor het kussen.
  • Besteed aandacht aan je haar. De meeste jongens zullen niet merken wat je eigenlijk doet met je haar, zullen ze gewoon mee of het ziet er geweldig. Maken de extra inspanning door het toevoegen van 5 of 10 minuten aan uw routine in de ochtend, of probeer een aantal van de looks in Hoe eenvoudige en leuke kapsels doen.
 4. 4
  Officieel breken de "touch barrière." Zelfs als je wat licht, flirterige raakt, het breken van de aanraking barrière in een echt merkbaar manier kan helpen om uw bedoelingen duidelijk hebt geprobeerd. Als hij reageert goed op de kleinere punten, g groter! Hier zijn een paar klassiekers:
  • Zitten dichter naar hem toe. Als je bij elkaar zitten op een bank of in een auto, bewegen dichterbij dan je nodig hebt om. Als hij schijnt het leuk te vinden, bent u op het juiste spoor.
  • Probeer die zijn hand. Als je een goede opening voor uitglijden uw hand in zijn, neem het! Of maak uw hand kijken beschikbaar voor het houden door het vermijden van vouwen je armen of twiddling je duimen.
  • Ga in voor een knuffel. Dit werkt het beste wanneer je weggaat of afscheid. Leun in voor een knuffel, het zetten van uw armen om zijn nek of schouders, en houd het voor twee of drie seconden voordat het wegrijden. Dat moet lang genoeg zijn om intiem te voelen lijken, maar niet zo lang dat de knuffel krijgt onhandig.
 5. 5
  Maak het makkelijk voor hem om je alleen te krijgen. Jongens klagen vaak dat meisjes bewegen in verpakkingen zo veel dat het moeilijk is om een-op-een tijd te krijgen, dus maak het makkelijk voor hem! Hang terug van de menigte, of ga naar buiten om wat frisse lucht te grijpen. Als je echt wilt ervoor zorgen dat je alleen bent, kan je altijd hem te vragen op een solo-date.
  • Als je probeert om hem met rust te krijgen, vinden de mogelijkheden om weg te trekken van de menigte. Vragen of hij zou willen naar buiten voor een beetje, bieden naar huis lopen met hem of helpen uitvoeren van vervelende boodschappen te doen, of kom langs zijn huis en vragen of hij zou willen om uit te gaan voor een beetje.
 6. 6
  Zoek een romantisch moment. Als je het goed doet, kan een intieme sfeer halve werk doen en hem helpen zie je in een sexy licht. Overweeg deze aspecten:
  • Proberen om alleen te zijn met hem, zodat er geen afleiding of verwachtingen over wat andere mensen zullen denken.
  • Wees niet bang voor stiltes. In plaats van te proberen te klapperen over een pauzes in het gesprek, laat ze gebeuren. Vergeet niet, hij kan je niet kussen als je niet stoppen met praten.
  • Rondhangen in vergevingsgezind verlichting. Er is een reden waarom de meeste kusjes gebeuren niet op klaarlichte dag: want zachter licht voorbijgaat aan gebreken en lijkt meer romantisch. Zonsondergangen, kampvuren, kaarslicht, regenachtige dagen en zachte veranda lichten 's nachts kunt alles maken dat u er meer aantrekkelijk.

Gaan in voor de kus

 1. 1
  Breek de kus barrière (optioneel). Als je dapper voelt, test de wateren door het planten van een kus op zijn wang volgende keer dat je afscheid. Je bent waarschijnlijk te wissen hem later te kussen op de lippen als hij schijnt het leuk te vinden.
  • Niet alleen geef hem snel een kusje. Houd je lippen zacht en hoek van iets omhoog naar zijn oor of naar beneden richting de hoek van zijn mond. Hij zal de boodschap.
 2. 2
  Vergrendelen ogen. Worden vet over het maken van oogcontact en doe het vaak, vooral vlak voordat je op het punt om te gaan voor de Liplock. Niet alleen diep kijken in zijn ogen lijken romantisch, het communiceert ook dat je eerlijk en oprecht bent.
 3. 3
  Houd uw lichaamstaal geopend. Hoe je draagt ​​zelf kunt hem veel over hoe je je voelt vertellen. Het maken van uw houding openen maakt het een stuk makkelijker om te bewegen voor een kus en, als je dat doet, zal hij niet zo verbaasd. Probeer deze:
  • Niet vouw je armen, speel een beetje met je duimen, of greep uw handen samen. Als je niet kan helpen friemelen, leg je handen op je rug, zodat u geopend kijkt vanaf de voorkant.
  • Oriënteer je lichaam naar hem toe. Als je staat, houd je tenen op hem gericht. Als je zit, richt je knieën.
  • Kruis je enkels in plaats van je benen. In plaats van strak kruisen van je benen als je gaat zitten en steek bij je enkels in plaats daarvan. Het ziet er open, maar toch ingetogen.
  • Probeer niet om uw nervositeit te verbergen. Als je blozen, friemelen of twirling je haar te veel, laat het gebeuren! Duidelijke tekenen dat je angstig bent dat je hem heel graag, en hij zal waarschijnlijk wel weet om het als een compliment.
 4. 4
  Get dicht. Een excuus om te zitten of te staan ​​dicht bij hem, en leunen in, zodat je gezicht centimeter afstand van zijn. Als je dit doet, oogcontact.
  • Peilen zijn reactie. Het moet vrij duidelijk zijn dat je leunt in om hem te kussen, dus kijk hoe hij reageert. Als hij niet weg te trekken, ben je waarschijnlijk te wissen om verder te gaan.
  • Maken het extra duidelijk. Als je niet zeker weet dat hij krijgt het punt, glimlach langzaam en sluit je ogen - dat een enorm signaal dat je gaat om hem te kussen moet zijn.

Kissing technieken

 1. 1
  Houd je lippen licht en zacht (in het begin). Wanneer u voor het eerst contact maken, lichtjes grazen je lippen over zijn. Probeer uw druk licht en uw bewegingen langzaam en zacht te houden. Als het lijkt alsof hij geniet van het, kunt u het opvoeren in een klein beetje.
  • Voorkomen dat je lippen in een strakke plooi - dat is een positie gereserveerd voor niet-romantische zoenen, en kunnen communiceren het verkeerde idee.
 2. 2
  Leg je handen goed te benutten. Niet alleen laat je handen zitten - ze gebruiken om de kus beter te maken! Probeer deze bewegingen:
  • Neem een ​​pauze op zijn schouders, heupen of borst, of aan de zijkanten van zijn gezicht.
  • Verwarring je vingers in zijn haar.
  • Gebruik je handen om hem dichterbij te trekken.
 3. 3
  Mix it up. Als je meer comfortabel, kunt u de druk indringender te maken of het kussen sneller. Houd de kus interessant door het veranderen van de intensiteit en snelheid, en probeer te voorkomen dat de afwikkeling in een techniek te lang.
 4. 4
  Gemak in (optioneel). Je hoeft niet te Franse kus een grote knuffel hebben, maar het kan de romantiek schoppen tot een inkeping. Hier is hoe je het begon:
  • Je mond lichtjes open. Deel je lippen genoeg dat je gemakkelijk zou kunnen krijgen je tong via hen.
  • Lichtjes run je tong over zijn onderlip. Houd het contact kort, niet meer dan een seconde of twee, trek je tong terug. Als hij geïnteresseerd is, zou hij het doen naar u terug.
  • Kantel je hoofd naar de kant een beetje. Tongzoenen is gemakkelijker als men iemands mond wordt aanzienlijk zijdelings gekanteld. Dit voorkomt dat uw neus en tanden tegen stoten.
  • Beweeg je tong in zijn mond in het licht, spoot bewegingen. De belangrijkste truc om Franse zoenen is om je tong te houden in beweging - laat het niet gewoon rust slap in zijn mond. Zoals met wanneer je begon te kussen, proberen om de druk licht en de beweging zacht te houden. Vergeet niet dat u altijd harder gaan en sneller later.
 5. 5
  Laat hem willen meer. Het beëindigen van de kus voordat het saai krijgt is de beste manier om af te verlaten. Als u stopt terwijl het is nog steeds leuk, hij zal direct worden kijken uit naar de volgende keer. Terug te trekken, kijk in zijn ogen, en glimlach. Je bent klaar! (Voor nu.)

Tips

 • Voelt het moment, meestal mensen zijn te bang of nerveus tijdens hun eerste kus. Maak je hoofd leeg en laat de emoties stromen.
 • Vergeet niet te ademen! Gewoon ademen licht door je neus. Je zou niet willen om uit te gaan tijdens je eerste kus!
 • Jongens als kussen: er is geen twijfel. Soms moet je om de eerste stap naar die pijnlijke stilte te doorbreken.
 • Vergeet niet om je ogen te sluiten op het eerste, terwijl veel mensen de voorkeur om ze open te houden, beginnen ze af gesloten totdat u handigst zijn.
 • Volg deze eerste kus alleen met een make out sessie of het is wat je wilt. Voel je niet verplicht om alles wat je denkt dat hij wil, maar, net, niet het gevoel dat je iets niet kunt doen, omdat hij denkt dat je een bepaald type meisje doen. Doe wat je wilt, niet wat iemand anders zegt.
 • Heeft alles wat je niet wilt niet doen. Als hij de druk om iets wat je niet wilt doen, hij is waarschijnlijk niet de juiste is.
 • Blijf altijd dicht bij hem waar u ook gaat, laat hem niet denken dat je niet wilt hem dichtbij gelegen.
 • Vergeet niet, hij is waarschijnlijk net zo bang als je bent en kan zijn teleurgesteld als hij mist op een goede tijd voor een eerste kus.
 • Als hij je afwijst, probeert zijn gevoelens gracieus accepteren.