Wkanl

Hoe maak je een normale goed uitziende meid van binnen en buiten te zijn

"Mooi is zo mooi doet," en wordt een mooi mens omvat zowel het onderhoud van uw uiterlijk en handelen sierlijk en vriendelijk. Hier is hoe:

Stappen

Hoe maak je een normale goed uitziende meid van binnen en buiten te zijn. Veel plezier met je haar.
Hoe maak je een normale goed uitziende meid van binnen en buiten te zijn. Veel plezier met je haar.

Houd je haar en make-up fris

 1. 1
  Veel plezier met je haar. Haar kan een grote aanwinst zijn wanneer u hem goed, maar kan ook afbreuk doen aan je uiterlijk als verwaarloosd. Zelfs als je geen tijd om het te zetten, zorg ervoor dat het geborsteld en dat u een paardenstaart houder met u.
  • Was regelmatig je haar. Voorzichtig handdoek-droog het en laat het drogen aan de lucht zo vaak mogelijk, föhnen is hard op je haar.
  • Conditie van je haar te houden op zoek naar gezond en levendig. Zoek een formule die werkt voor u, niets is one-size-fits-all.
 2. 2
  Houd je make-up simpel. Natuurlijk wilt u fouten te minimaliseren en accentueren uw beste eigenschappen, maar laat je niet inpakken door; onnatuurlijke make-up maakt je nep uitzien. Als je wilt dat mensen denken dat je echt bent, dan zijn echt en zien er echt uit.
  • Een vleugje van de basis, een vleugje blush, een beetje oogschaduw, eyeliner en mascara kan helpen om je gezicht tot leven.
  • Om te voorkomen uitzien als een geschilderde dame, kies kleuren die uw natuurlijke kleur compliment.
  • Ga natuurlijk als dat is wat het beste voelt voor jou. Zorg ervoor dat u juiste, drink veel water te eten, en verwen uw huid te gloeien maken.

Zorg goed voor je lichaam

 1. 1
  Oefenen! Vind een manier om te zweten - ja, echt zweten - gedurende 30 minuten ten minste 3 tot 5 keer per week. Neem een ​​dansles, gaan joggen of fietsen, lid worden van een wandelclub, tennissen, racket bal, voetbal of basketbal, lopen rondjes rond het blok. Doe iets. Het zal niet alleen je conditie, maar ook uw kijk op het leven en de wereld te verbeteren.
  • Omdat fit is altijd aantrekkelijker dan niet fit. En denk niet dat je een mager model om fit te zijn, fitness is over de mogelijkheid om te bewegen, ademen en te houden tijdens een fysieke activiteit.
  • De oefening is ook een geheime toverdrank voor geluk en welzijn, en gelukkig altijd maakt je aantrekkelijker.
 2. 2
  Onderhouden van uw persoonlijke hygiëne. Niemand houdt ervan om rond iemand die eruit ziet of ruikt slecht. Elke ochtend en avond, je tanden poetsen gedurende 2 minuten. Vergeet niet te flossen, de meeste gaatjes ontstaan ​​tussen de tanden die zijn moeilijk te reinigen met een borstel. Was uw handen na gebruik van de badkamer, houd je nagels schoon, douche met zeep en draag anti-transpirant.
  • Een gebrek aan hygiëne is een grote rode vlag voor interpersoonlijke relaties, na, als je niet bereid bent om te zorgen voor jezelf, waarom zou iemand anders zijn?

Goed te kleden

 1. 1
  Draag schone kleren. Om eerlijk te zijn, kunnen de meeste van uw kleding een paar keer gedragen worden alvorens te worden gewassen, maar altijd onthouden deze vuistregel: als je niet wilt dat het op je neus, draag het niet.
  • Broeken zijn niet zo merkbaar als shirts (vrijwel alle jeans op elkaar lijken) en kan meerdere keren gedragen worden in een rij dan iets anders. Zorg alleen wel dat ze blijven relatief schoon en niet verliezen hun vorm; jeans kan worden gestrekt na slechts een paar gebruikt.
 2. 2
  Kies classy, ​​bescheiden stijlen. Vele modes bevorderen onthullend stijlen die strakke, aandachttrekkende, laag uitgesneden, etc. Dressing up elke keer in een tijdje is onderdeel van het zijn jong en mooi, maar voor de dagelijkse spullen, uw beste inzet is aantrekkelijk, bescheiden, vleiend kleding die niet vestigen onnodige aandacht aan uw lichaam.
  • Als je een aardig cijfer, zal het duidelijk zijn in bescheiden kleding.
  • Als het aantrekken van een vriendje is een van je doelen, kunt u worden verrast om te ontdekken hoeveel mensen eigenlijk liever het wanneer zaken worden overgelaten aan de verbeelding. Wat nog belangrijker is, veel van de jongens die willen vrouwen in belachelijk kleine outfits te zien zijn niet degenen die je wilt te trekken in de eerste plaats.
 3. 3
  Draag praktische schoenen. Weet dat meisje die heeft om uit te zitten van de voetbalwedstrijd omdat ze niet kan spelen in haar mini-rok en wiggen niet, het is veel aantrekkelijker om comfortabel en om deel te nemen. Hoge hakken moet worden gereserveerd voor speciale dress-up gelegenheden. Lage hakken of pompen kan werken in veel situaties als ze stevig en comfortabel. De rest van de tijd, draag leuke sportschoenen, verstandige leder veterschoenen, of wat anders past het wetsvoorstel voor het dagelijks leven.

Ontwikkelen van een gezonde innerlijk

 1. 1
  Laat het verleden achter. Wat er eerder gebeurd, het is nu voorbij. Accepteer de lessen die je hebt geleerd, en probeer om verder te gaan. Vergeet niet: als je denkt over het elke dag, je bent nog steeds waardoor het voor u regelen.
  • Zoek professionele hulp, indien nodig. Een counselor of therapeut kan u helpen zelfvertrouwen problemen te overwinnen en het beste uit jezelf.
 2. 2
  Wees zelfverzekerd. Zelfs als je echt naar beneden voelt over jezelf, handelen zelfverzekerd. Je hoeft niet te doen alsof iets wat je niet bent, maar niet aan te kondigen aan de wereld dat je boos bent. Blijf kalm en bedaard. U wordt gerespecteerd als je je gevoelens te tonen, maar op een zelfverzekerde manier.
 3. 3
  Waardeer uw uniciteit. Je bent een mooie individu met je eigen persoonlijkheid en talenten. Alleen door het waarderen van uw potentiële zult u in staat om uw giften te voeden en bieden iets aan de wereld.
 4. 4
  Onderhoud uw integriteit. Doe niets dat u misschien later spijt van of je je zelfrespect verliezen niet doen. Niet alleen dat, maar geheimen hebben een manier om uit - en wanneer ze dat doen, zouden de mensen negatieve oordelen van je eigen gevoel van eigenwaarde te vergiftigen. Wees eerlijk en ethisch en, belangrijker nog, een beetje ruggengraat!
  • Kom op voor wat juist is. Als iemand zet je neer, wees dan uw eigen ridder op het witte paard, niemand heeft het recht om u te behandelen met respect. Doe hetzelfde als iemand anders wordt misbruikt. Wees niet bang om op te staan ​​- zelfs als dat betekent alleen te staan, vergeet niet, het duurt maar een persoon om een ​​enorm verschil maken.
  • Respecteer jezelf en je lichaam. Twee keer nadenken over het drinken van alcohol, het roken van sigaretten, en het eten van slecht voedsel. Illegale middelen moet vermeden. En wees voorzichtig als / wanneer je bezighouden met seksuele activiteit.
 5. 5
  Houd een dagboek. Schrijf in het zo vaak als je kunt en je zult snel ontdekken dat het de moeite waard de tijd: het zal niet alleen geven u een kans om na te denken over uw relaties en ervaringen, maar ook helpen je bedenkt wie je bent en wie je wilt zijn. Terwijl je toch bezig bent, een register bijhouden van de goede dingen in je leven. U kunt worden verrast hoe gezegend je werkelijk bent.
  • Als je denkt dat het nerdy of uncool, maak je geen zorgen, het kan prive zijn en niemand moet weten dat je het te houden.
 6. 6
  Stel doelen voor jezelf. Rijden de dynamiek van al dit zelfonderzoek in een betere toekomst. Begin met een of twee doelpunten (ex. verliezen 10 pond, maken het volleybal team, maken de 'A' erelijst, geld te besparen en kopen nieuwe kleren, enz.) en, zodra je vooruitgang hebt gemaakt op hen, op een paar meer. Maak er een gewoonte van te weten wat je wilt en het krijgen van het.
  • Het kan helpen om een ​​nieuw vel papier te maken voor elk doel en schrijf waarom je het wilt doen, hoe je dit te laten gebeuren, en wanneer je het hebt gedaan door.

Verrijk je geest

 1. 1
  Nieuwe dingen te proberen. Wanneer de gelegenheid zich voordoet om iets interessant dat je nog nooit hebt geprobeerd te doen, grijp het! Als u wordt uitgenodigd om te gaan skiën, te aanvaarden. Als er een nieuwe etnische restaurant opent in uw omgeving, geef het een schot. Het ervaren van nieuwe en andere activiteiten zullen niet alleen zorgen dat u een meer evenwichtige persoon, maar ook krijg je in de gewoonte van het worden een levenslange leerling.
 2. 2
  Leer zelf zo veel mogelijk. Hoewel het krijgen van een traditionele opleiding een eerste prioriteit moet zijn, ook niet vergeten dat het leven vol leerervaringen, je hoeft niet te worden in een klaslokaal om kennis te verwerven.
  • Doe je best op school. Mensen kijken naar slimme, actieve mensen in de gemeenschap.
  • Wees niet bang om hulp te vragen van docenten en andere studenten. Er is niet zoiets als een domme vraag, dat is hoe je leert!
  • Lezen! Lees bestsellers, klassieke literatuur, how-to handleidingen, zelfhulpboeken, en stukken die u niet noodzakelijkerwijs eens met. Dragen altijd rond een boek te lezen zodat je je hart en geest kan vullen met goede dingen en goede ideeën.
 3. 3
  Besteden 15 tot 30 minuten per dag aan het ontwikkelen van een speciaal talent. Dit zou een instrument kunnen spelen, schilderen, lassen, tutoring, koken, of het bouwen van miniatuur houten ruimte hamsters, het belangrijkste is om plezier te hebben tijdens het worden echt goed in iets. Door dit te doen zal je zelfvertrouwen op te bouwen en kansen te creëren om plezier te hebben met vrienden en uw toekomstige partner.

Waarderen de mensen om je heen

 1. 1
  Maak een extra inspanning om naar de mensen in jouw wereld kennen. Leer te genieten van het te weten komen over anderen door met ze te praten - en niet alleen over jezelf. Hoe beter je anderen te begrijpen, hoe beter je zult jezelf te begrijpen.
 2. 2
  Herkennen ware schoonheid. Schoonheid is in de ogen van de toeschouwer en iedereen is mooi op zijn eigen manier. Wees steunend van andermans processen; iedereen heeft hulp nodig op een bepaald punt in hun leven - en als het jouw beurt is, zullen de mensen graag terug te betalen uw vriendelijkheid.
  • Anderen niet neergezet, vertel hen dat ze dom of lelijk, of de aandacht vestigen op hun gebreken. Iedereen heeft gebreken, maar door te leren om de positieve dingen te herkennen in anderen, zult u in staat om te waarderen en ontwikkelen ze in jezelf.