Wkanl

Hoe je een meisje te raken

Hoe ga je het touch barrière breken met een meisje vinden? Het is moeilijk om te weten wanneer te bereiken, en wanneer je te ver gaat. Sommige meisjes waarschuwt je niet dat je te dichtbij, en je zou ontdekken - de harde manier - dat u per ongeluk hebt over de streep en maakte haar ongemakkelijk voelen. Gelukkig, dit artikel heeft alle stappen die u moet weten hoe je dat contact barrière te doorbreken, zonder vast te zitten in de "vriend zone", die is moeilijk om te ontsnappen!

Stappen

Hoe je een meisje te raken. Peilen haar interesse.
Hoe je een meisje te raken. Peilen haar interesse.

Besteed aandacht aan haar

 1. 1
  Peilen haar interesse. Denk je dat ze zou willen door u te worden aangeraakt? Is ze oogcontact te maken? Is ze glimlachen, lachen en hebben een goede tijd? Als dat zo is, dan bent u op het juiste spoor.
 2. 2
  Kijk naar de manier waarop ze naar je kijkt. Als ze je leuk vindt, zal ze ofwel houd je blik voor een lange tijd of trek onmiddellijk weg. Elk van deze signalen kunnen betekenen dat ze je leuk vindt. Als je toevallig een blik te werpen op het meisje en je ziet haar staren terug bij u, dan betekent dit dat ze je leuk vindt, hoewel ze kunnen snel dart haar hoofd in een andere richting. Als ze trekt snel weg, kan dit betekenen dat ze zenuwachtig is, maar nog steeds houdt van je.
 3. 3
  Beoordeelt haar persoonlijkheid. Als ze extravert en vriendelijk, er is minder kans dat ze zullen worden boos of verbaasd als u probeert om haar aan te raken. Als ze verlegen of meer gereserveerd, wilt u misschien meer zekerheid is ze in je voordat je haar aanraakt.

Wees een gentleman

 1. 1
  Zoeken naar mogelijkheden om de aanraking barrière in een ridderlijke manier als je samen bent breken.
 2. 2
  Houd haar jas uit. Als je beiden op het punt om te vertrekken en ze moet op een jack of jas, houdt het uit voor haar als een gentleman, zodat ze kan glijden haar armen in de mouwen. De knokkels van je vingers zal waarschijnlijk voorzichtig borstelen tegen haar als je dit doet. Als ze reageert positief en je merkt dat haar haar is tussen haar jas en haar rug, trek het uit voor haar.
 3. 3
  Bied uw hand. Dit is vooral nuttig wanneer ze nodig heeft om haar evenwicht, zoals wanneer ze krijgt in of uit een auto, of als ze stapte over een plas of een andere oneffen oppervlak te houden. Meisjes houden van dit omdat het laat zien dat je denkt van haar en niet alleen voor jezelf. Dit is meer waarschijnlijk geschikt zijn als ze netjes gekleed is of het dragen van hakken.
 4. 4
  Steek je arm om haar vast te houden. Dit zal dienen als een uitnodiging voor haar om haar arm haken rondom jou, vooral als je op het punt om samen te lopen. Dit is een klassiek romantische manier om te lopen als een paar zonder al te lichtgeraakt-feely.
 5. 5
  Dames gaan voor. Open de deur voor haar en haar in staat stellen om eerst te gaan door deuren, gangen of kleine drukte. Een mooi, stevig gebaar zou zijn om te gaan met je hand net boven haar middel, richting de deur (of gang), terwijl zeggen "na u." Andere plekken om druk zou de achterkant van de arm, net boven de elleboog (vooral aanbevolen als ze het dragen van korte mouwen), of heel zachtjes en voorzichtig op de schouder.
 6. 6
  Wijs de weg. Als je op het punt om te gaan door een grote menigte, steek je hand, zodat u door de menigte heen kunt lopen zonder verlies van elkaar. Dit is niet alleen laat zien dat je om haar geeft, maar het toont ook aan dat u het voortouw kunnen nemen. Zodra je uit de menigte, kunt u doorgaan met haar hand (als ze lijkt te willen).

Merkt dat er iets over haar

 1. 1
  Kijk voor iets dat kan zijn op haar gezicht of haar. Het is niet ongewoon om een ​​losse wimper op iemands gezicht, vooral de wangen te zien. Als je er een ziet, haar zeggen: "Houd toch. Je hebt een wimper op je gezicht. Laat ik het uitstappen." Trek het uit haar gezicht heel zacht. Oefen niet te veel druk, vooral als ze het dragen van make-up. Doe hetzelfde als je iets in haar haar als een stuk lint of een bal van stof te zien.
  • U kunt ook liegen. Zeggen dat ze iets in haar haar, zelfs als ze niet daadwerkelijk iets hebben daar, en breek de aanraking barrière op deze manier.
  • Als u wilt sluw regelen een kans, zou je haar ergens waar je weet dat ze zal waarschijnlijk iets te krijgen in haar haar, als een stoffige zolder of een deel van het bos met lage bomen.
  • Met alles wat er op haar gezicht of haar dat zou kunnen zijn gênant (zoals een stuk van voedsel), moet u beslissen of dit niet te doen. Sommige vrouwen zullen worden gekrenkt en anderen het humoristische zal vinden.
 2. 2
  Merkt dat er iets op haar handen of haren. Heeft ze hebben een andere ring, een nieuw kapsel of een andere nagel kleur? Erkennen verbaal ("Dat is een mooie ring" of "Heb je een nieuwe nagel kleur? '). Houd je hand, palm omhoog, en vragen of je dichterbij kunt kijken. Inspecteer wat is anders, en een vraag of een positieve reactie.
  • Terwijl je dit alles doet, krijg je een gevoel voor hoe ze reageert op het hebben van haar hand in de jouwe. Nadat zij heeft gereageerd op uw opmerking of vraag, kort haar hand met je duim zachtjes en laat het gaan wrijven. Glimlach en snel verder te gaan, maar wees voorzichtig niet griezelig te verschijnen.
 3. 3
  Houd haar warm. Als het koud buiten en je merkt dat ze het koud of rillingen, bieden ze je jas. Zet het om haar heen. Afhankelijk van hoe comfortabel ze zich voelt om je heen, zou je je handen te nemen en bestrijk ze stevig op haar bovenarmen om een ​​beetje warmte te genereren. Als u merkt dat haar handen zijn koud, vertel haar om je haar handen te geven en zet ze samen (palm naar palm). Leg je handen in de hare en wrijf ze zachtjes, maar snel naar haar handen te warmen. Als je durf voelt, breng haar handen tegen de mond en blaas een beetje warme lucht op hen. (Dit kan, op de lange termijn, maken haar handen kouder. Ook moet je niet doen als er een risico dat uw adem is slecht!)
 4. 4
  Let op haar daden. Als ze positief gereageerd op al het bovenstaande, maak uw volgende zet (of het risico voor altijd gevangen in het). Dat zou kunnen zetten van je arm om haar schouder of taille, of met haar hand. De achterkant van de nek en de lendenstreek twee kwetsbare gebieden ook.
 5. 5
  Merken wanneer ze niet geïnteresseerd. Als ze niet reageert positief op deze acties, gewoon weer weg. Het hoeft niet te betekenen dat ze niet geïnteresseerd. Ze kon alleen maar in een slecht humeur of moe voelt. Echter, als u dit meer dan een keer hebt geprobeerd en krijg hetzelfde antwoord, ze waarschijnlijk niet geïnteresseerd in de aanraking door jou.

Vermijd risicovol gedrag

 1. 1
  Niet te benaderen een meisje en geef haar een schouder massage, zelfs als ze klaagt over het feit dat pijnlijke of vermoeide. Het is niet per se een uitnodiging te krijgen gemasseerd door jou. Zelfs als het zou kunnen zijn, het risico niet nemen tenzij je zeker dat je haar juist aan het lezen bent. Het kan een meisje erg ongemakkelijk om te ontvangen van een massage van iemand die ze niet fancy make, en je haar zetten in een lastige positie waar ze je vragen om te stoppen.
 2. 2
  Vermijd grijpen elk deel van haar arm met de hand en trok haar om ergens te komen met jou. In het beste geval kan dit worden geïnterpreteerd als vervelend. In het slechtste geval, kan het komen als een poging om haar rond rukken. In het algemeen, zou elke vorm van trekken of trekken worden geïnterpreteerd als onvolwassen of opdringerig.
 3. 3
  Vermijd het aanraken van haar borsten, en de lager gelegen gebieden van haar lichaam. Deze zijn meestal alleen aanvaardbaar als je al een relatie, omdat deze worden beschouwd seksuele gebieden. Als je dansen, leg je arm om haar terug naar haar te leiden. Sta niet toe dat je handen naar beneden glijden naar het onderste deel van haar lichaam op elk gewenst moment, tenzij je wilt eindigen met een klap in het gezicht. Niet tasten of knijp.

Probeer duo sport

 1. 1
  Dansen. Elke vorm van partner dansen, zoals salsa, tango of kan een goede manier om aan te raken barrière te doorbreken. Houd er echter rekening mee, dat alleen maar omdat ze lijkt te hebben van een goede tijd dansen met je hoeft niet te betekenen ze houdt je van de dansvloer. Het is zeker een begin wel.
 2. 2
  Schaatsen. Schaatsen is een geweldige activiteit voor casual fysiek contact. U kunt haar hand vasthouden om haar te helpen niet te vallen als ze nog niet helemaal onder de knie krijgen van deze, of om elkaar te helpen skate achteruit. In de koude omgeving, kunt u ook de mogelijkheid om haar te helpen warm met een knuffel of rondom haar met je jas te houden.
 3. 3
  Tennis. Hebben haar als uw partner in het dubbelspel. Er zullen tal van mogelijkheden om high-five te zijn en haar speels raak na een goed schot.
 4. 4
  Elke sport waar de apparatuur nodig is dat je haar vasthouden van achteren. Bijvoorbeeld, paardrijden tandem op een motorfiets, zittend op een binnenband of slee naar beneden een sneeuw heuvel, parachutespringen in tandem, enz. Er zijn tal van sportieve mogelijkheden voor deze nabijheid aan jullie beiden op te leggen!

Tips

 • Probeer altijd schone, droge handen hebben. Als ze een vleugje krijgt de uien je een paar uur eerder snijden, dat is niet goed. Als je de neiging om klamme handen te krijgen, dragen een droge papieren handdoek in je zak en gebruik het goed voordat je haar aanraakt. Vermijd koude handen, omdat dit haar zal schrikken. Als dit is gebeurd, het adres van de situatie met een grap, omdat dit kan helpen het ijs te breken.
 • Wees zacht en zorgzaam als je naar haar aan te raken. De meest subtiele ding is vragen om een ​​knuffel afscheid of borstelen van uw hand in de buurt van haar, als ze het niet leuk vindt zul je waarschijnlijk wel kunnen vertellen.
 • Wees moedig. Hoger betrouwbaarheidsniveau = betere reactie.
 • Kraken een grap dat is gewoon ongepast genoeg om haar je klap op de arm, maar passend genoeg om haar aan het lachen te maken op hetzelfde moment zal haar verleiden tot het aanraken van je. Echter, dit soort opmerkingen zijn hoog-risico en kan je in heet water onder mensen die gevoelig zijn. Probeer dit op eigen risico.
 • Zelfs de meest suave "touch bewegingen" zal niet werken als ze verveeld of ongeïnteresseerd. Houd het gesprek levendig en zorg ervoor dat je zowel plezier.
 • Sommige vrouwen voelen zich ongemakkelijk met aangeraakt totdat je een relatie aangaan. Als je op zijn minst geïnteresseerd in haar weer te zien, doe het rustig aan en beweeg langzaam of je zal haar afschrikken.
 • Kietelen een meisje in haar zijden is onschuldig genoeg. Maar, het is best te doen met meisjes die je vrienden zijn met, niet willekeurige degenen.
 • Sommige mensen houden niet van om aangeraakt, vooral wanneer je op een eerste date. Doe het traag of je relatie zou kunnen eindigen voordat het begint.
 • als je niet uit je haar op de arm of hand aanraken als ze zegt iets grappig, als ze goed reageert, kunt u in staat om haar aan te raken op het been of eventueel haar hand vasthouden na een tijdje

Waarschuwingen

 • Terwijl je zou denken dat je speelt het veilig en respectvol door haar niet aan te raken, tenzij ze eerst je aanraakt, kan je eindigen in de vriend zone, dat is moeilijk om te ontsnappen. Voor veel mensen is een groot onderscheid tussen de "vriendschap" en "relatie" is de manier waarop ze elkaar raken. Er zijn meer platonische manieren om iemand te raken. Leren om lichaamstaal te lezen en als je een signaal in haar lichaamstaal of expressie vertellen om terug af te zien, dan is haar grenzen en haar gevoelens te respecteren door zich te onthouden van het maken van verder contact.
 • Kort na het starten van een of andere vorm van lichamelijk contact, als ze zegt dat ze heeft om binnenkort te gaan of moet naar de wc, dan is ze misschien niet het gebaar gewaardeerd of vond het ongemakkelijk. In sommige gevallen kunnen ze schuw zijn na het hebben van fysiek contact met u, dus je moet echt zeker te zijn alvorens verder in meer intense fysieke contact.
 • Verschillende culturen hebben een verschillende mate van ontvankelijkheid voor fysiek contact. In Korea, die handen houden is een zeer groot probleem en knuffelen of kussen van iemand in het openbaar gebruikt onaanvaardbaar worden beschouwd. Echter, hetzelfde te doen in Latijns Europa is vanzelfsprekend. In Bulgarije, het geven van een meisje een afscheid knuffel is net zo normaal als handen schudden in andere plaatsen. Ken de culturele context en dienovereenkomstig reageren.
 • Merk op dat sommige mensen zijn erg aanhankelijk met hun vrienden. Een meisje zou kunnen zijn alles over knuffelen met je en denk dat ze gewoon vriendelijk zijn, terwijl je het gevoel dat je krijgt gemengde signalen.
 • Als ze "borstels" uit het gebied dat u net aangeraakt, kan dat een teken zijn dat ze denkt dat je vies bent of worden te ruw zijn. Bijvoorbeeld, als je speels aanraken haar arm, dan rechts achteraf ze krassen, wrijft of anderszins "veegt" dat gebied, kijk uit. Ze denkt dat ofwel je vies bent of zij is niet geïnteresseerd. Misschien opnieuw proberen het later als je denkt dat het is gewoon toeval, maar als dit meisje doet het herhaaldelijk, back off voor een tijdje.
 • Overdrijf het niet! Sommige meisjes vinden over-the-top ridderlijkheid vervelend en misschien zelfs onbeschoft!
 • Niet overal in de buurt van haar prive-gebieden, omdat dit haar zal kruipen.