Wkanl

Hoe maak je een goed passende beha te kopen

Het vinden van een beha die goed past is een eenvoudige, maar tijdrovende taak. Door het volgen van deze stappen, moet u in staat om een ​​die niet alleen past, maar is ook comfortabel.

Stappen

Hoe maak je een goed passende beha te kopen. Bepalen wat voor soort beha die u wilt.
Hoe maak je een goed passende beha te kopen. Bepalen wat voor soort beha die u wilt.
 1. 1
  Meet uw BH maat. Er zijn een aantal verschillende methoden. Sommige methoden toe 4 of 5 centimeter om je ribbenkast meting, anderen niet. Verschillende methoden het beste werken voor verschillende lichaamstypen. Als u vindt dat de methode die u gebruikt niet werkt, probeer dan anderen om een ​​nauwkeuriger resultaat te krijgen. Welke methode u ook gebruikt, vergeet niet dat uw resultaat is slechts een startpunt.
 2. 2
  Bepalen wat voor soort beha die u wilt. Wil je een die is gewatteerd voor een extra boost? Of beugel voor extra support? Wat over een sportbeha voor elke sportieve activiteiten? Als je eenmaal hebt besloten wat voor soort beha of bh's je wilt, ben je klaar voor de volgende stap.
 3. 3
  Ga naar de winkel. Probeer een beha band en cup maten een maat groter en kleiner dan uw maat te vinden.
 4. 4
  Zet de ene met de gesp op de meest losse fitting. Bras hebben de neiging om losser te krijgen naarmate de tijd vordert tengevolge van het wassen en dragen, dus door te proberen het op deze manier zul je ervoor zorgen dat het langer zal duren. Draai de schouderbanden.
 5. 5
  Controleer het volgende:
  • Band dichtheid-Je moet in staat zijn om je vingers draaien rond onder de rand van de stof, maar als je kunt trekken uit de buurt van uw rug door meer dan een paar centimeter, het is te los.
  • "Double borsten" - Als je borsten puilen uit van de zijkanten of over de bovenkant van de cups, dan moet je een grotere cupmaat.
  • Riemen-Als uw schouderbanden zijn graven in je schouders, de band grootte is waarschijnlijk te groot. Als ze niet strak genoeg aan te passen, zoek een andere stijl beha.
  • Centre gore-Het centrum gore van de beha, tussen de cups, moet altijd goed te zijn tegen uw lichaam. Als het wordt van je weg geduwd, dan moet je een grotere cupmaat en een kleinere back grootte.
  • Algemene maat-Buig voorover. Als je borsten eruit vallen, dan is de beha past niet. Of de bekers te klein of de band te groot, of beide.
  • Blijven zetten-Move rond. Doe je armen boven je hoofd en draai links en rechts in de taille. De beha moet niet rijden tot noch knijpen op dit punt. Indien de band glijdt, probeer dan een kleiner formaat. Als het snijdt in, het is te strak. Als je probeert op een sportbeha, de plaats joggen of springen op en neer en ook om te testen of zij kan beheersen 'stuiteren' comfortabel.
 6. 6
  Herhaal deze stappen totdat u hebt geprobeerd op alle van de bh. Zorg ervoor dat je de degenen die gescheiden passen van degenen die dat niet doen!
 7. 7
  Koop de beha of bh's die je gelukkig maken. Als de bh's in uw maat zijn duur, de aankoop van de minst dure dat

Tips

 • Voordat je een beha koopt, probeer het op onder je shirt. Dit is een goede manier om te controleren of de naden laten zien door, of als u niet tevreden bent met de vorm.
 • Beknibbelen nooit op het kopen van een bh. Als er een item in je garderobe die het verdient wordt de volle prijs betaald voor, het is een beha - het heeft een zeer belangrijke taak te doen en je houding kan negatief beïnvloed worden als het niet goed werkt.
 • Als u besluit tot aankoop van een beugel ervoor zorgen dat er geen draden steken uit.
 • Vergeet niet om te proberen op de beha met de gesp op de meest losse montage, NIET de strakste!
 • Nadat u hebt geprobeerd op de beha's, is de kans groot dat je een favoriet hebben. Zelfs als dit uitsluitend voor een (of meer in verschillende kleuren) kopen, noten van degenen die dicht waren zij het niet helemaal aangezien fabrikanten hebben de neiging bh stoppen na een tijd.

Waarschuwingen

 • Wees ervan bewust dat bh materialen die u allergisch bent voor waarvan u zich niet bewust zijn van wanneer u uw aankoop bent kan bevatten. Als u een zwelling (zoals netelroos) of overmatige jeuk, dan kunt u allergisch zijn voor nikkel of de plastics in de beha. Kennis te nemen van waar de allergische reactie gebeurd en kijk uit voor dat materiaal de volgende keer dat u besluit om een ​​beha te kopen. In de tussentijd, neem wat Benadryl, of in extreme gevallen, naar de spoedafdeling.

Dingen die je nodig hebt

 • Doek of papieren meetlint
 • Spiegel
 • Vriend om model voor
 • Mogelijk een winkelbediende