Wkanl

Hoe je decollete te tonen met kleine borsten

De juiste hoeveelheid van splitsing kan een flatterende, sexy uitstraling te creëren zonder te kijken trashy. Vrouwen met kleinere borsten hebben vaak een gemakkelijkere tijd het houden van hun decollete kijken geschikt dan vrouwen met grotere borsten kan. Decollete kan ook verbetering van de buste, waardoor vlakker kisten voller dan normaal.

Stappen

Hoe je decollete te tonen met kleine borsten. Kies altijd een beha met de juiste maat en pasvorm voor je borsten.
Hoe je decollete te tonen met kleine borsten. Kies altijd een beha met de juiste maat en pasvorm voor je borsten.

Kies de juiste beha

 1. 1
  Kies altijd een beha met de juiste maat en pasvorm voor je borsten. Een goede beha zal ondersteunen en til je je borsten, het verhogen van de hoeveelheid decollete je kunt laten zien.
 2. 2
  Ga voor beugel. Bh met beugel ondersteuning van de borst en geef het een lichte, natuurlijke boost. Vermijd bh's zonder beugel, omdat deze bieden minder lift en zal je decollete te minimaliseren.
 3. 3
  Probeer bustier. Siliconen beha inzetstukken komen in een grote verscheidenheid van stijlen die comfortabel passen in de meeste bh's. Non-siliconen, hypoallergeen inserts zijn zacht, en realistisch, en de meeste maken een meer ruime uitstraling.
 4. 4
  Overweeg een push-up beha. Kijk voor een gemaakt met minimale stof die kopjes de borst goed. Push-up beha's gemaakt met te veel stof niet zo natuurlijk uitzien en kunnen uw buste overweldigen in plaats van het creëren van aantrekkelijke decollete.

Kies de juiste kleding

 1. 1
  Draag kleding hebben een hals staat die splijten toont. Andere bust-verhogende elementen, zoals kleur en patroon, kan ook accentueren uw decollete en verbeteren van de volheid van uw buste.
 2. 2
  Kies een decollete. Laag uitgesneden topjes zijn inherent meer geneigd om decollete laten zien dan tops met hoge halslijnen. Denk V-halzen, boot halzen, en schep halzen. De V-hals werkt vooral goed omdat het ondersteunt en frames je decollete in een natuurlijk flatterende manier.
 3. 3
  Probeer een halter top. Een halter top laat een gat geopend, het blootstellen van je decollete. Het verzamelde materiaal van een halter top helpt ook uw buste groter lijken, waardoor de illusie van vollere decollete.
 4. 4
  Kijk voor tops die uw buste kaderen. Denk rijk tailles en wrap tops. Deze snijdt de buste visueel te scheiden van de taille, waardoor het beter op te vallen en, uiteindelijk, het creëren van een vollere uitstraling. In combinatie met een laag decollete, kan de splitsing die van nature laat eindigen op zoek groter.
 5. 5
  Houd uw top strak. Vermijd baggy stoffen die draperen over je borsten. Zelfs met een laag decollete, onthullende decollete, je decollete zal uiteindelijk kijken vlakker met delen van je borsten verborgen onder stapels materiaal. Hoe minder stof die u gebruikt, hoe meer uw buste opvallen.
 6. 6
  Stok met lichte kleuren. Lichtere kleuren maken een borstbeeld kijken meer voldoende. Donkere kleuren kan slank je naar beneden, en felle kleuren zullen de aandacht trekken naar de top in plaats van je decollete.
 7. 7
  Overwegen het dragen van strepen. Horizontale strepen geplaatst over de buste creëren een vollere uitstraling. Als de strepen leiden naar de hals, kunnen zij ook dienen voor de ogen waarnemers 'direct te vestigen op je decollete.
 8. 8
  Grenzen je decollete met ruches of kant. Details bij de buste verbeteren wat je hebt, waardoor je borst er een beetje minder plat. Als direct geplaatst op de hals, zullen deze gegevens ook helpen accentueren elke huid uw hals onthult.
 9. 9
  Kies bust-verbeterende badkleding. Overweeg driehoek tops met lichte booster padding. Deze toppen bieden lift en ondersteuning terwijl het tonen van de grootste hoeveelheid van de huid mogelijk. Dit maximaliseert je decollete en houdt je borst kijken vol.

Breng een beetje make-up

 1. 1
  Gebruik cosmetica tot meer uitgesproken decollete te creëren. Solliciteer donkere tinten om gebieden van je decollete waar schaduwen moeten vallen, en lichte tinten om gebieden van uw buste die moeten worden belicht.
 2. 2
  Breng de juiste basis. Kijk voor een kleur die overeenkomt met uw huidskleur. Gelijkmatig de stichting van toepassing zijn op uw nek en decollete.
 3. 3
  Schar op concealer. Kies er een die je huidskleur past. Schar sommige op merkbare donkere vlekken, littekens, of vlekken, en meng het inch
 4. 4
  Selecteer een donkere bronzer of blush. Kijk voor een bronzer een tint donkerder dan je huidskleur. Dit zal de illusie van schaduwen te creëren, terwijl nog steeds op zoek natuurlijk.
 5. 5
  Breng de bronzer langs de zijkanten van je decollete. Gebruik een borstel om te voorkomen dat het creëren van strepen. Borstel de bronzer, beginnend bij de splitsingslijn en eindigt op het punt waar de riem van de beha aan de beker. Herhaal dit voor beide partijen.
  • Breng de bronzer tussen je borsten. Meng het met je natuurlijke huidskleur, het creëren van een "V"-vormige schaduw in het proces.
 6. 6
  Kies een lichte, natuurlijke kleur oogschaduw of gezichtspoeder. Kijk voor een poeder een tint lichter dan je natuurlijke huidskleur.
  • Breng de poeder aan het zichtbare deel van je borsten. Gebruik een borstel om strepen te voorkomen. Dit benadrukt de ronding van de borst, waardoor het een vollere uitstraling.
 7. 7
  Of selecteer een glanzende glitter. Kies een lichaam stofdoek, eerder dan een glitter gel. Een duster ziet er subtieler, terwijl een gel plakkerig zal uitzien.
  • De glitter licht toe te passen op het zichtbare deel van je borsten. De glitter moet zijn nauwelijks merkbaar. Dit dient ook om je borsten te markeren, net zoals de oogschaduw of gezichtspoeder zou doen.

Tips

 • Als uw top heeft een hals of andere onthullende element dat maakt het dragen van een traditionele beha onmogelijk, overwegen het dragen van een converteerbare beha met bandjes die op tal van manieren kan worden gewijzigd.
 • Als je jurk heeft onthullen elementen, kunt u overwegen fashion tape om de stof op zijn plaats te houden. Vrouwen met kleinere bustes meestal niet hoeft te maken over het "vallen" van hun jurk of top, maar fashion tape kan nog steeds houden voel je je zekerder en vol vertrouwen.
 • Vrouwen met kleinere borsten kunnen vaak wegkomen zonder het dragen van een beha, maar als je wilt laten zien en verbeteren van je decollete, moet u zich richten op de stijlen die u toelaten om een ​​beha te dragen.
 • Neem een ​​push pen en dan samen zet je bh-bandjes, het zal u meer decollete geeft en je hoeft geen zorgen te maken over je beha-bandjes zien.

Dingen die je nodig hebt

 • Beha
 • Bustier
 • Laag uitgesneden topjes en jurken
 • Stichting
 • Concealer
 • Bronzer of blush
 • Oogschaduw, gezichtspoeder, of glitter stofdoek