Wkanl

Hoe kunt u uw BH maat te meten

Geloof het of niet, ten minste 80% van de vrouwen dragen een verkeerd maat beha! De meeste mensen dragen een beha te groot in de rug en te klein in de cups. En hoewel de gemiddelde bh-maat wordt vaak geciteerd als zijnde 36C, dit is gewoon de meest populaire grootte die vrouwen kopen. De meeste mensen die dragen een "gemiddelde" 36C beha moet eigenlijk ergens moeten dragen rond een 32DD of zelfs 30E.

Dus hoe weet beha maten werken? De meeste mensen weten dat BH maten zijn opgebouwd uit twee delen - een nummer en een letter. Het nummer is bekend als de "band grootte" of "back formaat," en de brief is de 'cupmaat. " Maar wat veel mensen niet beseffen is dat cup maten zijn in verhouding tot de band grootte, dus een D cup, bijvoorbeeld, is niet dezelfde grootte in elke beha. Een 32D is dezelfde grootte als 34C of 36B, maar een kleiner frame. Een 28F is eigenlijk vijf cupmaten kleiner dan een 38V, dus het is niet zo groot als het klinkt! Als je bent vrij slank, dan kunt u ook behoefte aan een grote cupmaat, zelfs al is uw buste geen groter dan gemiddeld kijken.

Grotere vrouwen kunnen nog steeds een kleine band grootte, omdat deze betrekking heeft op de omvang alleen van je ribbenkast - u kunt nog steeds bochtige zijn overal anders! En het verliezen of het verkrijgen van slechts een paar kilo is waarschijnlijk een effect op uw BH maat hebben, maar het is niet vaak beschouwd zelfs wanneer andere kleding wordt aangepast. En dan zijn er de momenten waarop je gaat voor zo lang het dragen van een bepaalde grootte die je niet eens beseffen het niet goed meer past en u stopt merkt het ongemak en behandelen het als "normaal"! Als u op zoek bent naar een betere pasvorm, hier is hoe je ware BH maat te vinden.

Stappen

Hoe kunt u uw BH maat te meten. Meet uw band grootte.
Hoe kunt u uw BH maat te meten. Meet uw band grootte.
 1. 1
  Meet uw band grootte.
  • Voer een meetlint helemaal rond je lichaam net onder uw borsten en neem een ​​meting in inches. Zorg ervoor dat het meetlint horizontaal is en vrij gezellig. Uw armen moeten naar beneden.
  • Als deze meting is een oneven getal, dan moet je proberen uit bh's in zowel de grootte onder uw metingen en de grootte hierboven. Bijvoorbeeld, als u gemeten 31 inch (78.7cm), kan uw band grootte zijn 30 of 32.
  • Als uw meting is al een even getal, dit is bijna altijd uw band grootte, maar u kunt een kleiner of groter formaat nodig hebt afhankelijk van uw lichaamstype.
  • Sommige beha montage gidsen en rekenmachines zal je vertellen dat je vier of vijf centimeter (10 tot 12,5 cm) toe te voegen aan je onderborst meting, maar dit is achterhaald advies. De "add vier" methode werd gepopulariseerd door Warners in de jaren 1930 toen beha ontwerp was in de kinderschoenen en het gewoon niet werkt met moderne bh's.
 2. 2
  Bepaal je cupmaat.
  • Omdat ieders borsten zijn verschillend in termen van vorm (zelfs tussen je eigen borsten), de meest accurate manier om je cupmaat te bepalen is met behulp van uw huidige BH maat als uitgangspunt. De bekers zijn groot ten opzichte van de band, dus als je om te proberen een kleinere band grootte maar houd dezelfde cupmaat, zou de cups te klein zijn.
  • Voor elke band maat je hebt laten vallen, moet u de kopjes te verhogen met een maat. Bijvoorbeeld, als u op dit moment het dragen van een beha 34D, en je 28 centimeter meet, moet je waarschijnlijk dragen van een 28F.
  • De meerderheid van de toonaangevende merken gebruiken UK cup sizing: AA, A, B, C, D, DD, E, F, FF, G, GG, H, HH, J, JJ, K, KK, L, LL. Als je winkelen in de VS u misschien cupmaten zoals DDD of DDDD zien. Deze zijn gelijk aan E en F. Als je in geval van twijfel, vooral bij grotere cupmaten, kunt u verwijzen naar een internationaal beha sizing chart.
 3. 3
  Probeer op een beha met de band en cupmaat je in de volgende stappen bent aangekomen. Je moet niet beschouwen dit als uw definitieve grootte totdat u hebt geprobeerd op een paar beha's, en zelfs dan zul je vaak moet je een ander formaat in verschillende merken of stijlen van beha nodig.
  • Na het nemen van de beha uit haar hanger van de schouderbanden zal moeten worden verlengd. Je armen door hen en leun iets naar voren zodat je borsten valt in de cups.
  • Maak de beha op de grootste set van haken en ogen. Maak je geen zorgen als het is lastig om vast, als je probeert een kleinere back grootte zal je merken dat je nodig hebt om het te rekken om je heen om de haken en ogen ontmoeten.
  • Nog steeds voorovergebogen, houdt rekening van de beugels en geef ze een wiebelen van links naar rechts om ervoor te zorgen dat je comfortabel geregeld in de kopjes.
  • Voor elke kant op zijn beurt, slip je hand in de zijkant van de kop en til elke borst naar het midden.
  • U zult waarschijnlijk moeten de lengte van de schouderbanden aan te passen. Glijden ze van je schouders en pas de schuifregelaars zodat de bandjes zijn kort genoeg om te verblijven in plaats, maar niet knippen in
 4. 4
  Controleer de band grootte. De juiste band grootte is de kleinste u comfortabel kunt dragen. (Dit is misschien kleiner dan je onderborst meting-bh bands zijn vrij rekbaar, vooral bij 42 +.) Het moet stevig genoeg dat de beha is nog vrij ondersteunend zonder te verzwaren zwaar op de schouderbanden zijn.
  • Je moet in staat zijn om je vingers draaien rond de binnenkant van de band, maar niet veel meer. Een goede vuistregel is dat je moet in staat zijn om niet meer dan een vuist passen onder de achterkant van de beha waar uw wervelkolom is bij.
  • Het moet passen op de grootste aanpassing, maar zal waarschijnlijk te strak als je probeert om het vast op de kleinste maat. Beha's zijn ontworpen om te passen als deze, zodat u kunt de band vast als het elastiek begint te slijten.
  • Als de band is ruim genoeg voor u om te kunnen comfortabel zet deze aan de strakste aanpassing, probeer dan een kleinere band, bijvoorbeeld als een 32D te los zit, probeer dan een 30DD. Vergeet niet dat de cupmaat moet worden veranderd als u naar een andere band grootte - voor elke band die je naar beneden gaan, moet je omhoog gaat met een cupmaat, zodat de kopjes om dezelfde capaciteit en vice versa blijven.
  • Als je merkt dat de band pijnlijk strak moet je proberen omhoog gaan een cupmaat vanwege te kleine kopjes kan een band die te groot is of de juiste maat te maken lijken slecht passende. Als dan een grotere maat, misschien zelfs meerdere niet werkt, probeer dan gaan een band op en een kop naar beneden, bijvoorbeeld 28G te 30FF. Echter, probeer dan de eerste methode voor het laatste.
 5. 5
  Controleer de cupmaat. De juiste cupmaat moet volledig worden ingevuld, zonder rimpelen van de stof of ruimte in de cups, maar elke morsen of "double boob" betekent dat de cupmaat te klein is, zelfs bij weinig gesneden of pushup bh.
  • Controleer rondom de cups voor een uitpuilende, niet alleen aan de voorzijde, maar ook aan de zijkanten onder je armen.
  • Zorg ervoor dat de beugel omsluit je hele borst en ligt vlak tegen je ribbenkast.
  • Controleer aan de zijkanten onder je armen te zorgen dat de beugels zitten op je ribben, niet op zachte borstweefsel. Als ze snijden in de zijkanten van je borsten dan moet je een grotere cupmaat. Ook van bewust dat als je al het dragen van een beha met een te grote band en een te kleine kopjes, je kan hebben eindigde met gemigreerde weefsel, die zal lijken te zijn oksel rollen, of rug rollen. Dit kan na het krijgen van een goed passende beha worden vastgesteld.
  • Als de beugels pijnlijk zijn drukken tegen je borstbeen in het midden vooraan kunt u een kleinere cupmaat nodig hebt of je zou kunnen proberen een duik stijl met een lagere middenvoor (dit is meer waarschijnlijk een probleem met de kopjes dan de band te zijn.) Or je zou gewoon mens te zijn, en het is de vormgeving van je ribbenkast. In dat geval, wacht tot de beha te worden "gebroken" en zie hoe het past dan, of ga met de lagere middenvoor.
  • Als u denkt dat de kopjes zou te klein zijn, maar je niet zeker bent, probeer dan op een grotere cupmaat alsmede om controle verdubbelen. Het zal meestal duidelijk als de kleinere omvang beter past.
 6. 6
  Zien hoe het eruit ziet met uw top op. Je hebt een nieuwe beha die goed past, misschien in een ander formaat of stijl naar de degene die je gewend bent te vinden. Nu is het tijd om te zien wat het doet voor je figuur! Als je probeert een t-shirt beha is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het geeft je een vloeiende lijn onder ingerichte kleren.
  • Als je kijkt kant op om de, moet u in staat om te zien dat uw buste is ongeveer halverwege tussen de elleboog en de schouder.
  • In een goed passende beha, zal uw bustline ondersteund worden op het juiste niveau. Veel mensen vinden dat hun kleren passen een stuk beter, en ze ontdekken een taille die nooit kon worden gezien! Als uw bustline eerder vrij laag was geweest als gevolg van een slecht ondersteunende beha, kan je zelfs vinden dat je nodig hebt om een ​​kleinere kledingmaat te dragen.
  • Een ingerichte zal opdagen eventuele uitstulpingen uit kopjes die te klein zijn, en ook een voorgevormde beha die niet is ingevuld zal lijnen tonen bij de buste, waar de rand van de cups zijn zichtbaar. Het is ook nuttig om ervoor te zorgen dat de kleur van je bh niet wordt weergegeven door middel van een dunne of licht gekleurde top - als je nodig hebt om je bh onzichtbaar te maken, ga dan voor naadloze cups die je eigen huidskleur in plaats van de kleur van je top passen.
  • Het is een gemeenschappelijke zorg dat het dragen van een kleinere band grootte zal een grote bult te maken rond uw rug. Echter, deze verdikkingen eigenlijk veroorzaakt door de achterkant van de beha rijden wanneer het te groot is. Je moet weten dat wanneer de band zit lager bij de rug, het past stevig en horizontaal blijft, in plaats van het duwen boven het creëren van een bobbel.

Tips

 • Als je wilt dat je bh hun fit duren en te houden, nooit dragen dezelfde beha twee dagen in een rij, ook al is gewassen. Je moet ten minste drie bh's die u kunt wassen en dragen in rotatie, waardoor de elastische om volledig te herstellen voordat het onder spanning weer wordt gezet.
 • Een goed ingerichte beha moet leveren 90 procent van de steun van de band, en de bandjes van de resterende 10 procent.
 • D + kopjes zullen profiteren van beha's met naden. De versterkte zijpanelen zal zorgen voor een smaller blik, waardoor vermagering je romp.
 • Cupmaten boven de D hebben de neiging om aanzienlijk verschillen tussen fabrikanten, dus contact op met de winkelier of zoeken naar recensies van klanten voordat je online koopt.
 • Als je ongelijke cupmaten, ga met de grotere kant. U kunt de kleinere borsten te ondersteunen door het maken van dat schouderband iets korter. Als je een significant verschil in grootte, is er altijd de mogelijkheid van het dragen van een siliconen beha insert of uitneembare padding in de kleinere kant.
 • Koop bh's online!

Waarschuwingen

 • Laat je niet verleiden tot de verkeerde maat of een slechtere kwaliteit beha te kopen omdat het goedkoper is. Met bh's u over het algemeen krijgt wat je betaalt voor. Het is beter om een ​​beha die past echt goed, dan drie die ongemakkelijk zijn!
 • Dit is slechts om u een ruw idee van de omvang om te proberen op de eerste te geven - de pasvorm is belangrijker dan het nummer op het meetlint. Omdat vrouwen zijn allemaal verschillende vormen, twee vrouwen met dezelfde metingen zullen moeten vaak een heel andere bh-maat.
 • Veel beha bedrijven doen graag alsof dat sub-28 maten bestaan ​​niet. Echter, veel vrouwen echt slijtage beha bands sized 20, 22, 24, en 26. Sommige zelfs kleiner. Houd in het achterhoofd, zal het materiaal uitrekken. Helaas, want de beha bedrijven doen graag alsof dat kleinere bands niet bestaan ​​omdat het winstgevender voor hen, is het bijna onmogelijk om die afmetingen. Uw beste weddenschappen zijn om een ​​beha veranderd, die niet kan werken vanwege de draden en hoe ze kunnen dan graven in om je lichaam te krijgen. Als je een bh maat, krijg je een beha die up is een band grootte en neer twee cupmaten. Als band en de bekers zijn evenredig aan elkaar, zal een kop op een grotere band hebben grotere draden. Dit is de reden waarom u wilt dat de kleinere cups, voor de kleinere draden. Of, als je in de 24/26 bandbereiken, kijk op de website Ewa Michalak's. U kunt haar schieten een e-mail en vraag een aangepast formaat worden gemaakt. Hoewel u niet in staat zijn om eventuele aangepaste bh's je daar koopt terugkeren. Dit geeft je een betere ondersteuning dan een van de "make-do" bras geven. Neem bijvoorbeeld broek. U zult niet willen broek te zijn zo groot dat ze af zullen vallen zonder gordel, (tenzij je in die stijl), maar met bh, het gebrek aan ondersteuning kan en zal uiteindelijk leiden tot problemen terug.
 • Verwacht niet dezelfde grootte in elke stijl van beha in staat om alle beha te kopen in je "ware grootte" zonder het te proberen op moeten, of om. Verschillende stijlen past bij verschillende borst vormen, zodat twee vrouwen die het dragen van dezelfde grootte in een bh zou verschillende maten in een andere beha nodig.
 • Negeer iedereen die probeert om uw definitieve grootte zien aan je maten alleen - vooral als ze je vertellen dat je een paar centimeter toe te voegen aan je onderborst meting. Net als kleding maten, is beha sizing veranderd door de jaren heen, en de oude methode werkt niet voor de moderne bh's.

Dingen die je nodig hebt

 • Meetlint
 • Bras te proberen op