Wkanl

Hoe te behoorlijk te voelen

Being is overschat. Wees jezelf - er is altijd wel iemand zijn die je ziet. U bent de enige die kan denken dat je bent echt mooi. Het maakt niet uit of mensen denken dat je bent mooi. Waar het om gaat is hoe je je voelt. En ja, het is makkelijker gezegd dan gedaan.

Stappen

Hoe te behoorlijk te voelen. Voel je vrij door te denken dat je bent.
Hoe te behoorlijk te voelen. Voel je vrij door te denken dat je bent.
 1. 1
  Voel je vrij door te denken dat je bent.
 2. 2
  Begrijp je goede kwaliteiten, zowel innerlijk en uiterlijk.
 3. 3
  Als je wakker wordt, ga naar de badkamer, kijk recht in de spiegel, glimlach naar jezelf, en dan hardop te zeggen 10 goede dingen over jezelf en wat je denkt dat maakt je mooi.
 4. 4
  Lees zelfhulp boeken, over het bouwen van uw vertrouwen in jezelf.
 5. 5
  In plaats van zich te concentreren op je gebreken, krijg stoked over je pluspunten. Wat uw goede eigenschappen zijn (en iedereen heeft ze!) - Je grote bruine ogen, een leuke neus of je volle lippen - neem de tijd om ze te waarderen. Het zal een lange weg naar versterking van uw schoonheid zelfvertrouwen gaan.
 6. 6
  Begin met het opstellen van een lijst van alle goede dingen die je hebt bereikt in je leven. Zelfs al is het een klein ding, zoals je een dakloze kitten gevoed. Het is niet de omvang van de akte, maar het feit dat je van jezelf hebt gegeven.
 7. 7
  Koop een nieuwe outfit. Zorg ervoor dat het in je favoriete kleur. Het hoeft niet te worden fancy of duur zijn, het moet alleen wel iets speciaals, en je je goed draagt ​​het voelen.
 8. 8
  Kijk in de spiegel, en de praktijk. Sommige mensen lachen met de mond, maar anderen, lachen met hun ogen ook. Glimlach, terwijl hij denkt aan iets dat je echt tevreden over. Kijk naar je glimlach. Dan gewoon lachen, zonder te denken aan wat dan ook. Kunt u het verschil zien?
 9. 9
  Oefen een dagelijkse oefening. Elke ochtend, wanneer je onder de douche, op je make-up en aankleden. Kijk in de spiegel en zeg tegen jezelf: "Ik ben vrij '." Ik ben blij ", ga ik een goede daad te doen vandaag".
 10. 10
  Genieten van een aantal stralen. Sunshine is bekend dat een belangrijke stemming-booster. In feite, in sommige Noord-Europese landen, waar de zon schijnt zelden voor tijdens de winter, mensen gaan voor lichttherapie aan. (Maar beschadiging door de zon is nog meer deprimerend dan zon ontbering - zorg ervoor om te dragen zonnebrandcrème.)
 11. 11
  Kom uit je kapsel sleur. Soms minder dan je best gewoon het gevoel dat je omdat je vast zit met een stijl veel te lang. Probeer een verandering van een deel, of als je altijd al wilde zien hoe je eruit zou zien met, nu is het tijd om voor te gaan.
 12. 12
  Get afgezwakt. U bent zeker om beter te willen je uiterlijk als je voelt fit en je spieren worden gedefinieerd. Dus het vinden van een fitness-regime dat uw niveau past en aan de slag.
 13. 13
  Pak een paar knipogen. Er is niets dat je uiterlijk zet in een recessie, zoals verliezen op uw zzzzzzs. Wat meer is, slaaptekort doet een nummer op je hele kijk. Wakker je parmantig persoonlijkheid - en geef jezelf een beauty traktatie - door inhalen van een aantal noodzakelijke zak tijd. Als u niet in acht tot negen uur per nacht te krijgen, probeer dan passend in een kort dutje.
 14. 14
  Wees jezelf. Niets is aantrekkelijker dan iemand die is volledig comfortabel in haar eigen huid.
 15. 15
  Denk na over innerlijke schoonheid. Kijk naar je persoonlijkheid, je talenten en je prestaties. Iedereen heeft goede kwaliteiten, zowel binnen als buiten, maar het is belangrijk om te beseffen dat mensen meer zijn dan hun uiterlijke verschijning. Het is geweldig om mensen (en jezelf!) Bewonderen voor hun fysieke aantrekkelijkheid, maar het is nog beter om te kijken naar wat er aan de binnenkant.
 16. 16
  Wees altijd zelfverzekerd, zeker te zijn van jezelf is super-belangrijk, die u zal helpen beslissingen te nemen en opnieuw comfortabel met jezelf.

Tips

 • Laat anderen niet zet je neer. Als u zich mooi, het NOOIT toe doet wat anderen denken!
 • Laat anderen u neer. Smile.:) Waarom niet?
 • Gewoon omdat u niet beschikt over een romantische partner betekent niet dat er iets mis is met je. Het betekent alleen dat je nog niet de juiste persoon gevonden. Als hij of zij je niet kan waarderen om wie je bent, dan is hij / zij is niet de juiste persoon.
 • Raak niet ontmoedigd als mensen merken dat je verandert en ze beginnen te praten. Ze zijn gewoon kennis te nemen van de nieuwe jij.
 • Maak je geen zorgen over wat iemand zegt over jou. Als je weet diep van binnen dat je mooi bent, ongeacht wat iemand zegt, zal het niet naar je en je zult alleen maar lachen om de persoon die voor een oordeel.
 • Lachen. Kan je echt niet helpen, maar voel me een lift na een goede lach en een glimlach is een van uw beste beauty accessoires. Vind uw grappigste vriend of huur een comedy video en let op uw geesten stijgen.
 • Mensen kan behoorlijk wreed, alleen maar omdat ze jaloers. Betalen ze geen verstand! Ze zijn jaloers omdat ze nu als concurrentie zien.
 • Voel je vrij helemaal naar beneden om uw voeten met een at-home. Ga zo wild als je wilt! Draag een teen ring of twee. Verf elke nagel een andere kleur, gebruik glitter of monster van een kleur die je nog niet helemaal klaar om te dragen op je handen.
 • De meeste van allemaal, wees jezelf!
 • Zorg goed voor jezelf gezondheid verstandig, je tanden poetst, nieuwe kleren elke dag, neem douches regelmatig, en borstel je haar. Geloof me als je gezond voelt je vrij voelen.
 • Zoek je favoriete foto. Stap uit je kladblok en zoek naar die foto die je laat zien op je best. Kijk goed... u zult zich afvragen waarom je zo neer op jezelf op de eerste plaats.
 • Geef je huid wat extra speciale zorg. Als je jezelf verwennen, dat blijkt. Dus committeren aan betere dagelijkse huidverzorging en geef jezelf thuis gezichtsbehandeling voor de huid-smoothing resultaten.
 • Trakteer uzelf op de nieuwste beauty producten. Proberen iets nieuws kan u helpen een einde maken aan uw schoonheid-bashing. Bekijk alle nieuwe goodies die kan spelen op je uiterlijk en laat ze gaan werken voor je.
 • Pak een vriendin en hebben een glamorfest. U zult zeker opfleuren als je eenmaal ziet hoe mooi je werkelijk kan zijn. Veel plezier met het aankleden (en trek alles uit de kast met valse wimpers, screen ster 'do's en blitse blindgangers!), Ga dan ergens op uw opsmuk pronken.
 • Ga voor een gratis make-over. Maak uw weg naar de make-up balie van uw lokale warenhuis en vraag om wat hulp te proberen nieuwe kleuren. Als je altijd dragen tinten van pruimen, vertel de verkoop associëren uit te breken van de perzik tonen voor een compleet nieuwe look. Je zal naar huis gaan met een fabuleuze nieuwe kijk op je gezicht.
 • Kleur uw humeur gelukkig. Wanneer je down voelt over wat je ziet in de spiegel, niet grijpen voor die grijze vacht die lijkt bij je stemming past perfect. Zet op een felle kleur te schoppen je terug in de versnelling. Probeer bijvoorbeeld rood, de meest energieke kleuren in het spectrum.
 • Als het een bad hair day dat is waardoor je verdriet, zet je haar in een knot of paardenstaart of verberg je haar bang te maken onder een hoed en doe mee aan een energieke activiteit - wat dan ook - that'll krijg je gedachten af ​​vernielen uw lokken.

Waarschuwingen

 • Doe niets drastische niet doen, zoals plastische chirurgie of iets. Als je echt wilt gaan door met dat, overleg dan met uw arts en eerst begrijpen van de risico's.
 • Niet te veel met zichzelf geobsedeerd te krijgen. Je wilt zijn mooi, maar niet te ijdel!