Wkanl

Hoe kunt u uw jeans strakker maken


Wat doen Britney Spears, Jennifer Lopez, Paris Hilton en Madonna hebben met elkaar gemeen? Ze hebben allemaal gedragen hun jeans strak op een of ander moment! Of om bij te blijven met de mode of gewoon krijg je jeans weer in vorm, hier zijn verschillende manieren van het geven van je jeans een beetje een "been-lift".

Stappen

Hoe kunt u uw jeans strakker maken. Probeer op je jeans binnenstebuiten.
Hoe kunt u uw jeans strakker maken. Probeer op je jeans binnenstebuiten.

Naai nieuwe naden

 1. 1
  Probeer op je jeans binnenstebuiten. Knop of zip ze omhoog zodat ze vallen als ze zou doen als je ze zou dragen. Staande voor een spiegel, let op de gebieden waar u wilt dat de jeans tot meer speling in passen.
  • Vergeet niet dat wanneer u uw jeans binnenstebuiten draaien, je linkerbeen binnenstebuiten is je rechterbeen rechts-side-out.
  • Knijp de stof aan elkaar bij het kruis en langs de binnenbeenlengte. Houd de binnenbeenlengte aan de rand van de beknelde-off gebied, zodat de nieuwe binnenbeenlengte wordt gecentreerd en je kunt markeren "in" van de ene kant te meten. Zet het vast met spelden aan uw naairichting informeren voor de strakkere pasvorm. Gebruik veel pennen - maar zonder te steken jezelf. (Met behulp van veiligheidsspelden zal u helpen voorkomen prikken je been als je beweegt over of omgaan met de jeans.)
  • Naar de meest vloeiende resultaat te krijgen, maak een geheel nieuwe binnenbeenlengte door knijpen van de extra stof in een vloeiende curve langs de gehele binnenbeenlengte.
  • Markeer langs de gespeld gebied (en alle andere plaatsen waar je denkt dat er ruimte voor verbetering is) met behulp van een naai-marker, effen wit krijt, of pennen, indien mogelijk. Markeer zowel de voor-en achterkant, zodat u kunt later naaien van de makkelijker kant. Nemen uit de broek als u tevreden bent.
  • Controleer of uw nieuwe naden symmetrisch door het meten van de beenlengte naar de nieuw-gemarkeerde rand op een paar corresponderende punten onderaan elk been zal zijn. Als ze niet helemaal overeenkomen, passen de verdere-in de lijn naar buiten om de afmetingen van de kleinere been te verhogen tot de grotere passen.
 2. 2
  Stel de naaimachine. Zet hem aan, vullen met denim-geschikte draad en een naald geschikt voor denim-naaien, en duidelijk uw werkruimte.
  • Als je niet een naaimachine eerder hebben gebruikt, naai een paar regels in een aantal praktijk stof (bij voorkeur denim). U wilt weten hoe snel uw machine gaat en zorgen dat alles soepel te laten verlopen als je naar je echte project.
  • Probeer een eenvoudig te verwijderen rijgsteek om de pasvorm eerste testen.
  • Een zou een zeer sterke naad te geven, maar het maakt een hoop steken en snijdt als het gaat, wat betekent dat je niet een tweede kans krijgen. Zorg ervoor dat alles is zoals u het wilt voordat je serge!
 3. 3
  Begin bij het ​​kruis. Druk op de achteruit naaien hendel voor slechts een moment wanneer u begint om uw steek te beveiligen.
  • Houd de jeans zo plat mogelijk en volledig samen.
  • Steek in een vloeiende curve langs de lijn van pennen of markeringen die u hebt toegevoegd. In wezen, maakt u een nieuwe naad.
 4. 4
  Probeer uw lijn recht te houden, en werk je weg naar beneden. Hebben tot doel de overtollige denim groter te maken als je naar de bodem als u het maken van de flare kleiner.
 5. 5
  Wanneer je naar de bodem, op de achteruit naaien hendel voor slechts een moment om uw steek te beveiligen.
 6. 6
  Herhaal aan de andere been.
 7. 7
  Probeer op de jeans. Als ze voelen, draai de broek binnenstebuiten en snijd het overtollige denim aan de draad. Dit is niet moeilijk, maar zorg ervoor dat je scherpe schaar.
  • Als ze verschijnen scheef, heb je wat en naaien vooruit! Geen enkele hoeveelheid van het dragen kan het verbeteren van de slechte vormgeving veroorzaakt door naaien onnauwkeurig.
 8. 8
  Controleer de broek uit voor de looks en comfort. Je hebt jeans die eigenlijk nu fit!
  • Als u merkt bundelen rond het kruis, niet te veel zorgen, want dit zal settelen kan worden gedragen en zullen niet merkbaar zijn voor de meeste jeans. Vraag een vriend om een ​​eerlijke beoordeling te doen terwijl u ze draagt ​​als je echt bang bent!

Non-naaien methoden

 1. 1
  Was uw jeans in heet water. Voor deze methode, zorg ervoor dat uw jeans niet worden voorgekrompen. (Als ze zijn, zal er een nauwelijks merkbaar verschil op het einde van al uw inspanningen zijn!) Bovendien zal deze methode beter werken op jeans die 100 procent katoen dan mengsels van katoen met de mens gemaakte vezels.
  • Plaats de jeans door een hete water wassen. Gebruik geen wasverzachter of conditioner. Vermijd het delen van het wassen met andere kleren. Een voorlader misschien meer impact dan een bovenlader hebben, want het is eigenlijk de tumbling actie die de vezels krimpt.
  • Droog ze op de heetste instelling van de droger. Maak de droogtijd zo lang mogelijk.
  • Probeer op de gewassen en gedroogde jeans. Ze zou iets zijn gekrompen van de was-en droogprocessen. Wees ervan bewust dat deze methode niet duren, met slijtage, zal de jeans terug te glijden naar hun oorspronkelijke "comfy" vorm.
  • Met elke wasbeurt en hete, droge, de kracht en uitstraling van je jeans daalt naarmate de vezels worden beschadigd door de hitte; voorkomen dat over-gebruik van deze methode, tenzij je bereid bent om je jeans te zetten in een en koop een nieuw paar!
  • In plaats van (of naast) het wassen in heet water, kunt u ook proberen te koken je jeans. Als dat zo is, moet u een pot die is schoon en groot genoeg zijn, en houden de stof uit de buurt van open warmtebronnen. Houd een oogje op het ten alle tijden, het toevoegen van meer water indien nodig. Verbrande jeans zijn goed voor niets! Als u het koken van de jeans als wassen, voeg ze toe aan de wasmachine (heet wassen) na het koken, of gewoon plaatst u recht in de droger.
  • Een andere benadering is om jeans weken in zeer heet water (vul de wastobbe, dunk in en gebruik een houten lepel tot alle van de jeans onder te duwen), wringen droog zodra het water is afgekoeld, en dan gooien ze in de droger op zijn heetst instellen als hierboven.
  • De stomerij kan soms helpen. Stijven en stretching meerdere keren zou kunnen helpen om de taille te verkleinen.
 2. 2
  Probeer het toevoegen van een dikke laag onder de jeans. Deze methode werkt alleen in de winter (of je zult eindigen in het zweet bad) en werken niet altijd op alle soorten jeans. Draag dikke panty of een paar onder de jeans. Controleer hoe het verschijnt in de spiegel, als het maakt genoeg van een verschil, zou het genoeg van een oplossing voor die spijkerbroek zijn.
  • Een groot nadeel van deze werkwijze is het comfort en mobiliteit. U zult waarschijnlijk voelt warm, tenzij het is erg koud, en het is waarschijnlijk dat je zult vinden het moeilijker om je benen te bewegen. Het kan voelen vernauwen.
  • Leggings zijn voorkeur, omdat de druk van je voeten in panty's kan trekken op je taille als je beweegt (net zoals de taille kan de voeten-einde van de panty's leiden naar boven trekken).
 3. 3
  Zie de kleermaker om de wijzigingen voor u gedaan. Terwijl dit is duidelijk niet helemaal hetzelfde als weten hoe het zelf te doen, weten wanneer je niet tot de taak kan soms net zo belangrijk, vooral als je een dure en kwalitatief hoogwaardige spijkerbroek hebt gekocht. Breng het naar een kleermaker, vraagt ​​de kleermaker om uw metingen te nemen en heb je jeans genomen inch Het voordeel van het gebruik van een op maat is dat hun naai-ervaring zal zorgen dat er geen opeenhoping of onprofessioneel afwerkingen, en hun industriële naaimachine zal behandelen het werk prachtig.
  • Overweeg dan om een ​​op maat voor je maken skinny jeans van de grond af. Op deze manier kunt u uw favoriete denim selecteren en hebben de metingen "gewoon zo", ervoor te zorgen dat je skinny jeans past perfect!

Draai de tailleband enige

 1. 1
  Probeer een hete wasbeurt, zoals hierboven, maar richten zich alleen op de tailleband. Giet kokend water in een wasbak, gootsteen of emmer.
  • Dunk de tailleband in het hete water en laat het zitten voor 10 tot 15 minuten.
  • Verwijderen uit het hete water, hetzij door te trekken uit de benen of met behulp van een gebruiksvoorwerp zoals een houten lepel of een tang. Als u zich zorgen maakt over het branden van uw handen, draag rubberen handschoenen.
  • Wring taille van de jeans 'in een handdoek, dan gooien in de droger. Gebruik hoge hitte en droog. De taille dient tijdelijk krimpen.
 2. 2
  Naai twee pijltjes in de achterkant van de tailleband te trekken in de jeans. Je zult moeten vertrouwd zijn met het naaien van darts te zijn.

Houd jeans strak

 1. 1
  Koop goede kwaliteit jeans. Controleer het label voor instructies van de fabrikant voor het houden van de vorm, samen met eventuele schattingen van de levensduur van de jeans-en / of hun vorm.
 2. 2
  Probeer de jeans op voordat je ze koopt. Ga er niet vanuit dat het hetzelfde merk of zelfs stijl je nog steeds zal passen. Elk batches van een enkel model verschillen, de enige echte test wordt ze op.
 3. 3
  Vermijd het gebruik van het warme water wasmethode tenzij je jeans zijn al uit vorm. Een ounce van bescherming is de moeite waard een pond genezen - en een zachte, trager, koeler wash is ideaal voor het houden van jeans in vorm.

Tips

 • Bij het wassen van jeans, probeer ze binnenste buiten te wassen, het veroorzaakt minder slijtage van zowel de jeans en de machine van de knoppen, enz., het vangen van de machine oppervlak.
 • Om uw nieuwe naad te maken kijken versleten (voor een minder "I-genaaid-mijn-eigen-jeans 'kijken), lichtjes bleekwater het gebied rond de nieuwe naad met behulp van een penseel of een spons. Gebruik een verdunde bleekwater oplossing, zodat het verschil tussen de gebleekte gedeelte en de rest van de denim is subtiel.
 • Zorg ervoor dat je kunt lopen en, in een snuifje, draaien in de spijkerbroek voordat u uw wijzigingen af ​​te ronden. Een gebroken neus is niet leuk.
 • Check out Buy comfortabele skinny jeans voor meer tips over het kopen van strakke jeans om mee te beginnen.
 • In de jaren 1970, was het gebruikelijk voor mensen om te knijpen in hun jeans in de badkuip. Deze methode is niet erg effectief en zeker laat je gevoel echt ongemakkelijk.

Waarschuwingen

 • Omwille of uzelf of anderen, probeer dan zo strak dat er iets blijft hangen om niet te gaan. U zult waarschijnlijk te schamen als iemand leuk of je doet of zegt dat je je broek omhoog te trekken.
 • Naaien je vinger is pijnlijk, dus let op wat je doet.
 • Vergeet niet, maar je kunt altijd afgesneden meer denim jeans strakker naaien, kun je niet meer terug zetten, als je twijfelt, err aan de grotere kant.
 • Scherpe schaar en kunnen snijwonden veroorzaken. Wees voorzichtig!
 • Als het label zegt niet in de droger, doe het dan op eigen risico!
 • Het dragen van jeans te strak kan gezondheidsproblemen, zoals het afsnijden van de circulatie, het snijden in je dij zenuwen en veroorzaakt tintelingen (tintelingen dij syndroom of meralgia paresthetica), gevoelloosheid en pijn veroorzaken. Vermijd het dragen van jeans zo strak dat je pijn hebt.

Dingen die je nodig hebt

 • Losse jeans
 • Naaimachine
 • Scherpe schaar
 • Naaien spelden, veiligheidsspelden, of een naai-marker
 • Wasmachine, of bad / emmer / container
 • Kleermaker